Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Απαισιόδοξος λέγεται ο αισιόδοξος με εμπειρία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #46138 από fallen_angel στις 17 Ιανουαρίου 2008, 8:58πμ

fallen_angel

Εικονίδιο
μέλος από: 17/1/2008
Κάπως άστοχο δεν είναι να μιλάμε για αγάπες στην σημερινή κωλοεποχή που έχουμε φτιάξει;
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46152 από th3o στις 17 Ιανουαρίου 2008, 9:29μμ

th3o

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2008
oOo πολύ βαθύ αυτό που είπες ! πιστεύω όμως ότι η αγάπη είναι το μόνο μέσο για να αποδράσης από την ρουτίνα της <<κωλοεποχής>> μας..(έστω κ αν δεν είναι πάντα αληθινή)
Απλώς όλοι ψάχνουμε το τέλειο (τόσο σε εμφάνιση όσο κ σε χαρακτήρα) κ για αυτό απογοητευόμαστε ..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46153 από little_lady! στις 17 Ιανουαρίου 2008, 9:36μμ

little_lady!

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2007
+φωνω,αλλά στο μυαλό μας θα πρέπει να έχουμε το εξής:
''μη ψάχνεις για κάτι τέλειο,γιατί κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς αγάπη...αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησέ το με την αγάπη σου...''
επειδή ακριβώς στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να βρούμε το ''τέλειο'' άτομο..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46159 από Daphni στις 18 Ιανουαρίου 2008, 12:26πμ

Daphni

Εικονίδιο
μέλος από: 7/8/2005
Από πολύ μικρή πίστευα ότι ο κόσμος μας δε θα είχε φτάσει στα σημερινά χάλια του, αν αφηνόμασταν στην αγάπη...Όμως κατάλαβα ότι η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί για να πάνε όλα καλά...Σίγουρα είναι από τα ισχυρότερα όπλα του ανθρώπου, κι ίσως το πιο ισχυρό από όλα τα άλλα!Όμως, αυτή η αγάπη πρέπει να αντιμετωπιστεί και κατάλληλα για να έχει, όχι αξία,αλλά "αποτελεσματικότητα"!Την αγάπη, όταν τη γνωρίζεις πρώτη φορά την απολαμβάνεις, αλλά όταν πληγωθείς από αυτή, αρχίζεις να μετράς απώλειες...Είναι κυρίως ανάλογα τον άνθρωπο, το πόσο θα συνεχίσει να δίνεται, κατά πόσο και με ποιον τρόπο!Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.
Ο φίλος μου που σας είπα σε προηγούμενο post, αγάπησε τρελά μια κοπέλα, αρραβωνιάστηκαν, κι όταν μπήκε στο στρατό εκείνη τον χώρισε για κάποιον άλλο με τον οποίο είναι ακόμη μαζί τρία χρόνια μετά!Για εκείνη πιστεύω ότι λειτούργησε το ένστικτο.Ίσως κατάλαβε ότι αυτός ο άλλος ήταν ο νούμερο ένα στη ζωή της, το άλλο της μισό...Όμως το φιλαράκι μου, έπεσε από τόσο ψηλά, που έχασε όλο του τον εαυτό, κι ακόμη δεν έχει συνέλθει!Όταν λοιπόν σας είπα το απόφθεγμά του "να ενθουσιάζεσαι,αλλά να μην ερωτεύεσαι ποτέ", εννοούσα ότι προτιμάει πλέον να είναι με τις γυναίκες που θα περάσει καλά, κι ως εκεί...Να μην αφήνεται, να μη δίνεται...μόνο να δίνει με μέτρο...Είναι ο τρόπος του να αντιμετωπίσει την αγάπη, που στο παρελθόν τον πλήγωσε...
Συμφωνώ ότι αυτά δε γίνονται...Άντε να αντέξεις για λίγο...Αλλά όπως ήδη έχω πει, η καρδιά έχει τους δικούς της κανόνες!Εκείνη και μόνο επιλέγει πότε θα αγαπήσει και για ποιον θα χτυπήσει τόσο δυνατά που να νομίζεις ότι θα σπάσει!
Το μυαλό, εννοούσα ότι θα το χρησιμοποιήσεις για να εκφράσεις αυτή σου την αγάπη...Για να μπεις και στη θέση του άλλου, να νιώσεις τις ανάγκες του, τις επιθυμίες του, τις σκέψεις του...ΑΥτό και μόνο μπορεί, πιστεύω, να βοηθήσει στο να καταφέρεις να κρατήσεις και να ζήσεις την αγάπη που σε πλησιάζει, στον πολύπλοκο αυτό κόσμο της εσωστρέφειας και της φοβίας!
Είναι λογικό να φοβάται κανείς την αγάπη και τον έρωτα, αν σκεφτείς πόσο πολύ μπορούν να μπορούν να μπουν μέσα σου και να σε εξουσιάσουν ψυχή τε και σώματι...Αλλά αυτός δεν είναι λόγος να την απορρίψεις!(όχι ότι θα μπορέσεις κιόλας!)
Όσο για την τελειότητα που είπατε...Ένα έχω να πω..."perfect doesn't work...try willingness!"...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46161 από th3o στις 18 Ιανουαρίου 2008, 5:56πμ

th3o

Εικονίδιο
     *Πραγματικά Δάφνη έτσι είναι.. όπως ακριβώς τα διηγήθηκες.. Η όλη φάση είναι σαν την μεταβατική ιδιότητα: Όποιος πληγώθηκε στο παρελθόν, θα πληγώσει ο ίδιος άλλα άτομα στο μέλλον, τα οποία με τη σειρά τους θα κάνουν το ίδιο, κ.ο.κ.. Αυτό γίνεται, ΟΧΙ γιατί είναι <<κακοί άνθρωποι>> , αλλά επειδή αυτή είναι η άμυνά τους-μας.
     **Κατά συνέπεια λοιπόν, λόγω του ότι είναι δύσκολο να <<βρούμε το ταίρι>> μας, συμβιβαζόμαστε..Ειδικά τα κορίτσια(δεν το λέω υποτιμητικά ). Έχω φίλες που λένε : Εε μωρέ , ας πάει κ το παλιάμπελο, αφού αυτός μου την έπεσε.. γλυκούλης είναι, ας καθήσω λίγο μαζί του κ όταν βρω καλύτερο θα του πω ότι <<Είμαι σε φάση>> και θα χωρίσω.. Στο ενδιάμεσο θα με κερνάει, κ θα περνάω <<ζωή και κότα>>
     ***Όσο για την τελειότητα αυτό το εννοούσα με την υποκειμενική έννοια..(το τέλειο για μένα, ίσως να μην είναι για εσάς) & να προσθέσω το εξής : Δεν είναι άκιρο να είσαι σε ένα δεσμό απλά για να περνάς καλά - να λες ότι είσαι με κάποια-ον βρε παιδάκι μου - κ όταν βρεις κάτι καλύτερο να πληγώνεις ανθρώπους ?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46176 από Nezio στις 18 Ιανουαρίου 2008, 5:49μμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2008
Πρώτα απ' όλα geia se όλους είμαι καινούριος. Έχω μια απορί και οποιοσδήποτε θέλει να μου απαντήσει. Η ερώτηση είναι: Στη σύγχρονη εποχή όπου μετράει αρκετά η εξωτερική εμφάνιση του καθενός, για να αρέσεις σε κάποια που σου αρέσει από καιρό πρέπει να είσαι εξωτερικά όμορφος;(π.χ.γεροδεμένος, με κοιλιακούς κτλ.)Κι αν δεν είσαι δεν έχεις καμιά ελπίδα;
Ευχαριστώ για το χρόνο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46181 από th3o στις 18 Ιανουαρίου 2008, 8:37μμ

th3o

Εικονίδιο
Nezio σχετικά με την ερώτησή σου, πιστεύω πραγματικά οτι οι κοιλιακοί ΔεΝ μετράνε.. Το ωραίο σώμα, το μόνο που θα σου δώσει, είναι λίγο αυτοπεποίθηση.. Πιστεψέ με.. όσες ώρες κ να φας στο γυμναστήριο δεν θα αλλάξει τίποτα. Αν δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου φαίνετε στο γυναικείο φύλλο..

Βέβαια είναι αλήθεια ότι η εξωτερική εμφάνιση μετράει κ μάλιστα πολύ.. όχι τόσο το σώμα αλλά το πρόσωπο ! έχω φίλες πολύ ωραίες που τα φτιάχνουν με ένα αγόρι επείδη έχει ωραίο πρόσωπο κ είναι καλό παιδι.. για αυτό μην αγχωνεσαι..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46205 από Nezio στις 19 Ιανουαρίου 2008, 12:30μμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
Σ'αυτό θα συμφωνήσω, '' στο ότι οι κοιλιακοί δεν μετράνε στ' αλήθεια ''. Αν και στη σημερινή εποχή(όχι και τόσο καλή) ο καθένας, τις περισσότερες φορές κρίνει τον άλλο με βάση την εμφάνισή του παρά με τη προσωπικότητά του. Αυτό συμβαίνει και στα δύο φύλα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46208 από Daphni στις 19 Ιανουαρίου 2008, 1:03μμ

Daphni

Εικονίδιο
μέλος από: 7/8/2005
Δεν πιστεύω ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει τόσο μεγάλο ρόλο...Και μην ξεχνάς ότι τα γούστα διαφέρουν...Το παιδί που έχω ερωτευτεί εγώ, από την πρώτη μέρα που τον είδα έλεγα πόσο κούκλος είναι...Εεε...οι φίλες μου δε συμφωνούν,και για να είμαι ειλικρινής, δεν τους αρέσει καθόλου!
Για να καταλήξω κάπου...Σε άλλες αρέσουν οι κοιλιακοί, σε άλλες αρέσει η μπάκα...Η καθεμιά έχει τα δικά της must!Οπότε μην μπεις καν στη διαδικασία να σκεφτείς το αν θα έπρεπε να έχεις κοιλιακούς, ή μπλε μάτια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...Ό,τι είσαι, είσαι για τον εαυτό σου και θα πρέπει το άλλο άτομο να τα δει και να τα αναγνωρίσει...

* "Έτσι είμαστε και σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε...."
προφίλάλλα...
Μήνυμα #46227 από Nezio στις 19 Ιανουαρίου 2008, 6:58μμ

Nezio

Εικονίδιο
banned
Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω. Ο καθένας, όπως κι αν είναι, είναι για τον εαυτό του! Και πίστεψέ με, θα 'ταν πολύ καλύτερα αν ο κόσμος αξιολογούσε τις δυνατότητες και την προσωπικότητα του καθενός παρά την ομορφιά του...Εξάλλου τη ζωή μας την αλλάζουμε με τις δυνατότητές μας και την προσωπικότητά μας και όχι με την Ομορφιά μας...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login