Απατησα το αγορι μου
Σελ. 3
Μήνυμα #108653 από Evelinlucker στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 3:58μμ
μέλος από: 2/9/2012 μηνύματα: 19 0 |
Εχει τοσο θυμο μεσα του που κρυβει την αγαπη του για μενα. Προς το παρον δεν θελει να με βλεπει καθολου, αλλα ισως αν αφησω τον καιρο να περασει ξεθυμωσει και με συνχωρεσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108654 από M1k3y στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 4:30μμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 846 0 |
Δεν εκμηδενίζω τα συναισθήματα. Τα διαχωρίζω από την ανάγκη δέσμευσης ενός ατόμου. Τα πρώτα υπάρχουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου, ενώ η δεύτερη εμφανίζεται αργότερα, όταν υπάρχουν πρακτικές ανάγκες (πχ. παιδιά).
Έχεις δίκιο. Πρέπει όμως να μάθεις να ξεχωρίζεις τα "συστατικά" γιατί αν δεν το κάνεις, όταν έρθει η δύσκολη ώρα (πχ. η ώρα της "απιστίας" ή του χωρισμού), είναι βέβαιο ότι θα πληγωθείς.
Σωστά. Γιατί λοιπόν να είναι κατακριτέα η απιστία στη δεύτερη περίπτωση;
Εδώ μιλάς θεωρώντας τα κοινωνικά πρότυπα ως αξιωματικά σωστά και δεδομένα. Εγώ δε μιλάω σε αυτή τη βάση.
Είδες λοιπόν ότι δεν μου παρέχεις έναν αντικειμενικό ορισμό της απιστίας και της σχέσης της με την αγάπη, αλλά και παλι το πας στην υποκειμενική άποψη του καθενός. Δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα σε αυτό το πλαίσιο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108656 από Vasilis13 στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 5:15μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
μα δεν θεωρω τα κοινωνικα πρωτυπα αξιωματικα σωστα γιατι πολυ απλα δεν ειναι...αλλα ολοι εχουμε μπει σε αυτο το τρυπακι...εσυ αν ολα πανε καλα καποτε θα παντευτεις κλπ...τωρα αν θα εισαι πιστος στην γυναικα σου ειναι δικη σου υποθεση αλλα αν δεν το κανεις θα εισαι λαθος σωστα??ακομα και στην δικη σου αντιληψη θα εισαι οποτε αμεσα η εμμεσα και εσυ μπαινεις στο τρυπακι.Ετσι γεννηθηκαμε,ετσι συνηθισαμε και αυτη ειναι η αληθεια. στο δευτερο σκελος θα συμφωνησω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108657 από Noir Désir στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 5:47μμ
μέλος από: 11/5/2012 μηνύματα: 329 0 |
Κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νοιώθουν ότι είναι μοναδικοί για το σύντροφο-εραστή τους. Να μη θέλουν να τον "μοιράζονται". Να νοιώθουν ότι υπάρχει κάτι που τους δένει μεταξύ τους και τους διαφοροποιεί σαν "ομάδα" από τους γύρω τους. Αυτό προκαλέι αυτόματα την ανάγκη για δέσμευση (έστω και προσωρινή) τόσο του συντρόφου τους όσο και των ίδιων.
Μα από τη στιγμή που αυτά τα 2 συνυπάρχουν, η σεξουαλική επιθυμία και η επιστοσύνη αναμιγνύονται. Δεν διατηρούν αυτούσια την αρχική τους δομή, απλά οι ιδιότητές του κληροδοτούνται στο προϊόν. Είναι σαν να έχεις 2 μπουκάλια με σκόνη και ένα δοχείο. Δεν τα ρίχνεις σφραγισμένα μέσα στο δοχείο. Αδειάζεις το περιεχόμενό τους και ανακατεύεις. Ξέρεις τα συστατικά αυτού που προκύπτει αλλά δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις. Και πες ότι τα καταφέρνεις..θες να μου πεις ότι τότε δεν θα πληγωθείς;
Η απιστία είναι κατακριτέα κυρίως στη δεύτερη περίπτωση, γιατί από τη στιγμή που είστε ΚΑΙ φίλοι, δεν προδίδεις σώμα, αλλά ψυχή και αισθήματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108658 από stef98 στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 6:34μμ
μέλος από: 20/6/2012 μηνύματα: 86 0 |
''κρύβει την αγάπη του για μένα'' Όπα, είστε 16 τα έχετε 4 μήνες και μιλάτε και για αγάπη; Οκ, έστω αυτό. Μην το παίρνεις σαν δεδομένο το ότι σ'αγαπάει ακόμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108660 από EleniA στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 7:15μμ
μέλος από: 2/9/2012 μηνύματα: 1 0 |
Είναι άσχημο αυτό που έγινε και είναι λογικό αυτός να πληγωθηκε πολύ αλλά αφού τον θες πίσω πρέπει πρώτα να σιγουρευτεις πως έχεις μετανιώσει που τον απατησες και να τον πιάσεις να του μιλήσεις να του ζητήσεις συγνώμη και να του ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία... Καλη σου τύχη..ελπίζω να δείξει κατανόηση και να σε συνχωρεσει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108678 από Evelinlucker στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 11:19μμ
μέλος από: 2/9/2012 μηνύματα: 19 0 |
Ειναι πολυ εγωιστης. Ολοι μου λενε πως δεν εχω ελπιδες. Κθε φορα που παω να του μιλησω με βριζει και μου φερετε απαισια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |