Καινουρια σχεση-σεξ???
Σελ. 3
Μήνυμα #113095 από petalouditsa στις 25 Νοεμβρίου 2012, 1:41μμ
μέλος από: 15/10/2012 μηνύματα: 106 0 |
σορρυ για την επαναληψη του τελευταιου μου σχολιου,απλα κατι γινεται μ το google chrome...δεν περιμενω πολα αλλα δεν θελω να ειμαι και θυμα... Δεν ξέρω αν νοιώθει ή όχι, πάντως κανονική σχέση μια φορά δε θέλει. τι εννοεις με αυτο? Αν και μπορεί να πέφτω και έξω, φαντάζομαι ότι τώρα για κάποιο καιρό θα μιλάτε με μηνύματα, μετα θα παγώσει το πράγμα, και θα αρχίσει να σου ξαναστέλνει όταν θα θέλει να ξαναβρεθείτε.αυτο πιστευω κ εγω και δυσυχως παλι τ προαισθημα μ δν επεσε εξω....καθε φορα για καλο παω σ κακο βγαινει.....πιστευετε αυτα που λενε οτι οσο αναζητας δε βρικσεις?γιατι παντα ηθελα ενα σστο διπλα μ και φοβαμαι οτι αν ποτε ερθει(που δεν)δεν θα χω πια τη δυναμη και την εξυπναδα να το εκμεταλλευτω σωστα και να το αξιοποιησω.... συμφωνω,ομως γιατι να πουλησει παραμυθακι ενω ηταν ολο μελια και τρ να βρισκει δικαιολογια τ στρατο?λες πως μονο ο στρατο θα φταιει η και ο χαρακτηρας του?αυτη την απορια εχω....Είναι εκείνος ο τύπος που έλεγες και σε ένα παλιότερο thread σου; ναι αυτος ειναι...ειχαμε κοψει αλλα με ξαναπλησιασε.....επεμενε να εξηγησει ε και κουβεντα στην κουβεντα και φανερα μετανιωμενος με λυγισε.....γι αυτο σκεφτομαι μηπως και μ εκδικειται???δεν ξερω πια ουτε πως να χεριστω μια σχεση...ολα μεσα απο τα χερια μου τα χανω...ενω εχω πεισμα,καλη θεληση και πολλα να προσφερω κανεις δεν εκτιμα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #113096 από Noir Désir στις 25 Νοεμβρίου 2012, 2:05μμ
μέλος από: 11/5/2012 μηνύματα: 329 0 |
Αποδεκτή απάντησηΦυσικά και παίζει ρόλο ο χαρακτήρας στη συμπεριφορά του..εντάξει είναι δύσκολα στο στρατό, πολύ πίεση, νεύρα κλπ κλπ, ίσως και κακιές παρέες (τα ξέρω από φίλη μ), αλλά κι άλλοι πήγαν στρατό, είπαμε, δεν είναι δικαιολογία για όλα. Πάντως αφού βλέπεις ότι το αντιμετωπίζει έτσι το θέμα, ίσως είναι καλύτερα να ξεκόψεις. Για όσο καιρό (τουλάχιστον) είναι μέσα, δεν πιστεύω πως πρέπει να περιμένεις καμιά τρελή αλλαγή στη συμπεριφορά του. Αφού βλέπεις ότι θέλετε διαφορετικά πράγματα, μη βασανίζεσαι. Ή δες το και συ πιο χαλαρά ή αν θες σχέση, βρες κάποιον που να θέλει το ίδιο. Όσο για το ότι δεν βρίσκεις αυτό που θες..συνήθως όσοι έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, έχουν και χαμηλά στάνταρντς. Μην γραπώνεσαι απ'όποιον νομίζεις ότι μπορεί να σου προσφέρει προστασία. Το θέμα δεν είναι να βρεις κάποιον που να μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του, αλλά κάποιον που να μπορείς να σταθείς πλάι του. Όσο ελπίζεις σ'έναν άνθρωπο που θα είναι πάντα εκεί για να σου "κουκουλώνει" τις ανασφάλειες, στα ίδια θα καταλήγεις. Πρώτα πάτησε στα πόδια σου ΜΟΝΗ σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113116 από mariliaaaaaaa στις 25 Νοεμβρίου 2012, 10:04μμ
μέλος από: 25/11/2012 μηνύματα: 4 0 |
fantassssssssssssssou mono posa koblex h yuxologika mporei na exei! ezhsa mia paromoia fash me ton diko mou apla eixe megaluterh diarkeia to wraio kommati ths oloklhrwmenhs sxeshs mass! mexri pou perase kalamata enw egw a8hna k arxise ta peri apostashs k oti fovatai to kerato k pisteue oti kalutera n xwrisoume poses evdomades prin fugei me thn dikaiologia oti 8a denomastan perissotero k meta 8 htan duskolo! arxidia! egw e3akolou8w na pisteuw oti apla epeidh einai foiththsss pleon h8ele kati tou tupou xalaro na paizei kai diafora! pantwss esy frontise na mhn to tragikopoieis [kai egw to ekana alla stamathsa afou vre8hke o epomenosssss ;)!] to xarhkessss telos! an 8elei kalws an oxi pes tou perastika! gt an 8ewrei oti to na phdaei anevazei to antriko tou kuros ee....as vre8ei kapoioss na tou kopssei ta ftera! frontise loipon n pernas esy kala [akoma k me ton idio.. kai an sunexisei tis malakies pai3to 8uma brosta tou alla ousiasstika gray'ton] k mhn afhneis kanenan na ssssssssou trwei to xrono ! eimaste sthn pio super hlikia MHN to 3exnas lepto! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113119 από Troller στις 25 Νοεμβρίου 2012, 10:19μμ
μέλος από: 16/9/2012 μηνύματα: 194 0 |
φυσικα...κοιταξε να δεις στην αρχη παντα οι σχεσεις πρεπει να ειναι τελειες...οχι τσακομοι ουτε τιποτα...οταν θα ερθουν τα δυσκολα πρεπει να εχετε κατι να θυμασται για να αντεξετε.Εσεις ηδη εχετε αρχισει με ανασφαλειες κλπ που δεν οδηγουν πουθενα.Πρεπει να του πεις να ειστε ειλικρινης να σου λεει τι τον πειραζει και εσυ να τ λες τι σε πειραζει.Οτιδηποτε θελει πρεπει να στο λεει και να το συζητατε με ηρεμο τροπο.Αν απο την αρχη η σχεση δεν εχει βασεις δεν θα κρατησει.Προσωπικα εγω θελω την κοπελα μ να την κοιταω στα ματια και να ξερει οτι λιωνω γι αυτην και εγω να ξερω οτι δεν μπορει χωρις εμενα.Αλλιως αν αρχισω να κρυβω πραματα και να λεω ψεματα απο μονος μ θα καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα.Φαντασου εδω της ειπα οτι εκανα χορτο.Αν δεν του αρεσει να δειχνει οτι ειστε μαζι κατι γινεται..συζητησε το ξανα και ξανα μαζι του αλλιως δεν θα βγει πουθενα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113135 από petalouditsa στις 26 Νοεμβρίου 2012, 2:45πμ
μέλος από: 15/10/2012 μηνύματα: 106 0 |
τελικα κι εγω καταλαβα πως τρωω το χρονο μου......τη μια να μου λεει αυγα και την αλλη καλαθια,ουτε ενα τηλεφωνο πια,χαθηκε η αρχικη σημασια...κανα μηνυμα στο χαλαρο και σαν δυο απλοι γνωστοι...απλα τρ π εφυγε θελει παλι να μαθαινει που ειμαι,με ποιους κλπ...και τ ειπα βγηκα λιγο για μια μπυρα κ μ λεει μαλιστα,του εδωσα αναλυτικη αναφορα και μ λεει ''αν ειχαμε κατι πιο εντονο θα αντιδρουσα περισσοτερο''σαν να υπονοει δλδ πως απλα περναμε καλα....και του ειπα κ παλι....θελω να ξερω επιτελους μη μου λες μια ετσι μια αλιως και χιλιες δυο δικαιολογιες για το στρατο....δεν μπορω πια να βγαλω ακρη....μαλλον τελικα κατι παιζεται με τη ζωη του η με το χαρατηρα του....ολο δε σε θελω γ σεξ γιατι αν θελω βρισκω στην πολη που ειμαι κ εχει τελειες ευκαιριες και ολο μου στελνει πονηρα μηνυματα κ αν αλλαξω θεμα αρπαζεται....κανονικα καθολου δεν θα επρεπε να ασχολουμαι εφοσον μ λεει οτι μια φοβαται μη δεθει και μια οτι εφυγε ι ενθουσιασμος ενω με την πρωην του κολλησαν αμεσως ομως με τον καιρο η ζηλεια κ τ νευρα τους εκαναν ν παιζουν ξυλο(αν τα λεει και αληθεια)....για ποιο λογο να δινω αξια σ καποιον οταν μ λεει οτι θα ερχετε 5 μερες το μηνα η το διμηνο και δεν θα ειμαι η προτεραιοτητα του και θελει μονο σπιτι αλλα περισσοτερη ωρα με φιλους γονεις,προσωπικη χαλαρωση κλπ?δλδ μ ειπε καταμουτρα οτι θα ειμαι στις τελευταιες του επιλογες γιατι τον κηνυγουν οι ''υποχρεωσεις''....ωραια βαση για να σχεση...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113156 από Troller στις 26 Νοεμβρίου 2012, 9:51μμ
μέλος από: 16/9/2012 μηνύματα: 194 0 |
απλα σταματα να ασχολησε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124347 από spiroslouz στις 23 Δεκεμβρίου 2013, 1:52μμ
μέλος από: 23/12/2013 μηνύματα: 1 0 |
Σιγά δεν σου είπε και κάτι φοβερό..να χρησιμοποιήσετε και δονητες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |