Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 11 Απριλίου

ενα θριλερ για να χεστω πανω μου

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62827 από nikost στις 15 Ιουνίου 2010, 10:33μμ

nikost

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/6/2010
paidia deite to scream klassiko alla xezese se svisto fos
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62836 από panosaaa στις 16 Ιουνίου 2010, 2:27πμ

panosaaa

Εικονίδιο
μέλος από: 13/6/2010
λοιπών παιδιά εγώ σας έχω τρεις επιλογές σορρυ που απαντάω τώρα αλλά για προσπαθήστε το παρακευή και 13 η το see no evil και το τρίτο είναι ένα που λέγανε ότι είναι το πιο τρομαχτικό π έχει βγει και ήταν πολιπροσφατα τον φεβρουάριο περίπου νομίζω ! ψάξτε μια!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62842 από VeTeRaNoS στις 16 Ιουνίου 2010, 5:59μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Το saw.Έχουν βγει πολλά αλλα εμενα το αγαπημένο μου είναι το 2...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #62843 από Σηπτικό Βόδι στις 16 Ιουνίου 2010, 6:47μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Να πω την άποψή μου;
Διάβασα μερικές καλές αλλά και μερικές αρκετά FAIL ταινίες.
Το scream είναι το πιο ηλίθιο θρίλερ που έχω δει, και η μόνη ταινία όπου πρέπει να προσποιούμαι ότι η επόμενη σκηνή θα με τρομάξει, μόνο για να μη τη σπάω στους φίλους μου (που με θεωρούν αναίσθητο μουλάρι.)
Σχετικά με το Psycho που είπε κάποιος, το ξέρω, έχει βραβευτεί ως η καλύτερη θρίλερ ταινία όλων των εποχών, όχι τόσο βέβαια για το σενάριό του, αλλά για την εξυπνάδα του Hitchcock σε διάφορες σκηνές, όπως εκείνη την πάσης φύσεως γνωστή στο μπάνιο όπου το αίμα είναι εύγευστο σιρόπι σοκολάτας το οποίο εκμεταλλεύτηκε αφού ήταν και ασπρόμαυρη η ταινία. Από την άλλη μεριά, εμένα δε μου λέει πολλά το εργάκι... συγκεκριμένα μου φάνηκε πολύ βαρετό.
Θα μου πεις τώρα η νέα γενιά βλέπει τα old-noirs σαν άτεχνα φιλμς και έχουν και το θράσος να απορούν γιατί όλοι τα θαυμάζουν τόσο. Πιστέψτε με, έχω δει και άλλα παλιά που μου προξένησαν περισσότερο το ενδιαφέρον. (Όχι του 1960 βέβαια, αλλά παλιά.) Τέλος πάντων.
Σχετικά με το Saw τώρα. Μία ταινία που άρχισε με πολλές προοπτικές αλλά αντί να ακολουθήσει το δρόμο του "Se7en" που έβγαλε ΜΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ ταινία, προτίμησε εκείνον του American Pie με ο-θεός-ξέρει-πόσα-σίκουελς. Αν θέλει κάποιος να ξεράσει, αυτή είναι η ταινία που θα του διευκολύνει το λαιμουδάκι. Δεν είπα ότι θα τον τρομάξει, απλά ότι θα ξεράσει, μπορεί να φαίνονται ίδιες έννοιες αλλά κατά τ' άλλα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη.
Παρασκευή και 13, η αλλιώς Halloween, right?
Κλασσικό με την υπογραφή του Carpenter. ΑΥΤΗ, είναι μια ταινία που αξίζει να την δει κανείς.

Κατά τη γνώμη μου, τι να δείτε και τι να μη δείτε:
Να δείτε το Carrie (του 1976), βασισμένο στο πρώτο -ομώνυμο- βιβλίο του Stephen King.
Να δείτε το Dawn of the Dead, σε όποιους αρέσουν τα ζομπίδικα εργάκια, αυτό είναι ό,τι πρέπει. ΚΑΙ το remake του 2004, τα σπάει: Zach Snyder rulez.
Να δείτε το Misery (του 1990), άλλο ένα θρίλερ βασισμένο σε βιβλίο του King.
Να δείτε το "It", ή αλλιώς Stephen King's It, του 1990: 3ωρη ταινία αλλά απολαυστικότατη, την είχα δει όταν ήμουν τεσσάρων, είχα διαβάσει το βιβλίο όταν ήμουν 10. Μεγάλες διαφορές αλλά παραμένει άριστο.
Να δείτε τον Εξορκιστή. Άλλο ένα κλασσικό που παραμένει Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο μπροστά στις σαχλαμάρες που βγαίνουν τώρα. Του 1978, με Linda Blair που στα γυρίσματα τρόμαζε όταν έβλεπε τη φάτσα της στον καθρέφτη και Ellen Burstyn να δίνουν ρέστα. (Αν προσέξετε σε κάποια σκηνή με τη γιαγιά του Father Karras, ακούγεται στο ραδιόφωνο το "Ιστορία μου, αμαρτία μου" της Σακελλαρίου.)
Να δείτε το Final Destination, που κανονικά δε θα έπρεπε να μου αρέσει αλλά είναι απλά από τις ταινίες που λέμε "bad movies we love". Και τα 4.
Να δείτε την Προφητεία (και το ριμέικ καλό, αλλά η πρωτότυπη με Gregory Peck δε συγκρίνεται).
Να δείτε το "Dead Silence" του 2007, άλλη μία ταινία που παρόλο που δεν είναι του γούστου μου, την απολαμβάνω κάθε φορά που τη βλέπω.
Να δείτε "Pet Sematary", και "Salem's Lot", και τα δύο παρμένα από βιβλίο του Stephen.
Τέλος, να δείτε τη Λάμψη με τον Τζακ Νίκολσον να τα σπάει, και μπράβο του.
Τι να ΜΗ δείτε: να μη δείτε το περίφημο Μωρό της Ρόζμαρυ: πληκτικότατη ταινία (για μένα βέβαια, αλλά θα φάω βρισίδι αφού θεωρείται κλασσικό.)
Να μη δείτε το ελληνικό σπλάττερ "Το Κακό", γιατί και η αδερφή μου η Νεφέλη καλύτερες σκηνές θα έκανε.
Να μη δείτε το "Dreamcatcher" του 2003 (sorry Stephen),
και φυσικά θα κάνετε μεγάλο σφάλμα να δείτε το "Psycho Cop".

Αυτά από εμένα - ελπίζω να σε βοήθησα στις αναζητήσεις σου φίλε, ούτε ο Ερυθρός Σταυρός να ήμανε.
Άρης.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63204 από Jken στις 30 Ιουνίου 2010, 9:03μμ

Jken

Εικονίδιο
μέλος από: 14/4/2010
Μέσα στην εβδομάδα κατέβασα μερικές από τις ταινίες που αναφέρατε (τρελαίνομαι για θρίλερ αλλά δεν εχω βρει κάτι ακόμα που να με κάνει να τρομάξω) και δεν είχα δει, τα σχόλια μου είναι τα εξής:

Silent Hill: καλό αν και περίμενα περισσότερα, είχα ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο.

Dead slence: epic fail για'μενα αυτή η ταινία, no more comments

Dawn Of The Dead: ότι έχει να κάνει με zombie movie μ'αρεσει, μπορώ να πω αρκετά καλή αν και περίμενα περισσότερα και από αυτή.

The Haunting in Connecticut: αρκετά καλό αν και η ηθοποιία δεν μου άρεσε και πολύ στους πρωταγωνιστές.

Έχω ακούσει πως ωραίο θρίλερ είναι "H κατάρα" αλλά η ιαπωνική έκδοση, έχω δει μόνο το ένα και αυτό ήταν αμερικανικό αν θυμαμε καλά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63205 από Σηπτικό Βόδι στις 30 Ιουνίου 2010, 9:27μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Fail η Νεκρή Σιωπή; (aka Dead Silence) ?? Γιατί το λες αυτό;!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63217 από Jken στις 01 Ιουλίου 2010, 10:29πμ

Jken

Εικονίδιο
Το όλο story δεν μου άρεσε, περίμενα περισσότερη δράση από την μεριά της κούκλας. Κάτι σαν το "Η κούκλα του τσακι". το είχα δει μικρός να φανταστείς, μακράν καλύτερο από το Dead silence :)

Σκοπεύω να δω σήμερα την "παράνοιά" ακα "Τhe Crazies", παραγωγής 2010, δεν ξέρω αν αξίζει αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63285 από gionatia17 στις 01 Ιουλίου 2010, 8:39μμ

gionatia17

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/6/2010
τι θελετε ρε να παθετε κανα ψυχολογικο???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63289 από 123lolita456 στις 01 Ιουλίου 2010, 9:01μμ

123lolita456

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2009
the orphan το έχεις δει? λίγο παιδικό μπορεί να σου φανεί αλλα έχει ενδιαφέρον
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63315 από Jken στις 02 Ιουλίου 2010, 3:25μμ

Jken

Εικονίδιο
Όχι δεν έτυχε να το δω, και ο λόγος είναι οι κριτικές που έχω ακούσει.

Θα το δω όμως μιας και μου το πρότεινες
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login