Μήνυμα στις 28/2/2009 στις 23:06 @Sex
συνφωνω με το ferry egv eidh exv 6 xilopitew alla den to bazv katv pame kai gia perissoteroys den kolonoyme^^
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταπολεμίσω το φόβο και ανχος ...
Μήνυμα στις 28/2/2009 στις 23:04 @Sex
Και εγω κομπλαρο φιλε αλλα αμα δεν τολμησης αλλα ειδη εχω 6 χειλοπειτες αλλα δεν τα βαζω κατω και συνεχιζω μια θα μου κατσει... Ετσι ειναι ρε σκεφτεσαι και πολλ ατο μονο που θα σοθ πω μιν κανεις ονειρα φιλε απλως παρτην και πες της μπορω να σου μιλισω...και πες τι νιωθεις ι οτι τι τισ βρισκεις πανω της... @Οσο για το ξυλο ε και να της φασ τι εγινε αμα τα παρεις μετα που θα τις εχεις φαει θα εχουν στο νουτους οτι σε εχουν δειρει αλλα μολις σηκωθεις και τουσ πιασεις και τους δειρεις θα κλασουνν.. Ε και να σου πω αν δεν πρωσπαθεις δεν μαθενεις..! ακουτο αυτο.! Πήγαινε στο θέμα: Απορίες+συμβουλες+βοήθεια................
Μήνυμα στις 28/2/2009 στις 00:27 @Sex
Παντα ειχα αυτην την απορια απο μικρος 1)Οτι ειναι το σεχ ειναι και ο ερωτας? 2)Για κοριτσια Πιος θα ηταν ο ομορφοτερος τροπος να ζιτισεις απο το κοριτσι σου να το κανετε? αν μπορειτε να απαντησετε για σας δεν πιστευω να ναι δυσκολο)) Πήγαινε στο θέμα: Sex -Erwtas
Μήνυμα στις 22/2/2009 στις 22:08 @Sex
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΣ ΤΟΘ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΕΙΧΑ ΠΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .. ΑΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.!...ΡΕ. Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ..! Πήγαινε στο θέμα: Πως Δινεις το 1ο σου φιλι?
Μήνυμα στις 13/2/2009 στις 18:54 @Sex
+fn σοφος εισαι^^ Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ...
Μήνυμα στις 18/1/2009 στις 01:04 @Sex
xaxa καλα ντε πλακιζω γιατι βαριεμε μην νομιζεις και δεν εχω τι να κανω κ λεω μαλακιες... Το ξερουμε εισαι ρομαντικια Τελος...ς.ς. και γιαυτο σε γουσταρουμε ολοι επαε ...:P Φενεσε καλο τυπακι-) και γουσταρω να λεμε καμια μαλακια^ αν δεν εχεις προβλημα να μ πεισ κ να χεις κ να μην εχεις... πφφ Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα σας φαινόταν;Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ κυρίως!
Μήνυμα στις 14/1/2009 στις 23:27 @Sex
xaxa αλλα ασε να απαντηση να μου πεις λες να πει πραμα χαχοαχαχα ολο στιν πουγκα τις θα νε κ θα το χει φραξει τοσο πολυ που ασε να μιν λες^^ χαχα Μαρμο εισαι και πισογλεντισα εισαι κ αλλανιαρα omg! τ αλλο να εισαι χαχα^^ Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα σας φαινόταν;Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ κυρίως!
Μήνυμα στις 13/1/2009 στις 23:17 @Sex
hmm Θα εβαζα βαζελινι ωσπου να φαινονταν το ιδιο χαχα^^ hmm ψυλοκομμενο δεν θα το λεγα θα το λεγα Τεραστιο χοαχαχαχα^^ Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα σας φαινόταν;Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ κυρίως!
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 11:41 @Sex
χοαχαχα με κανεις και γελασα .....χαχα.. να σκεφτω Θα εβαζα λαδι που οποτε θα φινονταν πιο μικρο και αφρατο^^ χοαχαχαχα^^ Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα σας φαινόταν;Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ κυρίως!
Μήνυμα στις 9/1/2009 στις 20:11 @Sex
Καλο είναι να ξέρεις κάτι πιο νωρίς^
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες+αποριες |