Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Σελ. 4
Μήνυμα #49982 από Antre στις 25 Ιουνίου 2008, 3:58μμ
Δηλαδή έχεις βάλει όλα τα άλλα είδη εσωρούχων ή και σε διαφορετικά νούμερα και κατέληξες τελικά ότι το string είναι πιο βολικό; Εγώ από αυτά που έχω διαβάσει ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή ακριβώς επειδή δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να προκαλέσει διάφορα "γυναικολογικά" Όσο για το αν το χω δοκιμάσει... ε, τώρα γίνεσαι αδιάκριτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49992 από lelipi στις 26 Ιουνίου 2008, 1:32μμ
![]() |
Πέστα χρυσόστομεεεεε.... μέσα στο μυαλό μου είσαι |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49993 από Nezio στις 26 Ιουνίου 2008, 3:07μμ
![]() ![]() μηνύματα: 126 ![]() |
Και δε μου λέτε, αφού θέλετε βολικά εσώρουχα γιατί δεν φοράτε τα σώβρακα που είναι ωραία ωραία, άνετα και τώρα με τις ζέστες θα περπατάτε χαλαρά χαλαρά? Το string απ'ότι έχω ακούσει είναι αρκετά άβολο. Έτσι λοιπόν μη λέτε ότι το φοράτε επειδή νιώθετε πιο βολικά, αλλά επειδή θέλετε να δείχνετε σέξυ και να προκαλείτε... Βέβαια τώρα θα πείτε πως με το σώβρακο κρύβονται όλα ενώ με το string όχι. Και πως το string είναι πιο όμορφο από το σώβρακο. Άμα είναι έτσι τότε κι εσείς πάρτε το σώβρακο κόψτε το στη μέση για να μην κρύβονται όλα και βάλτε και καμιά κορδέλα πάνω του για να φαίνεται όμορφο! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50000 από kakos flowz στις 27 Ιουνίου 2008, 6:41μμ
![]() |
εμενα για να πω την αλιθεια μου αρεσουν πολυ οταν τα βλεπω στο κοριτσι μοθ αλλα και σε αλλες..... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50001 από Antre στις 27 Ιουνίου 2008, 6:54μμ
Μα δεν είπε κανένας άντρας ότι δεν του αρέσουν στις γυναίκες τα string. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50007 από death στις 28 Ιουνίου 2008, 1:24πμ
![]() |
ε τοτε ρε παιδια αφου το λετε και μονοι σας τζαμπα εγιναν 4 σελιδες για το θεματακι. να γιατι τα φορουν, για να αρεσουν σε σας... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50009 από Nezio στις 28 Ιουνίου 2008, 2:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 126 ![]() |
Ναι,κι άμα τους πει κάποιος ότι του αρέσει το string που φορούν και φαίνονται σέξυ τότε θα προσβληθούν και θα τον πουν και πρόστυχο από πάνω... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50010 από Bluejack στις 28 Ιουνίου 2008, 4:39μμ
![]() |
Άργησα να απαντήσω αλλά το έκανα ![]() Γιατί τους αρέσει να μας προκαλούν Όπως ακριβώς αυτό το topic μας αρέσει και για αυτό έχει τόση συζήτηση . Κάνω λάθος ? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #50013 από death στις 29 Ιουνίου 2008, 2:42πμ
![]() |
οχι. πραγματικα εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ολες ιδιες... |
προφίλάλλα... |