ξυρισμα κατω
Σελ. 2
Μήνυμα #59355 από Zasna στις 15 Μαρτίου 2010, 12:24πμ
![]() μηνύματα: 18 ![]() |
Τι εννοεις αν μου αρεσε?ειναι σημειο που περιμενω να εχει τριχες.Δεν ειναι το ιδιο με τα ποδια.Το μαυρο τριγωνακι μου το λατρευω!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59359 από BAL89 στις 15 Μαρτίου 2010, 2:55πμ
![]() |
Οταν του κανεις στοματικο σου αρεσει να αισθανεσαι τριχες μεσα στο στομα σου?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59367 από sintele στις 15 Μαρτίου 2010, 6:14πμ
![]() |
τέτοια αγάπη για τις τρίχες που έχει κάποιος πρώτη φορα βλέπω χάχα,,e άμα είναι έτσι κοpέλλα μου aston να λέει άμα σε θέλει όντως θα το σεβαστή(και θα βαρεθεί να στο ζητα ;p)και τέλος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59370 από Zasna στις 15 Μαρτίου 2010, 12:58μμ
σου πα ,δεν μου αρεσουν πουθενα αλλου οι τριχες!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59386 από bluebird στις 15 Μαρτίου 2010, 7:21μμ
![]() |
μπορεις να βρεις μια μεση λυση, ας πουμε να τις κουρεψεις με το ψαλιδακι γυρω γυρω ομορφα, ετσι ωστε, ουτε να μπερδευονται στα δοντια του ανθρωπου (!), αλλα ουτε να χασεις το τριγωνακι σου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59389 από 123lolita456 στις 15 Μαρτίου 2010, 7:31μμ
![]() |
ελεινο τι αλλο θα δουμε...δεν ζουμε στην εποχη των σπηλαιων..και εξαλλου ειναι και θεμα υγειηνης... αν εχεις ολοκληρο θαμνο εκει κατω εννοητε ο ανθροπως θα ξενερωνει και με το δικιο του |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59495 από Zasna στις 21 Μαρτίου 2010, 2:40πμ
νομιζω πως και με τον 'θαμνο' μοτ μια χαρα καθαρη μπορω να ειμαι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59500 από ftoufoo στις 21 Μαρτίου 2010, 3:05πμ
![]() μηνύματα: 60 ![]() |
και στις μασχάλες και στα πόδια είναι φυσικό να έχουν οι γυναίκες τρίχες αλλά ευτυχώς οι πιο πολλές τις ξυρίζουν. επιπλέον, αν είσαι ανένδοτη στο να βάλεις ξυράφι τουλάχιστον κούρεψέ τες λίγο με ένα ψαλίδι για να μετριάσεις την ζούγκλα (αν είναι ζούγκλα). Πάντως αν δεν περιποιηθείς εκεί το μέρος μην περιμένεις ο άλλος να φιλοτιμηθεί να του δώσει και πολλά φιλιά ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59661 από loraki στις 29 Μαρτίου 2010, 1:25μμ
![]() |
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59662 από loraki στις 29 Μαρτίου 2010, 1:28μμ
![]() |
τι να κουρεψει βρε παιδια!ξυρισμα κοπελια!που ζουμε!δεν υπαρχουν πια αξυρισμα μ****α!μονο των γιαγιαδων μας!μααα πια!! να σε γλυφει κ να του μπαινουν οι τρυχεσ στο στομα!φυσιολογικο????κ στα ποδια γιατι τις ξυριζουμε?κ στις μασχαλες???αηδιες βρε παιδια!δεν εχει ξαλιδι!ξυρισμα!!!μονο!! ειχα εναν γκομενο θυμαμαι ητανε αξυριστος κατω!!ιουυ βρε παιδια!σαν ταρζαν ητανε!κ μ εελεγε κ εμενα να μην ξυριζομαι!!χαχαα ναι καλα!!!μακρια!!οσο βαρετο κ χρονοβορο κ αν ειναι ξυρισμα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |