Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν πέθαναν τα Windows. Έτσι μύριζαν πάντα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ο φίλος του παρα τρίχα φίλου

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67766 από confused στις 06 Νοεμβρίου 2010, 1:11πμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
λοιπόν,πριν λίγο καιρό είχα κάνει μία φάση με ένα αγόρι αλλά δεν ήθελε σχέση και το σεβάστηκα,από τότε ούτε μήνυμα δεν του έχω στείλει...όμως στην παρέα του είναι ένας που μου άρεζε πέρυσι όλη τη χρονιά(και σήμερα που συναντηθήκαμε στο δρόμο με κοίταξε)...και αναρωτιέμαι αν προσπαθήσω να κάνω κάτι με αυτόν θα ανταποκριθεί?ή πιθανόν όχι γιατί έγινε αυτό με το φίλο του?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67767 από jimmas στις 06 Νοεμβρίου 2010, 1:49πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Συνήθως υπάρχει πρόβλημα όταν ο ένας από τους δυο φίλους ήταν σε σχέση και χώρισε ή σε γουστάρει και δεν γίνεται τίποτα. Εφόσον λοιπόν στην δική σου περίπτωση ούτε κάνατε σχέση αλλά ούτε σε ήθελε και δεν στο είχε πει ή στο είπε και τον απέρριψες τότε δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο.

Το μόνο που ίσως να πρέπει να σκεφτείς είναι τι εικόνα άφησες. Δηλαδή αν υπάρχει περίπτωση να έχουν ειπωθεί κακά λόγια για 'σένα και έτσι επηρεαστεί. Αλλά δες και τι εικόνα περνάς τώρα, μήπως μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν ότι θέλεις τόσο μία σχέση και πας από τον έναν στον άλλο... Όλα εξαρτώνται από το τι ακριβώς και υπό ποιες συνθήκες έγινε με το προηγούμενο παιδί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67792 από confused στις 06 Νοεμβρίου 2010, 11:53πμ

confused

Εικονίδιο
banned
με το προηγούμενο παιδί βρεθήκαμε μία φορά όπως είπα και μου είπε ότι δεν θέλει σχέση,και εγώ το σεβάστηκα,ούτε τον πίεσα ούτε τίποτα,άρα νομίζ πως δεν άφησα κακή εικόνα...δεν μου πέρασε απο το μυαλό ότι θα σκεφτούν οτι πάω από τον έναν στον άλλο επειδή θέλω απεγνωσμένα σχέση...που δεν θέλω γιατί αν ήθελα θα είχα(είμαι τρίτη λυκείου),αυτόν θέλω όχι γενικά σχέση...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67803 από allstar στις 07 Νοεμβρίου 2010, 1:53μμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
Καθώς δεν υπάρχουν άλλι άντρες και πρέπει να μείνεις στη συγκεκριμένη παρέα ε?
Εσένα πώς θα σου φαινόταν να στην πέσει ένας που είχε φασωθεί με μια φίλη σου?Νορμάλ?Εγώ σου λέω θα τον βγάζατε πέφτουλα.
Και τρίτη λυκείου είσαι.Για ωρίμασε λίγο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67813 από confused στις 07 Νοεμβρίου 2010, 3:53μμ

confused

Εικονίδιο
banned
μια χαρά ώριμη είμαι.δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλοι,κοίτα καλύτερα το θέμα.εδώ δεν γράφεις για να ειρωνεύεσαι ξέρεις,αλλά για να πεις γνώμες και συμβουλές που δεν θίγουν τον άλλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67815 από jimmas στις 07 Νοεμβρίου 2010, 5:10μμ

jimmas

Εικονίδιο
allstar ίσως παρεξήγησες την πρόταση "αυτόν θέλω όχι γενικά σχέση" αλλά απαντούσε σε αυτό που της είχα γράψει πιο πάνω λέγοντας ότι δεν θέλει να κάνει κάτι μόνο και μόνο για να κάνει αλλά όντως της αρέσει εκείνο το παιδί. Οπότε, εφόσον βρίσκεται στην συγκεκριμένη παρέα δεν φταίει εκείνη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67816 από confused στις 07 Νοεμβρίου 2010, 5:16μμ

confused

Εικονίδιο
banned
ευχαριστω Jimmas...αλλά το πήρα απόφαση,για να έχει τέτοια άποψη μέχρι και ένα κορίτσι φαντάζομαι τι θα σκεφτούν οι φίλοι του και αυτός αν κάνω τίποτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67819 από jimmas στις 07 Νοεμβρίου 2010, 6:34μμ

jimmas

Εικονίδιο
Δεν μας λες όμως ποια είναι αυτή η απόφαση! Πάντως αν αξίζει τον κόπο τότε προσέγγισέ τον... Από εκεί και πέρα όποια άποψη και να σχτηματίσουν για 'σένα τότε δεν έχεις παρά να τους αποδείξεις το αντίθετο με τον καιρό (αν είναι αρνητική).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67822 από confused στις 07 Νοεμβρίου 2010, 8:19μμ

confused

Εικονίδιο
banned
η απόφαση είναι η απραγία...δεν θέλω να μου βγει το όνομα...δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο Jimmas γιατί δεν δοκίμασα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67827 από allstar στις 07 Νοεμβρίου 2010, 9:24μμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
Δεν είναι θέμα ειρωνείας.Είναι να καταλάβετε ότι μεγαλώνετε και δε χωράνε στη ζωή οι βλακείες που κάνατε στο σχολείο.Άσε με να ξέρω κάποια πράγματα παραάνω μιας κι είμαι μεγαλύτερη.
Σκέψου λίγο λογικά,κι όχι σαν κοριτσάκι.Πού είναι η ωριμότητα σου όταν λες ότι βγήκες με τον άλλον μια φορά,φασωθήκατε και μετά ήθελες σχέση,αυτός δεν ήθελε και το σεβάστηκες.Τι σεβάστηκες.Να σου πούμε και μπράβο που δεν είσαι πρήχτρα μ'αυτόν.Συγχαρητήρια.
Αντε κάτσε διάβασε τώρα και άσε τους έρωτες.Γιατί άμα πας άπατη στις πανελλήνιες,θα δούμε με τι ωριμότητα θα το αντιμετωπίσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login