Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 19:14 @Sex
με το 1ο σεξ ολα καλα θα γινουν
Πήγαινε στο θέμα: βαλανος- πετσι
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 17:58 @Sex
Αν ηθελες να δεις ενα πιο συγκεκριμενο θεμα σε αυτο στο οποιο ειχα γραψει αλλα χαθηκε απο το μαζικο spamming στα θεματα του σεξ http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=3887&PagePosition=2
Πήγαινε στο θέμα: Πολλοι γα......δες μαζευτηκαν
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 17:13 @Sex
Επειδη προφανως λογω τιτλου κλεισανε το θεμα θα μπορουσαμε να το συνεχισουμε εδω.Το ολο θεμα ειναι στο οτι αντιμετωπιζετε το σεξ λες και δεν υπαρχει κατι αλλο σε αυτον τον κοσμο.Οπως κ η συγκεκριμενη ηλικια που συμβαινουν αυτα.13-15?μηπως βιαζεστε?
Πήγαινε στο θέμα: Πολλοι γα......δες μαζευτηκαν
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 17:08 @Sex
Λοιπον δειτε λιγο την ιατρικη πλευρα.Υπαρχουν 3 ειδη υμενων:ο κροσσωτος(δλδ σχετικα ελαστικος),Ο παχυς στον οποιο πονας πολυ και ο πολυ ελαστικος ο οποιος γινεται να σπασει κ σε ηλικια ανω των 30.Επισης εχει παρατηρηθει οτι μπορει να μη σπασει ποτε.Τωρα ο υμενας σπαει με το παχος το μηκος δε λεει κατι.Και πιο συγκεκριμενα με την περιμετρο θεωρητικα ενα πεος ανω των 12 σε μηκος(αναλογικα με το παχος) οχι απλα τον σπαει τον Ξεσκιζει.Για αυτο μην χωλοσκατε;)
Πήγαινε στο θέμα: Πόσα cm χρειάζονται?
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 20:58 @Sex
αρα την εχεις τσαλακωμενη?δν ειναι κ τοσο νορμαλ w8 na psaksw
Πήγαινε στο θέμα: help!!
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 18:01 @Sex
ελεος χααχ
Πήγαινε στο θέμα: Πώς θα σας φαινόταν;Για ΚΟΡΙΤΣΙΑ κυρίως!
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 17:51 @Κλάψιμο
ρε η κοπελα μ μπηκε κ το εκανε copy paste ελεοσ...
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλον ερωτας
Μήνυμα στις 11/1/2009 στις 00:55 @Κλάψιμο
Τα μάτια σου είναι καθρέφτες θαμποί θέλουν να μου δείξουν αλλά όχι να μου πουν το νόημα της ζωής Τον ερώτα μιας στιγμής Το πάθος του κορμιού Τη μελαγχολία του πρόσωπου μου σαν πλανάσαι σαν πέπλο μυστήριου Στο πονεμένο μου κορμί το όποιο καταρρέει κάθε στιγμή υπό τον πόνο της αγάπης. Πήγαινε στο θέμα: Μαλλον ερωτας
Μήνυμα στις 8/1/2009 στις 01:02 @Sex
webmaster προφανως εισαι ασχετος
Πήγαινε στο θέμα: Χυνουν οι γυναικες?
Μήνυμα στις 7/1/2009 στις 17:42 @Sex
Kαλα η φουντα αλλο θεμα κ απο κει.Καταστρεφει την ενεργεια της νεολαιας
Πήγαινε στο θέμα: Που φτασαμε....Καταρρεουν τα παντα |