Γιατί φορούνε στρινγκ ?
Σελ. 2
Μήνυμα #49556 από Arpagmenos στις 06 Ιουνίου 2008, 4:48μμ
![]() |
καλύτερα να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες και εμείς οι βαρβάτοι άντρες!!! ![]() ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49559 από DimK στις 06 Ιουνίου 2008, 5:45μμ
![]() μηνύματα: 25 ![]() |
Οι αντρες μια χαρα αντρες ειναι. Aμα ειχαν θυληκοποιηθει, δεν θα ηταν γεματοι οι δισκοι μας με φωτογραφιες γυναικων. Tο φτιαξιμο παει ολοκληρο στο γεγονος οτι η καθε μετριοτατης εμφανισης και νοημοσυνης θυληκη υπαρξη στη χωρα νομιζει πως ειναι η θεα, η αξεπεραστη, η ντιβα, και αρα, σε συνδιασμο με το ότι μεγαλωσε απαιτητικη και χαϊδεμενη, περιμενει τον γυμνασμενο ιππότη με το λευκο καμπριο και το καστρο σε νησί του Αιγαιου. Με τοσο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ που εχετε γινει, πως να σας πλησιασουμε? Δεν πα να μην ειστε και ότι καλυτερο από πλευρας ομορφιας κυκλοφορει, αμα ο αλλος δεν εχει κοιλιακους φετες δεν του την πεφτετε. Και που να χει δηλαδη, πρεπει να ειναι και πλουσιος (που θα ξοδευει μονο για σας φυσικα) και πετυχημενος. Γι αυτο και εμεις σας εχουμε γραμμενες, και περναμε και μονοι μας καλα! Αμα σταματησετε να διαβαζετε περιοδικα τυπου κοσμοφολιταν και αρθρα του στυλ "10 tips να γινεις θεα και να τον κανεις να σερνεται στα ποδια σου" και θα βρειτε κατι (που θα ειναι και καλο). Ενναλλακτικη επιλογη: Ταξιδακι σε αλλη χωρα (προτεινω αμερικη) για να δειτε ιδιοις ομασι πως οι πραγματικες γκομενες ειναι δυναμικες (και οχι φοβιτσιαρες) και εχουν τα κοτσια και την τολμη να ριξουν την μουρη τους και να πλησιασουν καποιον αλλο, και δεν κρυβονται πισω από τις σελιδες περιοδικων περιμενοντας τα παντα από τον αλλο (και οτι το κοσμοπολιταν το εχουν για την τουλετα). Εναλλακτικη επιλογης: παραμεινετε οσο ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ειστε τωρα συνεχιστε να φωναζετε ποσο φλωροι ειμαστε (δεν προκειται να μας κανει να τρεξουμε από πισω σας όπως κανουν μια μειοψηφια από σκυλακια-αιδιόδουλους) και η ζωη συνεχιζετε |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49560 από lelipi στις 06 Ιουνίου 2008, 5:50μμ
![]() |
έχεις δίκιο εν μέρη, αλλά δεν ισχύει για όλες αυτό. Και δεν φταίνε όλες οι γυναίκες αν εσείς κυνηγάτε τις ψωνάρες που νομίζουν οτι κάποιες είναι. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49561 από DimK στις 06 Ιουνίου 2008, 5:56μμ
![]() μηνύματα: 25 ![]() |
Ωραια, lelipi, εσυ που δεν εισαι ψωναρα που νομιζει ότι καποια ειναι, ποια ηταν η τελευταια φορα που πλησιασες καποιον, και δεν τα περιμενες ολα από αυτον? Ποσες φορες πηγες σε καποια περισταση πχ παραλια/club, και απλώς φορεσες κατι προκλητικο, βαφτηκες/λαδωθηκες και τιποτα αλλο, και περιμενες τον υποτη να ερθει προς την μερια σου? (ειναι η εντυπωση μου, η τα βαθια ντεκολτε και τα αποκαλυπτικα μαγιο εχουν γινει σαν τα banners, δηλ οσο εντονα και να ναι, κανεις δεν τα βλεπει πλεον?) Τσουκου! [το γεγονος οτι μερικες δεκαετιες πριν σαν ανεχομασταν σαν φυλλο, και σαν πληρωναμε γευματα, εξοδους κ.λ.π. δεν σημαινει ότι καθε χρονο θα πρέπει να γινεστε και χειροτερες κα πιο απαιτητικες από τον προηγουμενο] |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49562 από Antre στις 06 Ιουνίου 2008, 6:13μμ
Dimk έχεις και δίκιο και άδικο (όχι μόνο σε αυτό που παρέθεσα αλλά και στο άλλο μήνυμα). Δίκιο έχεις στο ότι κάνουν το φλερτ του comsopolitan , τον έρωτα των Mcdonalds (τυποποιημένο) και την αυτοκριτική του ... εμμ... Άδωνι. Όμως έχεις άδικο στο ότι θα έπρεπε να κάνουν κίνηση... μπορούν να φλερτάρουν σαν γυναίκες, το κυνήγι είναι ανδρική υπόθεση. Όμως πρόσεξε λέω σαν γυναίκες και όχι σαν παγοκολώνες.... δηλαδή έστω μια ματιά είναι αναγκαία. Ας πούμε ότι το φλερτ πρέπει να είναι μια αναλογίας 70 - 30 άντρα και γυναίκα αντίστοιχα. Όμως τελικά έχεις εν μέρει δίκιο υπό την έννοια ότι αν κάποιος πλησιάσει μετά θα λένε "ρε το λιγούρη" ή "ρε το βλάκα" και θα το παίζουν ντίβες. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49563 από lelipi στις 06 Ιουνίου 2008, 6:13μμ
![]() |
1) ποτε δεν κάνω την πρώτη κίνηση, θέλω ο άντρας να είναι ο κηνυγός, οπότε περιμένω να με πλησιάσουν....δεν πλησιάζω (δεν ξέρω και τι ετνύπωση θα δώσω αν το κάνω)και δεν είναι κακό αυτό 2)δεν ντύνομαι προκλητικά, δεν βάζω βαθιά ντεκολτέ ούτε αποκαλυπτικά μαγιό (έπεσες στην περίπτωση) 3)όσο για το...
μαλλον δεν ισχύει, αλλιώς θα πλησιάζατε και τις κοπελίτσες που ντύνονται πιο σεμνά. Και μη μου πεις ότι για να μην τις πλησιάζετε τότε δεν θα ειναι όμορφες γιατί πέφτεις στην παγίδα σου αν το πεις αυτό. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49570 από Petounia στις 07 Ιουνίου 2008, 1:16μμ
![]() |
Γιατί τα πεντοχίλιαρα δενειναι στρινγκακια? Γεια μας ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49583 από death στις 07 Ιουνίου 2008, 11:27μμ
![]() |
ελατε ρε παιδια.... κ εγω που παω κ τους το λεω καταμουτρα τι διαφορα νομιζετε οτι ειδα? ισα ισα μετα κρυβονται κ μαθαινω απο τριτους οτι με γουσταραν κ ντρεπονταν κ διαφορα τετοια. αλλα απο την στιγμη που τους το λεω κ αφου ηδη με γουσταραν (οπως μοαθαινω) γιατι δεν συνεχιζαν να κανανε κατι. σας αρεσουν οι δυσκολες για να εχετε την δικαιολογια οτι "ηταν δυσκολη κ ουτε εγω ουτε κανεις δεν μπορει να την πλησιασει".. κ ολο αυτο γιατι φοβαστε να πλησιασετε.... εγω πριν 6 μερες ακριβως του το ειπα κ ακομα περιμενω... μονο 1 mail "που χαθηκες?" ελαβα κ μετα.... τι??? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49834 από giannis7 στις 17 Ιουνίου 2008, 1:11πμ
![]() |
de bgazis akri me tis ginekes se ligo ya bgenoyn jebrakotes |
προφίλάλλα... |