Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 13:50 @Sex
το θεμα ειναι οι επιπτωσεις.αν κινδυνευεις μετα. αν φαινεται ψευτικο η οχι δε μ νοιαζει αυτο. εχω ακουσει οτι σε πολλες περιπτωσεις δημιουργειται καρκινος... ισως θα κλεισω ραντεβου να μ εκσηγησει ο ιδικος τι κ πως...¨) Πήγαινε στο θέμα: στηθος με σιλικονη
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 13:00 @Sex
κοιτα και εγω φοβαμαι πολυ τις πλαστικες και γενικοτερα τον πονο κλπ απλα σκεφτομαι οτι τη συγκεκρημενη πλαστικη την εχουν κανει τοοοοοοσες. οσο για το συντροφο συμφονο μαζι σου.αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα....ξερεις...κ εγω πιστευω οτι αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα δεν υπαρχει λογος να γινει η πλαστικη δεν νομιζω να ταιριαζει εν το μεταξυ με το σωμα μου.ειμαι κανονικη.λεπτη μαλλον αλλα το στυθος.......χωρις σουτιεν......σχεδον δε φαινεται με ρουχα.... εν το μεταξυ ακου τι αλλο εχω.επειδη εχω σκολιωση κ σκεψου το ενα στυθος δειχνει να ειμαι λιγο πιο χαμηλα απο το αλλο.οκ δε φαινεται αλλα εγω το βλεπω ομως!μαλλον πρεπει να το σηζητησω με καποιο γιατρο...απλα το θεμα ειναι οτι αν παω σε πλαστικο θα μ πει αυτο που το συμφερει μαλλον...δεν ξερω... κοιτα ολα αυτα βεβαια δεν κανουν μπαμ οπως μια ασχημη μυτη ασ πουμε απλα εγο τα ξερω οποτε ....τα βλεπω... Πήγαινε στο θέμα: στηθος με σιλικονη
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 12:31 @Sex
γεια σας εχω μια απορια εχω κομπλεξ με το στηθος μου φοραω νουμερο ενα και μ φαινεται αντισεξουαλικο ποτε δεν εχω φορεσει σουτιεν χωρις ενισχυση γιατι φαινεται πολυ μικρο το στηθος μου ομως και τα σουτιεν που εχουν ενισχυση δεν ειναι η πια καταλληλη λυση γιατι?γιατι οταν το βγαζεις εκει που ο αλλος νομιζει οτι εχεις το απιστευτο στηθος..ξαφνικα βλεπει δυο βυζακια! σκεφτομαι (μ περναει απο το μυαλο) την πλαστικη.αλλα επειδη εχω ακουσει διαφορα....τη φοβαμαι! οχι τοσο για τα ραμματα οσο για τιε επιπτωσεις!!!! θα ηθελα να το κανω ενα νουμερο πιο μεγαλο αντε 2 Πήγαινε στο θέμα: στηθος με σιλικονη
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 12:07 @Διάφορα
παιδια εμενα εκανε η κολλητη μου πλαστικη και διορθωσει κ το διαφραγμα...εμενα προσοπικα δε μ αρεσε το αποτελεσμα...καθολου..η μυτη τηε φαινεται πολυ λεπτη και κανει μπαμ οτι εκανε πλαστικη.κ αυτη πηγε πριν σε εναν πολυ καλο πλαστικο.να ροτησω κατι?πριν γινει η επεμβαση δε σας δειχνουν στη φωτο στον υπολογιστη πως θα ειναι η μυτη σας? Πήγαινε στο θέμα: ρινοπλαστικη...
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 16:29 @Sex
ναι ελινα αλλα δεν ειναι κριμα να παρατησεις τον αλλον επειδη χυνει γρηγορα?αχ.......το καημενο.....μωρο μ!χωριζουμε!γιατι??γιατι χυνεις γρηγορα!ουστ!χαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 10:35 @Sex
ναι ελινα αλλα δεν ειναι κριμα να παρατησεις τον αλλον επειδη χυνει γρηγορα?αχ.......το καημενο.....μωρο μ!χωριζουμε!γιατι??γιατι χυνεις γρηγορα!ουστ!χαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 10:33 @Sex
ρε τον καημενο...... καλα την κυριακη ητανε πιο ενταξει.....για να δουμε..μηπως με τη σωστη προπονηση κατι γινεται!χαχαχαχα αλλιως........ειναι περιεργα γμτ... Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 13:31 @Sex
τι λατρευεις ακριβως????ποιο τρυγωνακι κ τετραγωνακι βρε κοριτσι μ!σαν γυναικα σ λεω!!!χαλια!ξυρισε το κ θα δεις ποσο θα λατρεψεις το καινουργιο σ look!:) Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 13:28 @Sex
τι να κουρεψει βρε παιδια!ξυρισμα κοπελια!που ζουμε!δεν υπαρχουν πια αξυρισμα μ****α!μονο των γιαγιαδων μας!μααα πια!! να σε γλυφει κ να του μπαινουν οι τρυχεσ στο στομα!φυσιολογικο????κ στα ποδια γιατι τις ξυριζουμε?κ στις μασχαλες???αηδιες βρε παιδια!δεν εχει ξαλιδι!ξυρισμα!!!μονο!! ειχα εναν γκομενο θυμαμαι ητανε αξυριστος κατω!!ιουυ βρε παιδια!σαν ταρζαν ητανε!κ μ εελεγε κ εμενα να μην ξυριζομαι!!χαχαα ναι καλα!!!μακρια!!οσο βαρετο κ χρονοβορο κ αν ειναι ξυρισμα!!! Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω
Μήνυμα στις 29/3/2010 στις 13:25 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα κατω |