Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει Ζουγανέλη - Φοβάμαι
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΒΟΗΘΕΙΑ

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47181 από ksanthoulla στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 9:50μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Καλυτερο θα ηταν να γυρισει σελιδα και να προχωρησει..
Δεν ειναι αναγκη να τον τρεχει και απο πισω για ν του πει και συγνωμη..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47200 από _evita_ στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 4:55μμ

_evita_

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2008
Επιδη ειμαι αρκετα εγωιστρια δεν νομιζω να του πω συγγνωμη!!
ξανθουλα μου όλα ωραια τ λεσ αλλα πωσ να τον ξεπερασω??

Fairy εγω δν θα κανω την πρωτη κινηση δεν μου αρεσει αυτο ειναι σαν να τον κυνηγαω!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47201 από lusifer στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 4:59μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008
an tn agapas gt n mn tn kinigisis?giafto dn t vriskume pote anameta3i ms vazume pantote tn egoismo ms pano apola,k sto telos t meni?emis,o egoismos ms k i mona3ia ms
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47225 από _fairy_ στις 28 Φεβρουαρίου 2008, 10:18μμ

_fairy_

μέλος από: 22/2/2008
evita ουτε και σε μενα αρεσει να κανω την πρωτη κινηση!! λοιπον...απο οτι μας ειπες το παιδι δειχνει ενδιαφερον απλα δεν κανει κατι για να τα ξαναφτιαξετε. μην κανεις την 1η κινηση αν αυτο σε χαλα, απλα οταν σου λεει πως σ'αγαπαει χαμογελασε και πες του "ισως και εγω να νιωθω κατι." ΜΗΝ αγχωνεσαι, ΙΣΩΣ θα πεις, δεν ειναι κακο.! ειπες πως εισαι κολλημενη μαζι του και αυτος προσπαθει να σε πλησιασει αλλα δεν του δειχνεις το πρασινο φως. δει3ε του το επιτελους!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47306 από lusifer στις 03 Μαρτίου 2008, 9:36μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008
kala vre pedi m dn ftani p tn xorises xoris n ftei dn t a3izi tulaxisto ena signomi i kati?afou les oti tn agapas katarxas dn 8 eprepe n tn xorisis g kati tetio poso mallon n t pezis t diskoli...dn 8 ine mallon toso siguros g tn agapi s meta apafto p egine giafto k dn s 3anazita n kanete sxesi gt esi dn ekdilonese k mpori n mn 3eri t pragmatika 8elis...pestu ps tn agapas n t 3anaftia3ete kesis k n mn agxonese g anusia pragmata t agori ine 3eka8aro ps pe8eni g sena g n ine kollimeno epano s meta apo kati tetio..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47361 από efik86 στις 06 Μαρτίου 2008, 9:48μμ

efik86

Εικονίδιο
μέλος από: 5/3/2008
afou ton agapas k esu den les?kai apo auta pou grafeis katalavainw oti k autos s'agapaei polu!giati na talaipwreiste etsi?otan se agkaliazei k sou leei oti se agapaei pes tou k esu to idio,deksou na vgeite mazi k aston na kanei pragmata gia na eiste ksana mazi an to thes k esu pragmatika!alla na kaneis k esu,min ta perimeneis ola apo ekeinon giati ap'oti katalava den exei kanei kati gia na ton talaipwreis etsi
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login