Μήνυμα στις 24/3/2007 στις 22:56 @Διάφορα
Αναφορά: (akatonomastos@22 Μαρτίου 2007) Αναφορά: (!me!@23 Μαρτίου 2007) Δεν είναι παράδοξο γιατί το "ή" είναι διαζευκτικό που σημαίνει ότι ούτως ή άλλως σ' αυτό το χωριό ο καθένας είτε ξυρίζεται μόνος του είτε από τον κουρέα! Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 24/3/2007 στις 22:43 @Διάφορα
Είναι σα να έχει γεννέθλια ο χρόνος. Κλείνει τα 2000 και η πρώτη μέρα του στη νέα χιλιετία είναι 1η Ιανουαρίου του 2001. ΥΓ.Το ίδιο με το παραπάνω από άλλη διαδρομή Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 7/3/2007 στις 20:22 @Διάφορα
Ούτε κι εγώ την βρήκα όταν πρωτοσυναντήθηκα με τον συγκεκριμένο γρίφο! Τώρα απλά την ξέρω... ΥΓ. Χωρίς υστερόγραφο Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 6/3/2007 στις 15:37 @Διάφορα
Πιστεύω πως όχι. Αλλά ακόμα και στην μικρή πιθανότητα να σταμάτησε στο ίδιο ακριβώς μέρος, το σημείο ήταν άλλο γιατί μέσα στο βράδυ είχε περάσει ένα αγριογούρουνο και τσαλαπάτησε τα κλαδιά ή υπήρχαν εκεί οι μέλισσες που δεν ήταν την προηγούμενη κ.ο.κ. Από την άλλη στο ίδιο ακριβώς σημείο, χωρίς αγριογούρουνα και μέλισσες να μεσολαβούν, είχε την αντίθετη κατεύθυνση, δηλ. θα έπρεπε να κάνει στροφή 180ο για να βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο. ΥΓ. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω πλήρως τι ακριβώς ζητάει ο ποιητής… Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 25/2/2007 στις 20:39 @Διασκέδαση
Πώς θα μπορούσαμε να πούμε όμως τον άντρα μου μισεί τους άντρες?
Πήγαινε στο θέμα: Λεξοπλαστική
Μήνυμα στις 25/2/2007 στις 20:16 @Διάφορα
Αν το μικρότερο από τ' αδέλφια μου είναι μεγαλύτερο από μένα. ΥΓ. Η διατύπωση "μικρότερός μου αδελφός" κάνει τον γρίφο να μην στέκει. Θα προτιμούσα το "ο μικρότερος αδελφός μου". Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 10:55 @Διάφορα
Αναφορά: (!me!@23 Φεβρουαρίου 2007) Και πως θα έχει περισσότερο τσάι απ' ότι το φλυτζάνι με το τσάι καφέ? Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 08:47 @Διάφορα
Αναφορά: (akatonomastos@23 Φεβρουαρίου 2007) Αφού στον καφέ βάζουμε μίγμα (δηλ.τσάι και καφέ) πώς θα ισχύει η πρώτη πρόταση? ΥΓ. Μήπως δεν λειτουργεί το μυαλό μου??? (επεξήγηση των ερωτηματικών) Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι.. |