Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Σελ. 1
Μήνυμα #93914 από forgot25 στις 28 Ιανουαρίου 2012, 1:29πμ
μέλος από: 28/1/2012 μηνύματα: 9 0 |
Καλησπερα... Θα ηλεθα να μιλησω και να ζητησω την γνωμη σας για μια σχεση που ειχα, και δυστυχως τελειωσε... Γνωριστικαμε στη σχολη που σπουδαζαμε μαζι... Εδειξε παρα πολυ ενδιαφερον, και ημασταν πολυ καλα μαζι... Περναγαμε ολη την ωρα μαζι, και τελικα συγκατοικισαμε πολυ συντομα... Με τον καιρο αρχισαμε να μαλωνουμε αλλα αυτο δεν μας δημιουργουσε προβλημα.. Ηταν πιο πολυ της στιγμης.. Περασαμε πολλα πραγματα μαζι... Η αληθεια ειναι πως ημουν καπως πιεστικη μαζι του παραπανω απο το κανονικο... Το δεχοταν ομως... Η σχεση μας κρατησε 2 χρονια... Οταν φυγαμε απο την πολη που σπουδαζαμε αλλαξαν τα πραγματα... Μου ειπε οτι αρχισε να σκεφτεται την αποσταση και οτι δεν του φερομουν καλα... Προσπαθουσα καιρο να τον μεταπεισω... Τον παρακαλουσα 3 μηνες... Αυτος τιποτα... Τωρα ειναι στρατο... Εγω εκοψα καθε επικοινωνια μαζι του, και οταν το εκανα αυτος αρχισε να επικοινωνει.. Μου λεει οτι με αγαπαει ακομα, οτι φοβαται... Οτι ημουν το πιο μεγαλο κομματι της ζωης του και οτι ειναι δηλος... Εγω παροτι στην αρχη το πηρα χαλαρα (μιας και 3 μηνες τωρα ετρεχα απο πισω του), τωρα εχω πισωγυρισμα... :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93916 από lolboi στις 28 Ιανουαρίου 2012, 2:15πμ
μέλος από: 19/6/2011 μηνύματα: 136 0 |
κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93917 από forgot25 στις 28 Ιανουαρίου 2012, 3:00πμ
Η καρδια μου λεει να αρχισω παλι τα ιδια... Να προσπαθησω να ειμαστε ξανα μαζι... Αλλα το μυαλο μου λεει οχι... Και τοσο καιρο που το ιδιο εκανα δεν ειδα ασπρη μερα... Δεν ξερω ειμαι πολυ χαλια,και ηθελα να τα πω καπου... Αφου σε κεινον δεν μπορω... :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94172 από lenakiskop στις 02 Φεβρουαρίου 2012, 11:05μμ
μέλος από: 30/1/2012 μηνύματα: 8 0 |
ισως ο καιρος που περασατε χωρια να εκανε καποια πραγματα να αλλαξουν..εγω παντως αν συνεχιζα να νιωθω γι' αυτον οπως πριν δεν θα το σκεφτομουν καν και θα ημουν και παλι μαζι του.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94591 από forgot25 στις 11 Φεβρουαρίου 2012, 8:34μμ
Καλησπέρα σας.. Ξαναγράφω γιατι είμαι πολυ χάλια... Μιλήσαμε ξανά.. Αυτός μου έστελνε μηνύματα του τύπου "τι κάνεις".. Μετα άπο κάποιες συζητήσεις μου είπε οτι με σκέφτεται οτι σκέφτεται οτι θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα μαζί.οτι σκέφτεται όλα αυτά που έγιναν κ τέτοια.. Και οτι είναι μπερδεμενος... Εγω του είπα οτι τον αγαπάω.. Αλλα το μετανοιώσα που του το είπα.. Γενικά μετα δεν ξερω τι με έπιασε.. Εκνευριστηκα και πήγα κ τον έσβησα κ τον απεκλισα άπο το facebook.. Δεν νιώθω καλά.. Καμια συμβουλή; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94633 από forgot25 στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 7:03μμ
Τον ρωτησα αν θελει να ειμαστε μαζι και μου ειπεοτι δεν γινεται να ειμαστε μαζι.. Τι να κανω? Γιατι σκεφτεται τοσο την απόσταση? Σας παρακαλω βοηθηστε με.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94636 από kalakalatom@@to στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 9:13μμ
μέλος από: 8/12/2011 μηνύματα: 367 0 |
Η γνωμη μου ειναι να σκεφτης και λιγο το μελλον αν θα εισαστε ευτυχησμενοι οπως πριν αν θα σου συμπεριφερεται καλυτερα αν αυτοι η σχεση παει ρος τον γαμο και τετοια γιατι πιστευω οτι δεν θα ηθελες να ξαναπερασεις τα ιδια .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94665 από forgot25 στις 13 Φεβρουαρίου 2012, 4:23μμ
Το σκεφτομαι... Αλλα δεν μπορω να φανταστω το μέλλον χωρις αυτον... Να σκεφτομαι οτι θα ειμαστε με διαφορετικους ανθρωπους... Να ειμαστε μακρια.. Τον αγαπαω τοσο πολυ... Θα πηγαινα να ζησω μαζι του αν μου το ζητουσε, θα εκανα τα παντα για αυτον... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94673 από kalakalatom@@to στις 13 Φεβρουαρίου 2012, 5:33μμ
μέλος από: 8/12/2011 μηνύματα: 367 0 |
Αν τον αγαπας τοσο οσο λες τοτε θα ειναι καλο να τα ξαναβρητε και βλεπετε στην συνεχεια τι θα γινει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94708 από forgot25 στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 1:47μμ
Εγω το θελω... Αλλα ειναι αρνητικος κυριως λόγω της αποστασης.. Εχουμε μηνες να συνατηθουμε, αυτος τωρα ειναι στρατο μακρυα... Θα ηθελα να επιδιωξω μια συνατηση οταν γινεται να μιλησουμε απο κοντα... Πιστευετε οτι ειναι καλη ιδεα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |