Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39857 από Ζουζούνα στις 01 Ιουνίου 2007, 9:26μμ

Ζουζούνα

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2007
Μην ανησυχείς κοπέλα μου και εγώ στην ίδια ηλικία και κατάσταση με εσένα είμαι. Πελαγώνω λίγο με όλα αυτά. Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να μην ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κάποιον και γενικά να μη σκέφτεσαι ότι αν του μιλήσεις θα καρφωθείς. Από τη σύντομη εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι τα περισσότερα αγόρια ντρέπονται να κάνουν από μόνα τους κάποια κίνηση σε μια κοπέλα, οπότε "βολεύονται" με όποια τους την πέφτει.
Κάθε φορά που διστάζεις να πας να μιλήσεις ας πούμε σε κάποιον που σου αρέσει, σκέψου ότι όπως και να έχει, είτε του αρέσεις είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να γελάσει μαζί σου ή να σε κοροϊδέψει. Αντιθέτως θα κολακευτεί.
Το έχω ακούσει από πολλά αγόρια σε συζητήσεις αυτό.
Εφοδιάσου λοιπόν με το καλύτερο χαμόγελο σου και όλη σου την αυτοπεποίθηση και πήγαινε πίασε μαζί του μια χαλαρή συζήτηση!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39859 από tHoDwRiS στις 01 Ιουνίου 2007, 10:12μμ

tHoDwRiS

Εικονίδιο
μέλος από: 18/2/2006
Ενώ αν πας να μιλήσεις σε μια κοπέλα που σ αρέσει έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να σε κοροιδέψει με τις φίλες της αμέσως μόλις γυρίσεις την πλάτη σου, αφού θα σ έχει αντιμετωπίσει σαν να πήγες να τη βρίσεις...τουλάχιστον στην πόλη που μένω εγώ....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39861 από Ζουζούνα στις 01 Ιουνίου 2007, 10:29μμ

Ζουζούνα

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2007
Αναφορά: (tHoDwRiS@01 Ιουνίου 2007)
Ενώ αν πας να μιλήσεις σε μια κοπέλα που σ αρέσει έχεις μια μεγάλη πιθανότητα να σε κοροιδέψει με τις φίλες της αμέσως μόλις γυρίσεις την πλάτη σου, αφού θα σ έχει αντιμετωπίσει σαν να πήγες να τη βρίσεις...τουλάχιστον στην πόλη που μένω εγώ....

Κοίτα, όλα είναι κατά περίπτωση. Είναι αλήθεια ότι συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις αυτό. Ωστόσο αν κάποια κάνει κάτι τέτοιο, πάει να πει πως δεν αξίζει τον κόπο. Εγώ για παράδειγμα είτε μου αρέσει είτε όχι ο άλλος, δεν υπάρχει περίπτωση να τον προσβάλω, και ούτε να πω σε κάποια φίλη μου "ξέρεις, μου την έπεσε αυτός". Θα κολακευτώ σαφώς!
Η αλήθεια είναι ότι όλες μας κολακευόμαστε αν μας την πέσει κάποιος. Το ότι κάποιες το σχολιάζουν με τις φίλες τους, δεν είναι επειδή ενοχλούνται, αλλά επειδή θέλουν να πουν έμμεσα στις φίλες τους ότι έχουν επιτυχίες, χωρίς να θεωρηθούν ψώνια!

προφίλάλλα...
Μήνυμα #39866 από tHoDwRiS στις 02 Ιουνίου 2007, 2:57πμ

tHoDwRiS

Εικονίδιο
μέλος από: 18/2/2006
Δε μιλάω για απλό σχολιασμό ρε συ Ζουζούνα...αν ήταν έτσι μια χαρά θα το δεχόμουν κι εγώ.Δε δέχομαι όμως να με κοροιδεύει οποιαδήποτε επειδή απλά πήγα να της πω οτι ήταν ωραία...άστα...είναι τραγική η κατάσταση εδώ...και εγώ και οι συμφοιτητές μου την ξέρουμε και απλά ζούμε με αυτήν απο ένα σημείο και μετά...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39877 από hakkthan στις 03 Ιουνίου 2007, 2:13πμ

hakkthan

Εικονίδιο
μέλος από: 31/5/2007
Πιαδια εγω πιστευω οτι πρεπει καθε στιγμη να ειμαστε ο εαυτος μας σε οποιαδηποτε κατασταση και αν βρησκομαστε. Ειτε εισαι με το κολητο σου ειτε εισαι μονος και ετοιμος να πλησιασεις μια κοπελα που σου αρεσει πρεπει οι αντιδρασεις σου να ειναι οι ιδιες. Ετσι και αλλιως ολα αυτα ειναι ενα παιχνιδι και τιποτα παραπανω(τουλαχιστον στο σταδιο της προσεγγησης) οποτε διασκεδαστε το!!! Μην σκεφτεστε το αποτελεσμα αλλα τη χαρα της προσπαθειας να καταφερετε κατι, οτιδηποτε και αν ειναι αυτο το κατι!!! Οπως ελεγε και ενας μεγαλος Ελληνας ποιητης σημασια εχει το ταξιδι για την Ηθακη και οχι η Ηθακη!!!
Αυτα πιστευω εγω και με βαση αυτα πορευομαι πια!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39881 από provoskida στις 03 Ιουνίου 2007, 5:12πμ

provoskida

banned
μέλος από: 18/3/2007
Τι να κάνεις για να ελκύσεις τα αγόρια? Μάιστα...

Δεν είναι δυνατόν να αρέσεις σε όλα τα αγόρια όπως δεν είναι δυνατόν να μην αρέσεις σε κανένα.

Οπότε ήδη ελκύεις κάποια αγόρια αλλά δεν το ξέρεις ή δεν το ξέρουν.

Κάποια στοιχειώδη τρικ συνοψίζονται στην φράση "Κουνα την ουρά σου"

Μετά δες ποιοί ζαλίζονται και διάλεξε. Έξυπνη κοπέλα (ελπίζω) είσαι, μείνε κοντά και αν δεν είναι μαλάκας θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα και θα κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Αν τον κόψεις και είναι (ντροπα)λούλης, γίνε μπουμπουλίνα, πιάστον απ'τα κάκαλα (τρόπος του λέγειν, δηλ όρμα εσύ, τελευταία συνηθίζεται)

Τώρα αν δεν σου αρέσουν τα τρικ (σου δημιουργούνε τρακ) όπως ήδη προειπώθηκε να είσαι ο εαυτός σου και κάνε υπομονή μέχρι να ρθεί το βασιλόπουλο στο άσπρο άλογο να σε ξυπνήσει από τον αιώνιο ύπνο (καθότι μάλλον ως ωραία κοιμωμένη έτσι μπορεί κι εσύ να θες να κοιμάσαι)

Υ.Γ.Αν θες να σου αναλύσω διεξοδικά τι θα πεί "Κούνα την ουρά σου", ρώτα με, είμαι αργόσχολος, θα σου γράψω μια διατριβούλα.

Αχ, και να είχα βυζιά (για να μην πω και τίποτ΄άλλο...)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login