Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Τα λεφτά είναι το σκορ.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ο φίλος του παρα τρίχα φίλου

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
4
Μήνυμα #67829 από jimmas στις 07 Νοεμβρίου 2010, 10:42μμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010

Αποδεκτή απάντηση

Δεν είναι θέμα ειρωνίας αλλά είσαι όμως κάπως εριστική... Δεν υποστήριξε πως είναι ώριμη επειδή δεν έκανε τίποτα με τον τύπο αλλά απάντησε γενικά.

Και στο κάτω κάτω η ωριμότητα δεν έχει να κάνει με το αν είναι ερωτευμένη ή θέλει να κάνει μια σχέση στην τρίτη λυκείου ή σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής της γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις... Απλά εκεί είναι που θα φανεί ο χαρακτήρας της ή η ωριμότητα αφού σου αρέσει τόσο η λέξη, στο πως θα τα συνδιάσει.

Πρέπει να διαβάζει 24 ώρες το 24ωρο δηλαδή; Δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα τα βροντήξει όλα. Στην τελική, σε κάποιους κάνει καλό να έχουν δίπλα τους έναν άνθρωπο που είναι κάτι παραπάνω από φίλος για να τους δίνει κουράγιο και δύναμη σε στιγμές πίεσης.

Τέλος, και έχοντας ξεφύγει αρκετά από το θέμα, τα σχολικά χρόνια είναι αναπόσμαστο κομμάτι της ζωής όλων μας και αυτές οι βλακείες είναι μέρος τους και ίσως από τα σημαντικότερα.

Διάβασμα, φροντιστήριο, άγχος, μηδέν χρόνος, μηδέν προσωπική ζωή...

Δεν γίνεται να μην ζούμε ούτε να μας βιάζουν να μεγαλώσουμε. Θα σκεφτόμαστε σαν κοριτσάκια ή αγοράκια γιατί είμαστε ακόμα, θα κάνουμε όσα λάθη μπορούμε γιατί από αυτά μαθαίνουμε και αν αποτύχουμε σε ένα ήδη αποτυχημένο σύστημα - κάτι το οποίο δεν είναι και δεν πρέπει ποτέ να βρίσκεται στους στόχους μας - τότε θα ξαναπροσπαθήσουμε αν χρειαστεί.

ΥΓ.: Και εγώ μεγαλύτερος είμαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67840 από allstar στις 08 Νοεμβρίου 2010, 1:17πμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
Πραγματικά το υπεραναλύετε.Και ο έρωτας δεν έχει καμία σχέση με τα εκάστοτε κολληματάκια και φλασιές.Μάθαμε τώρα.
Άμα είχες διαβάσει άλλα θέματά της θα έβλεπες για τι πράγμα μιλάω.Και φαντάσου,τα θυμάμαι,δεν τα ξαναέψαξα.Αξιομνημόνευτα.
Και ναι μου αρέσει η ωριμότητα.Και σα λέξη και σα συμπεριφορά.Δε θα απολογηθώ κιόλας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67852 από confused στις 08 Νοεμβρίου 2010, 11:35πμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
κοπέλα μου,αφού δεν σου αρέσουν τα θέματα και μάλιστα αφου δεν έχεις τί να πεις σε σχέση με αυτά καταλήγοντας να λες μπούρδες απλά μην γράφεις για να λες ότι κάτι έγραψες.για σένα μπορεί να είναι βλακείες αλλά εμένα αυτά με απασχολούν.όσον αφορά την ωριμότητα δεν με ξέρεις για να μπορείς να με κρίνεις αλλά και να με ήξερες,ξέρεις αυτό που λένε μην κρίνεις για να μην κριθείς?προφανώς η οικογένεια και η πείρα της ηλικίας σου (που λες ότι είσαι μεγαλύτερη) δεν σου τα έμαθαν αυτά.στις πανελλαδικές δεν θα πατώσω όπως είπες πιο πάνω γιατί οι "έρωτες" από το γυμνάσιο δεν με εμπόδισαν να είμαι καλή μαθήτρια,δεν νομίζω να με εμποδίσει και τώρα,εκτός αν την πάτησες εσύ έτσι και σου έχει μείνει αυτή η εντύπωση...και στο κάτω κάτω κράτα τέτοιες απόψεις για τον εαυτό σου και βγάλε αλλού το άχτι σου από τα δικά σου προβλήματα,εδώ είναι forum που λένε συμβουλές για να βοηθήσουν,όχι να επιπλήξουν και να ειρωνευτούν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67982 από allstar στις 12 Νοεμβρίου 2010, 4:16μμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
Πρώτον,καλό θα ήταν να μάθεις να μιλάς.
Δεύτερον,ευχαρίστως θα βοηθούσα αλλά τις μπούρδες τις λες μόνη σου.
Τρίτον,εσύ κρίνεις χωρίς να ξέρεις και εννοείται πως δεν πάτωσα.
Τέταρτον,αν νομίζεις ότι με τάπωσες κιόλας τότε τι να πω.
Μάθε επίσης να ξεχωρίσεις τι είναι η επίπληξη,τι η συμβουλή και τι το να σου χαϊδεύουν τ' αυτιά.
Ευτυχώς που εκνευρίστηκες,ακόμη γελάω.
Πάντα ειρωνικά,επιπληκτικά και δε θυμάμαι τι άλλο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησες για το πως μιλάω...
~allstar~
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67993 από panosx στις 12 Νοεμβρίου 2010, 7:25μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
μηπως λεω μηπως το ΓΑΜΙΣΑΜΕ στα 4 το θεματακι?απο τν στιγμη που ειχε γινει 1 φαση με το αλλο παιδι κι ηταν δικια του αποφαση να μν γινει τπτ δν υπαρχει προβλημα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67996 από confused στις 13 Νοεμβρίου 2010, 12:36πμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
μήπως το ΄γάμησε΄ κάποια?που θα μου πει ΑΥΤΗ να μάθω να μιλάω,που λέει ό,τι της έρθει στο μυαλό και νομίζει ότι λέει και κάτι,πόσο μάλλον ότι βοηθάει.και για να ξέρεις,δεν εκνευρίστηκα,απλά απαξιώ,τον εκνευρισμό μου τον κρατώ για άτομα που αξίζουν κάτι.κ τέλος,μάθε να είσαι πιο ευγενική προς άτομα που δεν γνωρίζεις,και αν δεν μπορείς ούτε αυτό, τουλάχιστον μην μιλάς καθόλου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68004 από tiger15 στις 13 Νοεμβρίου 2010, 11:42πμ

tiger15

Εικονίδιο
μέλος από: 18/12/2008
εγω το θεωρω αλλαξοκωλιες... αυτο σορρυ για την εκφραση...
εγω αν ημουν το παιδι, εκεινο που σου ειπε οτι δεν θελει σχεση και ο φιλος μου σε γουσταρε και εκανε κατι μαζι σου και δεν με ρωτουσε αν θα με ενοχλουσε και προχωρουσε σε σχεση μαζι σου ή το οτιδηποτε θα τον ξεγραφα απο φιλο μου.... γιατι ισχυει για εμενα προσωπικα και σε πολλα αλλα ατομα ισως με γκομενα φιλου είτε πρωην ουτε νυν ουτε μελλοντικη(βλεπε περιπτωση να γουσταρει καποια ο φιλος μου και εγω να παω να της την πεσω.... )

το θεωρω ξεφτιλα... και ειναι ενας απο τους αγραφους νομους της φιλιας....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #68005 από panosx στις 13 Νοεμβρίου 2010, 1:13μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Έγραψε:(tiger15@13 Νοεμβρίου 2010)
εγω το θεωρω αλλαξοκωλιες... αυτο σορρυ για την εκφραση...
εγω αν ημουν το παιδι, εκεινο που σου ειπε οτι δεν θελει σχεση και ο φιλος μου σε γουσταρε και εκανε κατι μαζι σου και δεν με ρωτουσε αν θα με ενοχλουσε και προχωρουσε σε σχεση μαζι σου ή το οτιδηποτε θα τον ξεγραφα απο φιλο μου.... γιατι ισχυει για εμενα προσωπικα και σε πολλα αλλα ατομα ισως με γκομενα φιλου είτε πρωην ουτε νυν ουτε μελλοντικη(βλεπε περιπτωση να γουσταρει καποια ο φιλος μου και εγω να παω να της την πεσω.... )

το θεωρω ξεφτιλα... και ειναι ενας απο τους αγραφους νομους της φιλιας....

ξεχασες πως με τν κοπελια δν ειχαν σχεση μια φαση εγινε.αμα τν πειραξει ειναι κι πολυ μλκ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login