Μήνυμα στις 31/7/2007 στις 02:29 @Sex
Κατ' αρχάς συγχωρέστε με για την κάπως ετεροχρονισμένη η απάντηση μου! Θα ήθελα απλά να διευκρινίσω ότι τα τεστ κυήσεως είναι αποτελεσματικότατα από την πρώτη κιόλας μέρα καθυστέρησης, διότι η λειτουργία τους στηρίζεται στην ανίχνευση στα ούρα της εγκύου, μιας ορμόνης -της χοριακής γοναδοτροπίνης-. Η συγκεκριμένη ορμόνη εκκρίνεται μόνο κατά την κύηση και μάλιστα η έκκρισή της ξεκινά αρκετές ημέρες πριν γίνει αντιληπτή η "καθυστέρηση", αφού βοηθά σημαντικά σε πολλές φάσεις από τη γονιμοποίηση μέχρι την εμφύτευση. Ο λόγος που έγραψα όλο αυτό το κατεβατό, είναι για να στηρίξω επιστημονικώς τον ισχυρισμό μου. Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση.Μια βοηθεια...
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 22:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αναφορά: (tHoDwRiS@01 Ιουνίου 2007) Κοίτα, όλα είναι κατά περίπτωση. Είναι αλήθεια ότι συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις αυτό. Ωστόσο αν κάποια κάνει κάτι τέτοιο, πάει να πει πως δεν αξίζει τον κόπο. Εγώ για παράδειγμα είτε μου αρέσει είτε όχι ο άλλος, δεν υπάρχει περίπτωση να τον προσβάλω, και ούτε να πω σε κάποια φίλη μου "ξέρεις, μου την έπεσε αυτός". Θα κολακευτώ σαφώς! Η αλήθεια είναι ότι όλες μας κολακευόμαστε αν μας την πέσει κάποιος. Το ότι κάποιες το σχολιάζουν με τις φίλες τους, δεν είναι επειδή ενοχλούνται, αλλά επειδή θέλουν να πουν έμμεσα στις φίλες τους ότι έχουν επιτυχίες, χωρίς να θεωρηθούν ψώνια! Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 21:35 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε κάτι. Είμαι 19 χρονών, φοιτήτρια και τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα κόλλημα με αυτόν που μας κάνει χορό στη σχολή χορού που πηγαίνω. Αυτός είναι περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερος. Προς το παρόν δε με απασχολεί το να κάνω κάτι μαζί του, αλλά θέλω απλώς να τον γνωρίσω καλύτερα και να μάθω πράγματα γι' αυτόν. Από εκεί και έπειτα βλέπουμε... αν μου αρέσει ακόμη. Καμιά ιδέα για το πώς θα τον γνωρίσω καλύτερα; Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι πολύ να κάνω οποιαδήποτε κίνηση, έστω και για να τον γνωρίσω, λόγω της διαφοράς ηλικίας και ακόμη λόγω του ότι είναι καθηγητής μου στο χορό και δε θα ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση. Πήγαινε στο θέμα: Καθηγητής χορού!
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 21:26 @Θ. Κλημεντίνη
Μην ανησυχείς κοπέλα μου και εγώ στην ίδια ηλικία και κατάσταση με εσένα είμαι. Πελαγώνω λίγο με όλα αυτά. Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να μην ντρέπεσαι να μιλήσεις σε κάποιον και γενικά να μη σκέφτεσαι ότι αν του μιλήσεις θα καρφωθείς. Από τη σύντομη εμπειρία μου έχω διαπιστώσει ότι τα περισσότερα αγόρια ντρέπονται να κάνουν από μόνα τους κάποια κίνηση σε μια κοπέλα, οπότε "βολεύονται" με όποια τους την πέφτει. Κάθε φορά που διστάζεις να πας να μιλήσεις ας πούμε σε κάποιον που σου αρέσει, σκέψου ότι όπως και να έχει, είτε του αρέσεις είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να γελάσει μαζί σου ή να σε κοροϊδέψει. Αντιθέτως θα κολακευτεί. Το έχω ακούσει από πολλά αγόρια σε συζητήσεις αυτό. Εφοδιάσου λοιπόν με το καλύτερο χαμόγελο σου και όλη σου την αυτοπεποίθηση και πήγαινε πίασε μαζί του μια χαλαρή συζήτηση! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια |