Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πού βαδίζομεν; Πού βαδίζομεν; Πού βαδίζομεν; (Περικλής Αράπης)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ποσες Φορες???

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56377 από TheOnlyOriginal στις 11 Δεκεμβρίου 2009, 3:00μμ

TheOnlyOriginal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/7/2008
2,5 ώρες συνεχόμενο γ@@@σι μου ακούγεται πάρα πολύ.Άσε που είναι και εξαντλητικό, θα χα πέσει σέκος και για μια βδομάδα δε θα μπορούσα να σηκωθώ.Είπαμε να κρατάμε, αλλά όχι και τόσο.
Όσο για αυτό που είπε ο mastoras78 για το μυαλό, αν είναι να σκέφτομαι άσχετα για να μην τελειώσω δε το θεωρώ και το καλύτερο.Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις κ όχι να σκέφτεσαι άσχετα.
mastoras78 δε σου παώ κόντρα.Τη γνώμη μου λέω ότι μου φαίνεται λίγο υπερβολή αυτό.Πάντως αυτό με την άλλη να σπαρταράει σαν ψάρι, τα σπάει!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56396 από Doctoras στις 12 Δεκεμβρίου 2009, 1:35πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ρε ναι !!!Μου φενεται τοσο ακατορθοτο γιατι.Οπως ειπα οταν γαμ..ας
1 ωρα συνεχομενα σπασμενει σε 15 λεπτα συμπεριλαμβανομενου και τα 3λεπτα που θες για να εισε παλι ενεργος νιωθω το πεος μου ετοιμο να σπασει σαν να σφυγκει παρα πολυ.Ποσο μαλλον επι 2μισι ωρες.
Μαστορα χαρα στο κουραγιο σου!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56421 από mastoras78 στις 13 Δεκεμβρίου 2009, 1:28πμ

mastoras78

μέλος από: 5/12/2009
Παιδιά το ότι μπορώ να κρατήσω 2,5 ώρες δε μου φαίνεται υπερβολικό.Φυσικά αυτές τις 2,5 ώρες, πολλές φορές κρατιέμαι στο τσάκ να μην τελειώσω και δεν κάνω συνέχεια αεροπλανικά! Προσπαθώ και το καταφέρνω.
Βασικά τα είχα 5,5 χρόνια με μια κοπέλα και είχαμε φοβερή χημεία. Όσο με κάυλωνε την πρώτη φορά που το κάναμε με κάυλωνε και την τελευταία. Μου άρεσε τόσο πολύ που δεν ήθελα να τελειώσω με τίποτα.

Και θα ήθελα να μου πείτε κάτι.Εσείς δεν ικανοποιήστε πολύ όταν βλέπετε την κοπέλα να "σπαρταράει" και να τελειώνει αρκετές φορές;
Γιατί εμένα προσωπικά με ικανοποιεί τόσο πολύ αυτό που έρχετε (κατα κάποιο τρόπο) δέυτερο το πόσο θα ικανοποιηθώ εγώ.
Θα ήθελα τη γνώμη σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56428 από Doctoras στις 13 Δεκεμβρίου 2009, 1:31μμ

