Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 02:55 @Θ. Κλημεντίνη
Παντα μετα απο μια μεγαλη ανηφορα ερχεται μια μεγαλη κατηφορα! Η ζωη πολλες φορες μας διχνει το κακο της προσωπο τη χειροτερη στιγμη για μας. Αυτο ομως δεν πρεπει να μας φρεναρει και να μας κανει να κοιταμε πισω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. Αν ξαφνικα καποιος-κατι μας ριξει μεσα σε μια πολυ βρομερη λιμνη οι δυνατες λυσεις ειναι δυο. Η μια ειναι να κολυμπησουμε και να βρουμε τροπο να βγουμε και η αλλη να πανικοβληθουμε και να νιωσουμε βρωμικοι με αποτελεσμα να βουλιαξουμε. Ακολουθησε με ολες σου τις δυναμεις τη πρωτη λυση και θα δεις καποια στιγμη η λιμνη θα εξαφανιστει και θα εισαι στο ομορφοτερο μερος του κοσμου. Η ανθρωπινη δυναμη που κρυβουμε μεσα μας ειναι τεραστεια ΑΛΛΑ εινα ι και πολυ καλα κριμενη... Βρες τη και προχωρα μπροστα!!! Ολοι εδω ειμαστε να σε βοηθισουμε οποτε μας χρειαστεις! Πήγαινε στο θέμα: Διαλύεται η ζωή μου
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 02:34 @Θ. Κλημεντίνη
Βρε παιδια μεγαλα λογια λεμε ολοι μας νομιζω. Σιγα το κοριτσι που θα ζει μια ζωη με αυτη την απορια. Θα εμφανιστουν τετοιες αποριες απειρες οσο θα περνανε τα χρονια. Μακαρι να ζουσαμε ολοι μας με τετοιες αποριες Ζωης!!! Τα παιδια σε αυτη τη φαση της ζωης τους βρισκονται απο τη μια στην εφηβια και απο την αλλη στο μικροκοσμο του σχολειου τους. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα ακομα και τα ποιο μικρα συναισθηματα να διογκονονται μεσα τους με αποτελεσμα να φαινονται δηληματα ζωης και θανατου μερικες φορες στα ματια τους. Οποτε καλυτερα εμεις οι μεγαλυτεροι να τους προσγειωνουμε λιγο. Οσο για σενα μικρη( δεν συγκρατησα nickname sorry) εγω πιστευω πως πρεπει να μην του το πεις αυτο τωρα πια. Ασε να περασει ο χρονος και θα δεις αμα ειναι να γινει κατι θα γινει καποια αλλη χρονικη στιγμη. Ετσι και αλλιως τωρα η φαση ειναι καμμενη ετσι και αλλιως λογο 4χρονης απουσιας. Κρατα αυτο το χαρτι σου για οταν θα γυρισει. Αν και τοτε νιωθεις οτι τον θελεις πες του το, αν παλι ολο αυτο αποδειχθει ενα διογκομενο συναισθημα (απο τον μικροκοσμο του σχολειου) θα εξαφανιστει απο μεσα σου μονο του. Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ των 2 φύλων...
Μήνυμα στις 3/6/2007 στις 02:13 @Θ. Κλημεντίνη
Πιαδια εγω πιστευω οτι πρεπει καθε στιγμη να ειμαστε ο εαυτος μας σε οποιαδηποτε κατασταση και αν βρησκομαστε. Ειτε εισαι με το κολητο σου ειτε εισαι μονος και ετοιμος να πλησιασεις μια κοπελα που σου αρεσει πρεπει οι αντιδρασεις σου να ειναι οι ιδιες. Ετσι και αλλιως ολα αυτα ειναι ενα παιχνιδι και τιποτα παραπανω(τουλαχιστον στο σταδιο της προσεγγησης) οποτε διασκεδαστε το!!! Μην σκεφτεστε το αποτελεσμα αλλα τη χαρα της προσπαθειας να καταφερετε κατι, οτιδηποτε και αν ειναι αυτο το κατι!!! Οπως ελεγε και ενας μεγαλος Ελληνας ποιητης σημασια εχει το ταξιδι για την Ηθακη και οχι η Ηθακη!!! Αυτα πιστευω εγω και με βαση αυτα πορευομαι πια!! Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια
Μήνυμα στις 1/6/2007 στις 01:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σας παιδια και απο μενα!!Οπως παρατητησατε ειμαι νεος στο φορουμ. Διαβαζω αρκετη ωρα τα διαφορα ποστ, ωραια ειναι ειδικα για τα νιατα ειναι πολυ ενημερωτικα. Αρκετα ειπα λοιπον θα μπω στο θεμα. Εγω ως κλασσικος ντροπαλος γκαντεμης (μετα καταλαβα οτι αυτα τα δυο μαζι μας κανουν ενα μαλακα!!!) το εκανα για πρωτη φορα στα 23. Τωρα ειμαι 25 παρα κατι και μετα απο 1 χρονο σχεσης (τελειωσε πια) προσπαθω απεγνωσμενα να βρω τη δευτερη (οχι φορα αλλα γυναικα) εχοντας διωξει τον κακο ντροπαλο εαυτο μου (δυστυχως η γκαντεμια δεν φευγει ευκολα) Γι αυτο λεω σε ολους τους μικρους της παρεας ΞΕΚΟΛΑΤΕ ρε κυνηγατε τα κοριτσια γιατι χανομαστε εσεις οι φοβεροι και τρομεροι γ@μι@δες του σχολειου βοηθηστε και κανεναν αλλον. Οσο ποιο γρηγορα μπειτε στο χορο τοσο περισσοτερη εμπειρια θα αποκτισετε!! Πήγαινε στο θέμα: pote kanate sex proti fora |