Μήνυμα στις 13/2/2007 στις 20:08 @Διάφορα
Ακου χόρτα η φαντασία σου οργιάζει...
Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ 2
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 21:53 @Διάφορα
Πάντα πέφτουν την ίδια μέρα..είναι μια βδομάδα διαφορά άρα δευτέρα 25 έτσι και 1 του μηνός....
Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 21:50 @Διάφορα
Κοίτα αγαπητή μου me που είσαι και κάψουρα η κοπέλα λέει ότι όταν θα με ζυγώνουν στης εκκλησιάς την πόρτα πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι νέκρη άρα απλά την πλησιάζουν...
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 20:50 @Διάφορα
Ρε ακατανόμαστε Δευτέρα πέφτουν και τα δύο...μπήκα στο ημερολόγιο και το είδα μας δουλεύεις γλυκέ μου?????
Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 19:48 @Διάφορα
Και ούτε πρόκειται να το βρείτε αγαπητοί μου...και είναι δημοτικό τραγούδι...μην κολλάτε στις λεπτομέρειες...για ψάξτε λίγο ακόμα...
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 00:10 @Διάφορα
Κοίτα να δεις λέει μαζεύοντας λουλούδια και τα δυο στον πληθύντικο λέγονται μπορείς απλά να μου πείς τι εννοεί με αυτό το τραγούδι?τι καταλαβαίνεις? Πήγαινε στο θέμα: ΑΠΟΡΙΑ 2
Μήνυμα στις 11/2/2007 στις 21:46 @Διάφορα
Και σας ρωτάω τώρα εγώ αν διαβάσετε τους παρακάτω στοίχους ποιό είναι το πρ'ωτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό..."Από την Πάτρα ερχόμουνα μαζεύοντας λουλούδια..το ένα για την αγάπη την πάλια το άλλο για την καινούργια...τ' ακούς αγάπη μου παλιά να μην με λυσμονήσεις στον θάνατο μου να είσαι εκεί τα μάτια να μου κλείσεις και αν δεις παππάδες να έρχονται με θυμιατά στα χέρια αν είσαι αγάπη και πονάς πάρτους με τα μαχαίρια...όταν θα με ζυγώσουνε στης εκκλησιάς την πόρτα να βάλεις μια ψιλή φωνή να μαραθούν τα χόρτα..."
Μήνυμα στις 8/2/2007 στις 20:05 @Διάφορα
Τελικά η πολυθρόνα μοιάζει όντως με θρόνο γι αυτό και το όνομα.Μόνο που είνα θρόνος για πολλούς άρα εξού και η ονομασία.Τώρα βάγια είναι καλύτερα να πωτήσεις εσύ τον μπαμπινιώτη για το τι σημαίνει ειρωνία αν και πιστε΄ύω πως το ξέρεισ πολύ καλα...
Πήγαινε στο θέμα: Πολυθρόνα
Μήνυμα στις 4/2/2007 στις 19:55 @Διάφορα
Γειά και πάλι.Έχω μια απορία και θέλω απάντηση.Είναι χαζ'η η ερωτησή μου αλλά οκ...Γιατί την πολυθρόνα την λέμε πολυθρόνα ενώ κάθεται μόνο ένα άτομο???Και σας ρωτάω τώρα εγώ...Φιλάκια...
Πήγαινε στο θέμα: Πολυθρόνα
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 23:47 @Διάφορα
Από οτι φαίνεται αγαπητέ riff απλά δεν ξέρεις τα υπερασπιστείς το είδος μουσικής που ακούς...Εγώ ακούω Φιλιώ Πυργάκη αλλά παρόλα αυτά αν μου θίξεις την μουσική αυτή μπορώ να την υπερασπιστώ...Με το να λες στα @@ μας φαίνεται ότι είσαι ένα πιτσιρίκι που απλά περνάει την φάση του...βρες μου 30 dark groups και χωρίς να το ψάξεις πολύ και το είδος του καθενός γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όλα μέταλ και θα σε παραδεχτώ...Άκου στα @@ μου...Ωραία έκφραση...
Πήγαινε στο θέμα: Metal θρησκεία |