Metal θρησκεία
Σελ. 3
Μήνυμα #37759 από Riff στις 27 Ιανουαρίου 2007, 7:13μμ
μέλος από: 13/1/2007 μηνύματα: 11 0 |
Re guyz eleos ti lete pia??? Metal is no dead parte to xampari!!! Egw kai axw eroteftei kai exw niwsei erwtiki apogoiteusi alla den alazei tipota tin mousiki mou!!! Sorry kiolas alla pisteuete oti oi metalades den erotevonte??? Oso gia sena deathqueen gia afta peri xamalidwn,prezakidwn kapnistwn.... ouden sxolio!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37769 από Riff στις 28 Ιανουαρίου 2007, 1:59πμ
μέλος από: 13/1/2007 μηνύματα: 11 0 |
Loipon filoi mou ta pragmata einai poly apla!!! Anamesa sta ekatomiria kapnistwn vre8ikan kai kapoioi metalers??Api8ano!!! Gia na min ta polilogoume METAL einai tropos zohs pou einai diskolo na katanoi8ei apo atoma pou den reei analogo ema stis fleves tous h sta miala tous kiriarxei to triptixo tis xaras: douleia-psonia-spiti(ante kai se kamia eklisia ama ginei kana 8avma na riksete lefta sto pagari na sas lipi8ei o kalos 8eoulis)!!! Kai kserete oloi kati?? ...Ntynomaste opos 8eloume, kanoume oti goustaroume, feromaste opos 8eloume(panta xoris na epireazoume thn elef8eria allwn) kai sth teliki sta @@ mas gia to ti pistevoun oi alloi gia mas!!! Auto einai to METAL, mia olokliri filosifia kai oxi apla ena eidos mousikis!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37798 από deathqueen στις 28 Ιανουαρίου 2007, 11:47μμ
μέλος από: 21/1/2007 μηνύματα: 20 0 |
Από οτι φαίνεται αγαπητέ riff απλά δεν ξέρεις τα υπερασπιστείς το είδος μουσικής που ακούς...Εγώ ακούω Φιλιώ Πυργάκη αλλά παρόλα αυτά αν μου θίξεις την μουσική αυτή μπορώ να την υπερασπιστώ...Με το να λες στα @@ μας φαίνεται ότι είσαι ένα πιτσιρίκι που απλά περνάει την φάση του...βρες μου 30 dark groups και χωρίς να το ψάξεις πολύ και το είδος του καθενός γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όλα μέταλ και θα σε παραδεχτώ...Άκου στα @@ μου...Ωραία έκφραση... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37853 από Mindcry στις 31 Ιανουαρίου 2007, 5:26μμ
μέλος από: 3/11/2004 μηνύματα: 76 0 |
Κοιτα το οτι το metal σε κανει καπως δεν ισχυει.. Με την ιδια απλουστευτικη λογικη κι αυτοι που ακουν λαικα καπνιζουν αφιλτρα τσιγαρα και πινουν Johny cola πριν παν για αλλαγη στου χουραφι, και οι trancaδες ειναι ολοι χαπακηδες και οσοι ακουν punk ειναι πρεζονια.. Δεν παει έτσι.. Το metal μπορει να σε εκφραζει η όχι, το να κρινεις εναν επειδη είναι ντυμενος λιγο (ή πολυ) περιεργα σε σχεση μ αυτο που εχεις θεσει (ή σου έχουν θεσει) ως normal ειναι απλα κατινιά και κουτσομπολιο.. Για να κρινεις καποιον πρεπει να τον ξερεις. Εμενα πως νομιζεις οτι μου φαινονται οι 20άρηδες που κανουν πιο πολυ ώρα να ετοιμαστουν απ την κοπελα τους και χορευουν σα το σαρμπελ... Το θεμα είναι οτι μπορει να είναι πολυ καλα παιδια ασχετα απ το αν ακουν βλακειες... Και λοιπον θα θεσω κι εγω το ιδιο ερωτημα με deathqueen: Γιατι οσοι ακουν trendy μουσικουλα ντυνονται σαν gay σκουνιωνται σαν gay και νομιζουν οτι κάτι κανουν? Η γιατι οι σκυλαδες εχουν ολοι bmw και κουστουμιά και το παιζουν 30άρηδες και καλα ώριμοι? Γιατι οι κοπελες ντυνονται σα λαικες τραγουδιστριες απ τα 15? Δε ξερω... Προφανως τα ρουχα σου είναι κατι σα στολη, αντιπροσωπευτικη του χαρακτηρα σου. Ή το ακριβως αντιθετο? Εχει αναρωτηθει κανενας, που θεωρει οσους ντυνονται "καπως" κάφρους,ότι ισως αυτο να ειναι ο τροπος αμυνας τους (και καλα το παιζω σκληρος για να μη δειξω οτι ειμαι ευαισθητος και με πουν φλωρο).. Καθηστε και συγκρινετε στοιχο σε ερωτικο τραγουδι metal/rock και λαικοποπτσιφτετελι... Ε... νομιζω φαινεται ποιο τραγουδι έχει ψυχη και ποιο γραφτηκε για τα φραγκα... (Οταν βλεπω video clip με διαφημισεις sony mp3 player, goodys, flocafe, everest, beautyshop... λεω νταξει!! ο τυπος απλα δεν το πιστευει αυτο που τραγουδαει..) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37880 από Praetorian στις 01 Φεβρουαρίου 2007, 12:37πμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Συμφωνώ με τον Mindcry σε όσα λέει, αν και εντάξει το να έχεις χορηγούς δεν είναι πάντα κακό. Και το ποδοσφαιρο με χορηγούς είναι(θα μου πεις για αυτό έγινε έτσι όπως έγινε)αλλά τι να κάνεις μας βάλανε κάτω οι πολυεθνικές... Σημασία έχει Riff φιλάρα ότι είσαι στενόμυαλος(μάλιστα τόσο πολύ που δεν μπορείς ούτε να το παραδεχτείς).Ή μάλλον δεν έχεις τα "@@" να το παραδεχτείς. Γιατί φίλε είναι σαν να λες ότι αφού υπάρχει το MazdaRX8 δεν τα χρειαζόμαστε τα άλλα αμάξια. Να τα κάψουμε όλα γιατί είναι άχρηστα και μας χαλούν την αισθητική. Η μεταλ είναι τμήμα της ίδιας της ροκ(το RX8 ένα ακόμη αυτοκίνητο της Mazda). Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχουν Yugo ή Mercedes επειδή εσύ γουστάρεις το Mazda. Ξεκόλλα από τον εαυτό σου και δες και παραπέρα. ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Και εμένα δεν μου αρέσουν τα σκυλάδικα, και εγώ στις παρέες μου τα υποτιμώ, σέβομαι όμως τις απόψεις των άλλων και απλά δεν πατάω στα σκυλάδικα. Μην είσαι ακραίος!!Και μην νομίζεις πως επειδή ανακαλυψες κάτι πρόσφατα, θα σου αρέσει και για πάντα. Μπορεί να αλλάξεις, άνθρωπος είσαι... Και στο κάτω κάτω. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ!!ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ.ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ,ΞΑΝΑΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37895 από Mindcry στις 01 Φεβρουαρίου 2007, 2:22μμ
Παντως οσον αφορα τους χορηγους θα εδειχνα μια καποια κατανοηση αν ηταν σχετικοι με τη μουσικη (πχ χρησιμοποιει ο ταδε το ταδε μικροφωνο και φαινεται η μαρκα) Οταν μου χωνει στο ασχετο ενα σαντουιτσαδικο... ειναι λιγο καφριλα! Τεσπα εμενα ο riff μου θυμιζει λιγο τον αδερφο μου το μικρο, που ειναι κι αυτος λιγο τεοια φαση (κολλημα με metal και μαλιστα μονο ενα ειδος metal θεωρωντας τα αλλα φλωρικα) Ε δεν ανησυχω, θα μεγαλωσει θα ακουσει και τιποτα παραπανω, θα ανοιξει το μυαλο του.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37910 από Praetorian στις 01 Φεβρουαρίου 2007, 9:23μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Ας το ελπίσουμε...Δεν είναι καλό να είναι κανείς σε ό,τι πιστεύει, οτιδήποτε πραγματικά, δηλαδή από μουσική, μέχρι θρησκεία και πολιτική... Που είναι αυτό το παιδί όμως, εμφανίζεται ρίχνει κάτι και μετά τον τρώει η γη? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38965 από .OBLIVION στις 04 Απριλίου 2007, 4:33μμ
μέλος από: 2/4/2007 μηνύματα: 95 0 |
Εμενα μου αρεσουν πολυ οι ''MANOWOR'' .Tωρα,το τι ειδος ειναι , θα σε γελασω... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39006 από Mindcry στις 07 Απριλίου 2007, 3:01μμ
Οι manowar ειναι heavy metal.. H καλύτερα έγιναν heavy αφού παλιοτερα ήταν epic metal.. Ο αδερφος μου εχει πορωθεί μ αυτους, αλλα εγώ δεν τρελαινομαι.. Η ολη φαση με τα σπαθια και τα τσεκουρια και τα μπρατσα δε με συγκινει.. Ισως στη δεκαετια του 80 να ήταν must αλλα πλεον το θεωρώ λιγο ξεπερασμενο. Εμενα μου αρεσουν οι Savatage απο heavy metal και γενικα οσοι ακουν metal θα εχουν ολοι μα ολοι μια καλη κουβεντα να πουνε. Οι καλυτεροι τους δισκοι για μενα είναι το "Hall of the mountain king" και το "Gutter Ballet".. Επισης καλοι είναι και oι Running Wild και αγαπημενος μου δισκος είναι το Port Royal.. |
προφίλάλλα... |