Μήνυμα στις 27/11/2007 στις 16:36 @Μηχανήματα
Βάλε cyber-trackter.gr ή έστω torrent-trackter.gr, με σύνθημα: Οργώνουμε το internet για εσάς!
Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για όνομα TORRENT TRACKER
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 03:10 @Flame
αφήνοντας έξω την προιστορία σας δεν παύουν να υπάρχουν οι αλήθειες του ενός και του άλλου. ναι η ποικιλία των θεμάτων πέφτει δραματικά και δυστυχώς δεν υπάρχει η λεγόμενη ζωντάνια για να βουλώσει κώλους όπως προείπες webmaster. τώρα όμως, το ότι ένας μεγαλύτερος ξέρει να κάνει παγαποντιές καλύτερα, ισχύει. όπως επίσης όμως ισχύει ότι πάντα μπανάρονται αυτοί οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει περισσότερο τεκμηριωμένες εξηγησεις σε τέτοια θέματα (λόγω εμπειρίας και ποιότητας των posts τους -κατ' εμέ πάντα-) σε σχεση με αυτών των οποίων τα profiles ανήκουν σε μια κλίκα ανακύκλωσης μελών λόγω ηλικίας και ελλείψεως της πραγματικής έννοιας του γιατί βρίσκονται εδώ, πράγμα το οποίο ελπίζω ακόμα να μην είναι το ζητούμενο αυτού του site. μία αέναα εξαρτώμενη σχέση δλδ που όταν φτάνει σε τέλμα να διαλύεται και ξαναρχίζει από το μηδέν από ανθρώπους που είναι προφανές οτί δεν ξέρουν για ποιόν λόγο μπαίνουν Πήγαινε στο θέμα: κρίμα...
Μήνυμα στις 26/9/2007 στις 01:17 @Flame
ναι και ο μεσαίωνας πχ ήταν ανώτερη εποχή, όπως και να το κάνουμε, πάντα η επερχόμενη γενια έχει δίκιο. μάλλον δεν την καταλαβαίνουμε. και η έλλειψη παιδείας και προσπάθειας μεσ'το πρόγραμμα είναι άλλωστε. ειναι μάλιστα ο δρόμος προς την συνέχεια των πραγμάτων. δεν χρειάζεται να κρατάμε αποστάσεις και να λέμε πως κάτι παραπάνω μπορούμε να μάθουμε, αφού ήδη τα ξέρουμε όλα. έτσι δεν είναι? π.χ. το να δέχεσαι μια Λαμπίρη στη ζωή σου raspoutin ειναι επίτευγμα (apparently), μην το αρνείσαι, φτάνει μόνο το να είσαι δεκτικός. έτσι μετράμε τα πράγματα πλέον, χωρις την παραμικρή διαλογή
Πήγαινε στο θέμα: κρίμα...
Μήνυμα στις 19/5/2007 στις 16:34 @Μηχανήματα
ή μπορείς εξίσου απλά να βάλεις το κινητό σου στην δόνηση, να βάλεις ξυπνητήρι κάθε πέντε λεπτά και να το κολλήσεις με σελοτεϊπ στο ποντίκι. Θα κάνει την δουλειά του πιστεύω!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με Οθονη
Μήνυμα στις 7/5/2007 στις 10:52 @Ftou.gr admin
και εγώ συμφωνώ με τον antre στο ότι είναι αρκετά μεγάλα τα γράμματα και μάλιστα σαν είναι με bold. αν και σήμερα μου φαίνεται ότι μίκρυναν λίγο, σαν να είναι πιο καλά. και γω με windows xp και firefox είμαι
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος γραμμάτων
Μήνυμα στις 4/5/2007 στις 04:48 @Θ. Κλημεντίνη
τα πράγματα δεν είναι χάλια με την σύντροφο του. με τον εαυτό του είναι χάλια, και με σένα. σταμάτα να ασχολείσαι. δεν αναλύω τίποτα παραπάνω γιατί δεν έχει νόημα. όλα έχουν ειπωθεί πρωτύτερα. είναι γελοίο πλέον. η συνειδητοποίηση κάνει την διαφορά
Πήγαινε στο θέμα: Χάσμα γενεών...
Μήνυμα στις 14/4/2007 στις 02:52 @Flame
πρώτον : evoulini: δεν νομίζω ότι μίλησα για κάποιον πέρα από εμένα και επίσης τόνισα οτι ο ακατονόμαστος ήταν από τους ενεργότερους χρήστες. δεύτερον: το προσωπείο που προσπαθείς να περάσεις με το τελευταίο σου post webmaster είναι φαυλό και πολύ υπεράνω για οποιονδήποτε χρήστη, κατά συνέπεια προσβλητικό για όλους εμάς. τρίτον: κανένας δεν κλαψουρίζει για κανέναν, όσο και αν θα σε βόλευε αυτό. και τέταρτον: η συζήτηση που θα κάνουμε εδώ μέσα είναι δικό μας θέμα, και δεν θα έπρεπε να απασχολεί εσένα webmaster εφ'όσον δεν επηρρεάζει τα δικαιώματα μας σε αυτό το φόρουμ. αν πιστεύεις πως είναι αλλιώς τα πραγματα σε σχέση με το τελευταίο μου θέμα ( το τέταρτο δηλαδή) , καλύτερα κλείσε το φόρουμ Πήγαινε στο θέμα: Περί θεμάτων στο sex
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 15:46 @Sex
τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα απ'όσο ξέρω. μην αγχώνεσαι και μην αρχίσετε τα τεστ εγκυμοσύνης τωρα. δεν βγάζουν αποτελέσματα τόσο νωρίς ούτε είναι εντελώς σίγουρα
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 15:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:dragon στην περίπτωσή σου το θεωρώ πολύ δύσκολο,έως απίθανο, να έχει γίνει κατι αλλά το να μη φοράς προφυλακτικό είναι μέγα λάθος γιατί ακόμα και τα προσπερματικά υγρά μπορούν (πολύ σπάνια βέβαια) να κάνουν την δουλειά τους, για να μην αναφέρουμε τους υπόλοιπους κινδυνους που υπάρχουν στο sex χωρίς προφυλακτικόΠήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη |