Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κομμουνιστής είναι εκείνος που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Που φτασαμε....Καταρρεουν τα παντα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51608 από johnoagrios στις 05 Ιανουαρίου 2009, 3:41πμ

johnoagrios

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 23/9/2008
Εμεις ειμασταν αθωοι (σχετικα) δηλαδη ναι μεν σκεφτομασταν αλλα δεν πρατταμε διοτι δεν ειχαμε το υποβαθρο ουτε την ευκαιρια για να το κανουμε.Τοτε που να κανεις Σεξ στα 14 σου ολο το σχολειο πουτανα θα σανεβαζε πουτανα θα σε κατεβαζε(για τα κοριτσια αυτο) οσο για τα αγορια απλα δν εβρισκαν τα κοριτσια για να γινει αυτο ηταν 3-4 οι δακτυλοδεικτουμενες οπου ειχαν ολοκληρωσει!Τωρα πια δακρυλοδεικτουμενες εγιναν αυτες π ΔΕΝ εχουν ολοκληρωσει.Τελικα που θα παει αυτο?κριμα στη γεννια μας που θα κανει παιδια....Κριμα ειδικα σε αυτους κ αυτες που θα κανουν κορες...Κριμα που θα ζησουμε και θα ζησουν σε ενα τετοιο χαωδη κοσμο χωρις συναισθηματα,αγαπη,αξιες και ερωτα(οπως βλεπετε υπαρχει πλεον υποκαταστατο ερωτα το σεξ που ξαφνικα ονομαστηκε ερωτας...)Παντου υπονοουμενα παντου ξεκαθαρα νοηματα..Που βαδιζουμε?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51610 από MaRmO στις 05 Ιανουαρίου 2009, 2:15μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
εγω πιστευω οτι υπερβαλετε....σαν πολυ δεν το δραματοποιησατε?????δεν ειναι ετσι τα πραγματα....σε μας προσωπικα(που μενω εξαρχεια και πηγαινω σχολειο ακριβως διπλα στην πλατεια)ειναι 2-3 κοπελιτσες που το εχουνε κανει αλλα η αντιδραση μας οταν το ακουσαμε ηταν"ο χριστος και η παναγια....τι τσουλακιαααα"
δηλαδη δεν τις καμαρωσαμε...αλλο το οτι αυτες νιωθουν περιφανες για τον εαυτουλη τους.....οι κοπελιτσες που ειναι ετσι ειναι μεν αρκετες αλλα οχι ολες και ουτε καν πανω απο το μισο....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51645 από asdf στις 06 Ιανουαρίου 2009, 6:37μμ

asdf

banned
μέλος από: 14/12/2008
Μωρε να πω κατι....
Θελετε να κανετε σεχ απλο...
Ακομα και ο πιο αχρηστος αν ισουν και χοντρος
Οι εγγλεζες υπαρχουν ναι ι οχι?
Τα μπουρδελο?
Μου λεσ τουσ βλεπεις ε κε?
Τι σιμαινει οτι αυτη ειναι εξυπννη και τα χουν κανει πιο νωρις απο εμας....και ειμαστε να μιν μπω ...
επειδη ντρεπομαστε να το ζιτιζουμε???
Αυτη ειναι μονο θαραλεεοι....τπτ αλλο..
Εγω απο τι εχω καταλαβει ρε φιλε
ολοι θελουν να κανουν σεχ και κυριος εμεισ κ κυριος αυτες
Λογος¨θελουν να δουν πως ειναι.
Ξερω φιλω που το χει κανει 17 φορες με φιαφορετικες ετσι λεει
τον πιστευο....και τι καταλαβε απο τα 13 ..τωρα ειναι 18 και τωρα εμαθε πια ιταν ι αληθινη αγαποι.
Ομως ξερεις ποσο κακο προκαλεσε σε τοσα κοριτιτσια???
μπορει να το θελαν αλλα δεν λεω και οτι ολοι θα χαν πλιγωθει αλλα ομωσ καπιεσ θα πληγωθηκαν...
Και γω ζιλευω που με μλκς....και βλεπω τουσ αλουσ και φιλοιυνται και κανουν δεν ξερω τι...
Ειμαι κ 17 και αμα ιθελα ρε μαν το κανα απο τα 15* αλλα δεν μαρεσουν ι μεγαλες....και θα μου πειτε οτι ειμαι καθυστεριμενο ....Δεν εχω φιλισει ακομα¨Σ
Αλλα θα ερθει ωρα μου συντομα....μαλλον...
Θελω την πρωτη φορα που φιλισω να το κανω κιολας..
αυτος ειναι ο στοχος..Ομωσ για να γινει θελω λιγο υπομονη ακομα.....Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι λγ δυσκολο .
εμ ειναι.
Αλλα χωρις στοχους δεν καταφερνεις τπτ...

οο
Το παρακανα ειπα τοσα πολλα¨Σ
συγνωμη....
Θα θελα κιαλλα να πω..αλλα....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51648 από johnoagrios στις 06 Ιανουαρίου 2009, 6:49μμ

johnoagrios

Εικονίδιο
banned
Βασικα δεν καταλαβα χριστο απο τα παραπανω αλλα οκ.Καλη φαση
Απο οτι βγαζω νοημα.....Βασικα δεν βγαζω.Πασο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51660 από asdf στις 07 Ιανουαρίου 2009, 1:28πμ

asdf

banned
μέλος από: 14/12/2008
οοοοο
Εκει που λεω τους βλεπεις ενοο τουσ αλους
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51670 από sintele στις 07 Ιανουαρίου 2009, 11:10πμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
εγώ γίνομαι 18 σ 2μήνες k ολοκλήρωσα πρώτη φορα όταν ήμουν 16,,δεν ήταν κάτι που είχα επιδίωξη η είχα σκοπό απλά ήμουν με κάποιον που εγώ ένιωθα να αγαπάω αυτός δεν νοιαζόταν και ιδιαιτερα συναντιόμασταν πολύ καιρό κάποτε ήμασταν μαζί κάποτε όχι και επέμενε πολύ να ολοκληρώσουμε μέχρι που ένα βραδυ μου είπε ότι όλα θα τελειωναν και εγώ ίσος θέλοντας να τον κρατήσω λίγο περισσότερο(τον ήθελα πολύ όμως δη λέω)ολοκληρώσαμε..δεν το μετανιώνω αλλα ούτε νιώθω k καλά γι αυτο,υπήρξαν φορες που σκέφτηκα ότι ίσος να βιαστικά λίγο..τελοσπάντων,αυτό όμως που βλέπω να γίνετε τον τελευταίο καιρό και με θλίβει είναι πολύ διαφορετικό,βλέπω πολλά μικρά παιδιά να ολοκληρώνουν απλά k μονο για η έχουν k αυτή αυτήν την εμπειρία να είναι εξελιγμένη k 'μεγάλη) k ειδικά πολλά μικρά κορίτσια που νιώθουν πως ίσος έτσι να αρέσουν πιο πολύ,,τώρα δεν ξέρω m πια λογικη το βλεπουν,,εμείς το καιρό μας άντε να πίναμε κανένα τσιγάρο στα κρυφά για να νιώσουμε πιο μεγάλη!!κρίμα που ισοπεδώνονται όλα στις μέρες μας ακόμα και η προσμονή για την πρώτη φορα m κάποιον που για μας θα έχει πραγματική σημασία
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51680 από johnoagrios στις 07 Ιανουαρίου 2009, 5:42μμ

johnoagrios

Εικονίδιο
banned
Kαλα η φουντα αλλο θεμα κ απο κει.Καταστρεφει την ενεργεια της νεολαιας
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login