Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δόξα στους ηττημένους. Υπάρχουν ήττες άξιες δόξας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

linux + -

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #48009 από Bluejack στις 31 Μαρτίου 2008, 12:16μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Δεν το είπα για σένα bigblue,Γενικό ηταν...
anyway
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48010 από w00t στις 31 Μαρτίου 2008, 7:37μμ

w00t

μέλος από: 4/9/2007
Έγραψε:(bigblue@29 Μαρτίου 2008)
ειναι για ειδικη χρηση περισσοτερο επαγγελματικης φυσεως (πχ αν εχεις μια προσωπικη ιστοσελιδα)πολλες εταιρειες εχουν

Δεν είναι για ειδική χρήση, ίσως είναι καταλληλότερα από Windows σε κάποια δουλειά όπως το web hosting που αναφέρεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται για όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιείς και Windows
Έγραψε:(bigblue@29 Μαρτίου 2008)
(μην ξεχναμε οτι ο πυρηνας των leopard που εχουν τα mac βασιστηκε στα linux)

Close, but no cake
Darwin
Mac Os X
Έγραψε:(bigblue@29 Μαρτίου 2008)
αλλα δεν εχει συνβατοτητα μερικες φορες με τα windows και επισης δεν θπαρχουν καποιες λειτουργιες απλες οπως παιχνιδια και αλλα

Περιορίζεσαι στο παιχνίδια ``και άλλα'', τα άλλα ποια είναι, γιατί εμένα δεν μου έχει λείψει κάτι που να υπάρχει σε Windows. Αν έχεις κάτι υπόψη σου θα με ενδιέφερε να το ακούσω.
Έγραψε:(bigblue@31 Μαρτίου 2008)
αγαπητε bluejak εγω δεν παιζω παιχνιδια ουτε βλεπω τα pc σαν παιχνιδομηναχες το αντιθετο μαλιστα

για μενα οι υπολογιστες ειναι εργαλειο για την δουλεια μου.τελεια

Ακούγεσαι σαν κάτι τύπους που λένε ``εγώ κινητό; ΠΟΤΕ''
Έχεις ένα μηχάνημα το οποίο μπορεί να σου προσφέρει και αυτό. Το να μην το αξιοποιείς επειδή δεν τα βλέπεις έτσι μάλλον σνομπισμό θα το έλεγα.

Έγραψε:(spirooos@29 Μαρτίου 2008)
Ti einai to home? Sorry alla exw windows

Είναι κάτι παρόμοιο με το Documents and Settings που βρίσκεις σε Windows. Περιέχει τα προσωπικά έγγραφα του κάθε χρήστη καθώς και τις προσωπικές ρυθμίσεις του.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48229 από MrJean στις 09 Απριλίου 2008, 2:55μμ

MrJean

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2008
Έγραψε:(Bluejak@29 Μαρτίου 2008)
Webmaster έχεις δίκιο αλλά μην μου πείς οτι μπορούμε να συγκρίνουμε τα 2 λειτουργικά στο θέμα της ασφάλειας,,Σε Windows με το που πας να σερφάρεις ,μέσα στα πρώτα λεπτά δεν υπάρχει περίπτωση να μην "σου μπούν" spyware και όλα τα λοιπά. (μιλάμε για χωρίς firewall)

η απάντηση ειναι μία " open source " , με αύτό θελω να πω πως εαν κάποιος είναι uber σε σχέση προγραμματισμού κτλ τότε θα μπορεί εύκολα να σε διαλύσει , ο λόγος που τα windows έχουν κακό όνομα σε θέματα ασφαλέιας δεν ειναι αλλος απο το το πώς οι χρήστες των windows ειναι πολλύ περισσότεροι με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρίσκουν τρύπες στο λογισμικο ολο και περισσοτεροι ανθρωποι με αποτέλεσμα να ξερουμε σήμερα πως τα windows δέν είναι ασφαλές.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48230 από spirooos στις 09 Απριλίου 2008, 4:50μμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
Ναι... αλλα τα windows δν ειναι ασφαλες...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48236 από MrJean στις 09 Απριλίου 2008, 7:18μμ

MrJean

Εικονίδιο
Να το θέσω αλλιώς , εαν είμουν ο μονος χρηστης των Windows μαζί με μερικούς αλλους τοτε τα windows θα ήταν το πιό ασφαλές OS. Αλλα απο τν στιγμή πού το χρησιμοπιάνε σχεδόν όλος ο πληθισμός της γης πού έχουν pc θα έίναι αναμενόμενα τα bugs που θα βρούν , με αυτό δεν θελω να πώ πως τα windows είναι ασφαλές αλλα προσπαθώ να δικαιολογίσω την φήμη των windows ως ανασφαλη , η οποία φήμη έχει διαδωθεί απο script kiddies, και τον αθένα που για να κάνει το hacker στους φίλους του λέει " ta windows suck , έβαλα linux " .
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48239 από spirooos στις 09 Απριλίου 2008, 8:19μμ

spirooos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/2/2007
Ναι... Εγω το καταλαβα... δικιο εχεις αλλα τα windows δν ειναι ασφαλες ακομα και να ισχυει αυτο που λες (ισχυει)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48243 από Bluejack στις 09 Απριλίου 2008, 9:52μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Ο μόνος τρόπος να σε δυαλίσει κάποιος σε λίνουξ όπως είπε και ο Άρης είναι να ξέρει τον κωδικό admin η να του τον δώσεις εσύ.
Όπως και να έχει εμένα δεν με νοιάζει τι ΟS έχει ολόκληρος ο πλανήτης,ακόμα και μόνο εγω σε όλο τον πλανήτη να είχα λίνουξ δεν θα με ένοιαζε.Εγώ το μόνο που ξέρω
είναι πως οτι κάνω σε windows μπορώ να το κάνω πολυ καλύτερα σε λίνουξ
τσάμπα,σίγουρα,γρήγορα,ασφαλές(προς το παρών)

" ta windows suck , έβαλα linux "
i did..

προφίλάλλα...
Μήνυμα #48245 από MrJean στις 09 Απριλίου 2008, 11:37μμ

MrJean

Εικονίδιο
το ξέρω , όπως έκανα εγώ και θα κάνουν πολλύ αλλοί , δεν λέω είναι λάθος να αλλάξεις OS, αλλά το λάθος είναι ο λόγοσ για τον οποίο να αλλαξεις , το να πείς " ta windows suck , έβαλα linux " και να αλλάξεις χωρίς κανένα λόγο τότε είναι εντελώς ηλίθιο , το θέμα ειναι να αλλάξεις εφόσον κατι που προσπαθισες να κανεις σε ένα OS δεν δούλευε για σενα . Και έτσι για να ξεκαθαρίζουμε δεν ειμαι υπέρ των windows.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #48246 από bigblue στις 10 Απριλίου 2008, 7:22πμ

bigblue

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2007
ενας απο τους κυριους που ειναι πιο ασφαλες απο windows ειναι οτι παντα ειχε firewall να τρεχει (πολυ πριν ενσωματωθει στα windows). γενικοτερα ειναι πιο προσεγεμενος
ο κωδικας του λειτουργικου

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login