Μήνυμα στις 31/3/2008 στις 19:37 @Μηχανήματα
Δεν είναι για ειδική χρήση, ίσως είναι καταλληλότερα από Windows σε κάποια δουλειά όπως το web hosting που αναφέρεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται για όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιείς και Windows
Close, but no cake Darwin Mac Os X
Περιορίζεσαι στο παιχνίδια ``και άλλα'', τα άλλα ποια είναι, γιατί εμένα δεν μου έχει λείψει κάτι που να υπάρχει σε Windows. Αν έχεις κάτι υπόψη σου θα με ενδιέφερε να το ακούσω.
Ακούγεσαι σαν κάτι τύπους που λένε ``εγώ κινητό; ΠΟΤΕ'' Έχεις ένα μηχάνημα το οποίο μπορεί να σου προσφέρει και αυτό. Το να μην το αξιοποιείς επειδή δεν τα βλέπεις έτσι μάλλον σνομπισμό θα το έλεγα.
Είναι κάτι παρόμοιο με το Documents and Settings που βρίσκεις σε Windows. Περιέχει τα προσωπικά έγγραφα του κάθε χρήστη καθώς και τις προσωπικές ρυθμίσεις του. Πήγαινε στο θέμα: linux + -
Μήνυμα στις 27/3/2008 στις 17:58 @Μηχανήματα
Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια διανομή ώστε να έχεις δική σου άποψη;
Πήγαινε στο θέμα: linux + -
Μήνυμα στις 22/3/2008 στις 17:52 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Ορίστε μια λίστα με την αντιστοιχία προγραμμάτων, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο οπότε δεν ξέρω κάποιο να σου προτείνω.List of equivalents Πήγαινε στο θέμα: Linux AudioSoftware
Μήνυμα στις 19/3/2008 στις 13:50 @Μηχανήματα
Λογικά άμα προσθέσεις στο SubSection "Display", Modes "1024x768" και κάνεις restart τον Χ. Ένας άλλος τρόπος είναι με το xrandr να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης χωρίς να χρειάζεται να κάνεις restart τον X. Σε κάποιο terminal γράψε τα εξής: xrandr -q //για να δεις τι modes είναι διαθέσιμα. xrandr -s 1024x768 //για να την αλλάξεις σε 1024x768 πχ. Πήγαινε στο θέμα: Fedora Screen Resolution
Μήνυμα στις 23/2/2008 στις 18:29 @Μηχανήματα
για ήχο εγω χρησιμοποιώ το mpd με το mpc αν και μάλλον δεν θα σε βολεύει, οπότε συνιστώ το amarok. για video χρησιμοποιώ το mplayer προαιρετικά με frontend το smplayer Πήγαινε στο θέμα: Players@Linux
Μήνυμα στις 28/11/2007 στις 07:46 @Μηχανήματα
Μην γκρινιάζεις ρε, εγώ μάλιστα θα πάω την λύση του χαχανούλη ένα βήμα παραπέρα, δηλαδή να βάλει φωτιά στον υπολογιστή για να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα εξαπλωθεί ο ιος σε άλλους υπολογιστές αλλά και στους ανθρώπους :p . υγ. έχουν περάσει 20 μέρες βέβαια οπότε φαντάζομαι έχει ήδη δώσει λύση στο πρόβλημα του Πήγαινε στο θέμα: Big provlima
Μήνυμα στις 6/11/2007 στις 17:24 @Μηχανήματα
Θυμήθηκα ένα ενδιαφέρον κείμενο για την σύγκριση μεταξύ windows και linux. http://linux.oneandoneis2.org/LNW.htm Ελπίζω να το βρεις όσο ενδιαφέρον το βρήκα εγώ. Πήγαινε στο θέμα: LINUX-αδες....
Μήνυμα στις 6/11/2007 στις 16:16 @Μηχανήματα
Δεν αμφισβητώ το κύρος της πηγής ούτε την συσχέτισή του με τον κόσμο του linux, αλλά το άρθρο που παραθέτεις είναι η προσωπική άποψη του συγγραφέα κάτι που μπορείς να το διακρίνεις εύκολα από την αρκετά συχνή χρήση φράσεων όπως "η άποψη του συγγραφέα είναι" καθώς και της χρήσης δικών του προσωπικών εμπειριών. Επίσης είναι ένα άρθρο από το 1998 και αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, έτσι αρκετά επιχειρήματα του δεν έχουν ανταπόκριση στην σημερινή εποχή. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιπαρατεθείς σε κάποιον δήθεν guru. Για αυτό σου έδωσα τον παραπάνω σύνδεσμο, στοιχεία του οποίου έχει δανειστεί και ο συγγραφέας του άρθρου, καθώς είναι ένα κείμενο κοινά αποδεκτό από την κοινότητα και δημοσιευμένο σε σημαντικές σελίδες σχετικές με foss όπως η σελίδα του linux documentation project. Ακόμη είναι ένα κείμενο που υπάρχει αρκετό καιρό και έχει δεχτεί βελτιώσεις με τα χρόνια. Βέβαια ακόμα δεν κατάλαβα τον στόχο σου, ήθελες να μοιραστείς μαζί μας ένα ενδιαφέρον κείμενο που βρήκες; ήθελες να αφυπνίσεις τις μάζες; ήθελες να αντιπαραθεσείς το κείμενο στα λεγόμενα κάποιου εδώ μέσα; Πήγαινε στο θέμα: LINUX-αδες....
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 20:41 @Μηχανήματα
Συμφωνώ μαζί σου ότι το να βγάζεις την δουλειά κάποιου άχρηστη είναι τουλάχιστον χαζό. Βέβαια θεωρώ πως μια παραπομπή τους σε τρόπους επιχειρηματολογίας που υποστηρίζει η κοινότητα την οποία θέλουν εκπροσωπούν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από μια σειρά από εξοργισμένα post. Με το να βρίζεις κάποιον δεν τον κάνεις εξυπνότερο. Το κείμενο που παρέθεσες δεν βλέπω σε τι διαφέρει από την δική σου αντίδραση εκτός ίσως την έκταση και το κατα πόσο η κοπέλα σου το έχει εγκρίνει όπως εκείνου. Σου παραθέτω την πρόταση της κοινότητας http://www.datasync.com/~rogerspl/Advocacy-HOWTO.html Πήγαινε στο θέμα: LINUX-αδες....
Μήνυμα στις 5/11/2007 στις 13:33 @Μηχανήματα
Είσαι λίγο υπερβολικός και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και που το πας. Άσε που θεωρώ λίγο ανούσιο και ενοχλητικό το spam που κάνεις απαντώντας με αυτό τον σύνδεσμο σε περισσότερα θέματα, πιστεύω ότι αρκούσε αυτό που δημιούργησες. Αν μπορείς να επεκταθείς λίγο παραπάνω εσύ ο ίδιος σε αυτά που λες θα βοηθούσες και την συζήτηση. Πήγαινε στο θέμα: LINUX-αδες.... |