Γρίφοι..
Σελ. 27
Μήνυμα #38653 από jockerx στις 21 Μαρτίου 2007, 8:59μμ
![]() |
καλησπερα και παλι ειμαι κυπρο για το πασχα και το dialup 54kb δεν υποφερετε παρολα αυτα ενα γριφο τον εχω!!! Καθε φορα που πλησιαζω σε μια λυση ενος προβληματος ως διαμαγειας τα "αστερια" ακατανομαστος και !me! με προλανβενουν Σε ενα private club οποθ για να περασης μεσα χρειαζετε συνθημα και παρασυνθημα ενας τυπος ο οποιος δεν ηταν μελος και ηθελε να μπει κρυφτικε για να ακουση μημος και βγαλη ακρη, παει ο προτος πελατης του λεει ο φρουρος 12 και το μελος λεει 6 και ετσι ο φρουρος τον αφινη να περαση, το δευτερο μελος οπου ρωτιθικε 8 απαντισε 4 το τριτο μελος οπου ο φρουρος του ηπε 6 απαντισε 3 και περασε και αυτος, ο ηρωας μας ο οποιος βιαστηκε να νομιση πως καταλαβε παει στο φρουρο οπου του λεει 4 και αυτος απανταει 2 ομος ο φρουρος δεν τον αφισε να περαση........ Μηπος εσεις καταλαβατε το συνθημα το οποιο επρεπε ο ηρωας μας να δωσει? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38655 από !me! στις 22 Μαρτίου 2007, 11:11πμ
![]() |
Νομίζω ότι έχει ξαναπαίξει αυτός ο γρίφος. Και μάλιστα θυμάμαι ότι με είχαν προλάβει και πολύ είχα συγχιστεί. Και το ηθικό ερώτημα: να απαντήσω λοιπόν εδώ και να προλάβω ή να περιμενώ κάποιον άλλο που δεν το έχει ξαναδεί; Θα το σκεφτώ και θα επανέλθω |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38666 από jockerx στις 22 Μαρτίου 2007, 5:28μμ
![]() |
το χω κατακαβει εδω και καιρο sorry boss δεν το ειχα προσεξη λοιπον η απαντιση αφου εχει ειδη σωθη και εγω εκανα την γκαφα ελπιζω ο "ΜΑΣΤΡΟΣ" να με συνγχωρεση και να μην απολυθω.............. Λοιπον!!! για οσους δεν τον ηξεραν ας ελεωγξουν τις προιγουμενες σελιδες? η τους το ξαναλεει η !me! Ριχτε εσεις κανενα γριφο τωρα γιατι εγω εγινα κομματια αφου αψιφισα το οτι ο μαστρος εχει ξαναλυση αυτο το γριφο και μαλιστα εδω μεσα και παλι sorry!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38667 από !me! στις 22 Μαρτίου 2007, 5:34μμ
![]() |
Δεν τρέχει τίποτα, ήταν στο greg's mystery όχι στο Γρίφοι οπότε και να το τσέκαρες δεν μπορούσες να το φανταστείς...είδες μεγαλοψυχία; χαχαχα Τώρα για τον γρίφο που έθεσες Το παρασύνθημα είναι πόσα γράμματα έχει το σύνθημα το 12 (δώδεκα) έχει 6 γράμματα το 8 (οχτώ) 4 γράμματα και το 4 (τέσσερα) 7 γράμματα που και 7 το παρασύνθημα και μπήκες Akatanomaste τι δεν κατάλαβες από τον γρίφο; |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38681 από !me! στις 23 Μαρτίου 2007, 12:58μμ
![]() |
Ένας γρίφος για να σε δείρω.... ακριβώς αυτόοοοοο Εδώ μιλάμε για παράδοξο γιατί η μια περίπτωση αναιρεί την άλλην. Δηλαδή, απο την στιγμή που υπάρχει μόνο ένας κουρέας τότε αποκλείουμε την περίπτωση να τον κουρεύει άλλος κουρέας. Άρα η ξυρίζεται μόνος του η καθόλου. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι βάση του 2 αποκλείουμε το να μην ξυρίζεται καθόλου. Εάν ισχύει η πρόταση 2, τότε αναγκαστικά τον κουρέα πρέπει να τον ξυρίζει ένας άλλος κουρέας, το οποίο αποκλείεται από την πρόταση 1. Συνεπώς οι δύο προτάσεις δεν μπορούν να εφαρμοσθούν ταυτόχρονα στην περίπτωση του κουρέα. Εκτος και αν θεωρήσουμε το αντίθετο δηλαδη οτι εφαρμόζονται και τα 2 παράλληλα μιας και ξυρίζεται και μόνος του και παράλληλα έχοντας και την ιδιότητα του κουρέα τον ξυρίζει και ο κουρέας Και δεν με εχει πιασει ακόμα και η καφεινη και επηξε και το κεφάλι μου με το κ*λοχωρι |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38687 από puke-lerry στις 23 Μαρτίου 2007, 8:45μμ
![]() |
Απ 'ότι θυμάμαι από τότε, που όλοι ασχολούμασταν με αυτό, νομίζω ότι ξεκινάει το 2001 γιατί δεν υπάρχει έτος μηδέν.. ούτε αιώνας ή ημέρα νομίζω.. ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38694 από xiozil στις 24 Μαρτίου 2007, 10:43μμ
Είναι σα να έχει γεννέθλια ο χρόνος. Κλείνει τα 2000 και η πρώτη μέρα του στη νέα χιλιετία είναι 1η Ιανουαρίου του 2001. ΥΓ.Το ίδιο με το παραπάνω από άλλη διαδρομή ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38695 από xiozil στις 24 Μαρτίου 2007, 10:56μμ
Αναφορά: (akatonomastos@22 Μαρτίου 2007) Αναφορά: (!me!@23 Μαρτίου 2007) Δεν είναι παράδοξο γιατί το "ή" είναι διαζευκτικό που σημαίνει ότι ούτως ή άλλως σ' αυτό το χωριό ο καθένας είτε ξυρίζεται μόνος του είτε από τον κουρέα! | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38706 από !me! στις 26 Μαρτίου 2007, 10:48πμ
![]() |
Παράδοξο είναι μια θέση που είναι ψευδής όταν είναι αληθινή και αληθινή όταν είναι ψευδής άρα στην περίπτωση του κουρέα μιλάμε για παράδοξο. Όσο για την δεύτερη χιλιετία, αυτή ξεκινάει 1η Ιανουαρίου του 1001 και τελειώνει το 31 Δεκέμβρη του 2000. 1η Ιανουαρίου του 2001 ξεκινάει η τρίτη. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38709 από !me! στις 26 Μαρτίου 2007, 11:38πμ
![]() |
Οτι με βοήθησες ισχύει. Με έβαλες κατευθείαν στο τριπ να το σκεφτώ αλλιώς από τους άλλους. Και ένας γρίφος απο μένα Σ' ένα μοναστήρι, ο αρχι-ηγούμενος συγκεντρώνει ένα πρωί όλους τους μοναχούς και τους λέει πως κάποιος ή κάποιοι από αυτούς έχουν πάνω τους το σημάδι του σατανά και πως πρέπει να το καταλάβουν μόνοι τους και να φύγουν απ' το μοναστήρι. Το σημάδι αυτό είναι ένα κόκκινο στίγμα στο μέτωπο. Η μοναδική επαφή που έχουν οι μοναχοί μεταξύ τους είναι οπτική: κάθε πρωί συγκεντρώνονται όλοι, σχηματίζουν έναν μεγάλο κύκλο και προσεύχονται. Έτσι μπορούν να δουν ο ένας τον άλλο, αλλά απαγορεύεται να του μιλήσουν ή να του κάνουν οποιοδήποτε νόημα. Επίσης σ' όλο το μοναστήρι δεν υπάρχουν καθρέφτες, οπότε είναι αδύνατο να δει ένας μοναχός εάν έχει το στίγμα. Την πρώτη μέρα δεν φεύγει από το μοναστήρι κανείς. Τη δεύτερη μέρα δεν φεύγει κανείς. Την τρίτη μέρα ένας αριθμός μοναχών φεύγει από το μοναστήρι γιατί κατάλαβε πως έχει το στίγμα. Πόσοι ήταν αυτοί; |
προφίλάλλα... |