Doctoras

Nαι και βεβαια αλλα θελω να μεινουμε και οι δυο ικανοποιημενη.Κοιτα
το οτι σου ειπαμε 2,5 ωρες δεν σημενει οτι σου παμε κοντρα και
ισα ισα εγω προσοπηκα σε ζηλευω γιατι εμενα μου φενεται πολυ δυσκολο.
Εγω απο την στιγμη που μπαινω δεν κρατιεμαι γιατι απλα δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο.Για αυτο ξοδευω πολυ χρονο στα προκατακτικα γιατι
φοβαμαι οτι θα τελειωσω πιο πριν απο την κοπελα μου.
Ρωτησα τον πατερα μου που μιλαμε πιο πολυ για τετοια θεματα και
θα σου πω τι μου απαντησε οπως ακριβως μου το ειπε.
Οταν εισε πιτσιρικας βιαζεσαι αν τελειωσεις γιατι δεν μπορεις να
κρατησεις τις ορμες σου .Για αυτο το λογο με το που βλεπεις καποια
σου γινεται καγκελο.Μεγαλωνοντας με τις πολλες εμπυριες θα μαθεις
να κρατιεσε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56440 από Helena_90 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 12:19πμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Με το αγορι παντα κανουμε σεξ την πρωτη φορα τουλαχιστον μιση ωρα αλλες φορες και πολυ παραπανω,εξαρταται απο το εαν μας πιεζει ο χρονος! Σχεδον παντα εχει ορεξη για δευερο γυρο και μετα απο 5 λεπτα 10 ή το πολυ μιση ωρα και μπορει να διαρκεσει 1 και 2 ωρες αλλα ποτε δεν κουραζεται! Και κουρασμενος να ειναι βρισκει δυναμη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56468 από mastoras78 στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 8:06μμ

mastoras78

μέλος από: 5/12/2009
Έγραψε:(Helena_90@14 Δεκεμβρίου 2009)
Με το αγορι παντα κανουμε σεξ την πρωτη φορα τουλαχιστον μιση ωρα αλλες φορες και πολυ παραπανω,εξαρταται απο το εαν μας πιεζει ο χρονος! Σχεδον παντα εχει ορεξη για δευερο γυρο και μετα απο 5 λεπτα 10 ή το πολυ μιση ωρα και μπορει να διαρκεσει 1 και 2 ωρες αλλα ποτε δεν κουραζεται! Και κουρασμενος να ειναι βρισκει δυναμη!

"Και κουρασμενος να ειναι βρισκει δυναμη!" Χαχα! Πολύ μου άρεσε αυτό, σε προσέχει ο καλός σου
Μία μπύρα στο παλικάρι από μένα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56477 από Doctoras στις 14 Δεκεμβρίου 2009, 10:38μμ

Doctoras

Ρε ελενα δεν λεμε με διαλυμα λεμε συνεχομενα 2 ωρες?Το εχετε κανει ετσι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56530 από Helena_90 στις 16 Δεκεμβρίου 2009, 5:01μμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Ναι συνεχομενα 2 ωρες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56749 από john_is_my_name στις 20 Δεκεμβρίου 2009, 4:53πμ

john_is_my_name

μέλος από: 3/10/2007
Καλησπερα και απο εμενα.
Η διαρκει πιστεβω οτι αλλαζει αναλογως την χρονικη περιοδο που διανυει καποιος και με τη συντροφο που εχει.
Οταν ημουν πιτσιρικας (3η λυκειου) ειχα κανει το ρεκορ μου. Εκανα σεξ για περιπου 8 ωρες. Τελειωσα 5 φορες. Τα διαλειματα ηταν περιπου μισαωρα. Και εκεινη τη χρονικη περιοδο της ζωης μου συνηθως η 1η φορα μου διαρκουσε περιπου μια ωρα, και οσο ανεβαιναν οι γυροι τοσο ανεβαινε και η διαρκεια.
(Περασμενα μεγαλεια - διηγοντας τα να κλαις)

Τωρα μετα απο καμποσα χρονια (δεν τα λεμε) και με την κοπελα που ειμαι, ο μεγαλυτερος μου ερωτας, θα ειναι θαυμα να κρατησει η 1η φορα πανω απο 10 λεπτα. Αρκει μονο να την ακουσω να τελειωνει και εχω τελειωσει και εγω.
Στους επομενους γυρους βεβαια η διαρκεια αυξανεται γεωμετρικα. Και το αγαπημενο μου σημειο ειναι οταν εκεινη με παρακαλαει να σταματησω γιατι τρεμει ολοκληρη.

Τι τα θυμηθηκα βραδυατικα και μου ειναι και μερικες εκατονταδες ναυτικα μιλια μακρια. Υπομονη 20 μερες ειναι θα περασουν. ααααχχχ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login