Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που πήγαινε πάνω κάτω η εικόνα στην τηλεόραση ασταμάτητα και έπρεπε να γυρίσεις ένα λεβιέ για να φτιάξει
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

πως να πεισω... τη μανα μου...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135244 από kapoios* στις 12 Οκτωβρίου 2015, 8:13μμ

kapoios*

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2013
Φίλε,πες την μάνα σου ότι η γυναικοκρατία έχει τελιώσει εδώ και χρόνια,ζούμε στο 2015 και ο καθένας έχει λόγο και άποψη όπως εσύ και ο μπαμπάς σου και ο οποισδήποτε.Πες της ότι δεν μπορεί να κάνει αυτή ό,τι θέλει.Όσο για την κόντρα που είπε ο nonreligius συμφωνώ απόλυτα!Και εγώ συνήθως τους πήγαινα κόντρα τους γονείς μου για να διεκδικίσω κάτι!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135245 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 8:22μμ

kakarakarikas

μέλος από: 31/8/2015
ναι αλλα ο πατερας μου εχει χωρισει με την μανα μου και ασε που ο πατερας μου μενει αθηνα ενω εγω κρητη ( με τη μανα μου ) και γι αυτο κανει κουμαντο η μανα μου... εξ αποστασεως δεν γινεται τιποτα... οσο για την επιθεση δυσκολα τα πραματα... σου τη κοβει τη φορα πριν καλα καλα πεις κουβεντα... αλλα αντι να της τα πω face to face σκεφτομαι μια μερα πυ θα λειπει η αυτη ή εγω απ το σπιτι , να της τα πω απ το ... τηλεφωνο. Εκειισως γινουν πιο ευκολα τα πραματα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135250 από nonreligius στις 12 Οκτωβρίου 2015, 9:50μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
Όχι από το τηλέφωνο. Θα της μιλήσεις ήρεμα, θα της εξηγήσεις το λόγο που το θες και ότι δεν θα ξοδεύεις γενικά πολλά. Αν θυμώσει θα της το ξαναπείς την επόμενη μέρα.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση. Μπορείς να πεις του πατέρα σου να στο αγοράσει οπότε η μάνα σου δεν θα μπορεί να πει τίποτα. Και αν είναι του δίνεις τα λεφτά όταν τον δεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135252 από kakarakarikas στις 12 Οκτωβρίου 2015, 10:11μμ

kakarakarikas

μέλος από: 31/8/2015
οχι η μανσ μου θα μπορει να πει και πολλα μαλιστα...οσο ηρεμα και να το πω δουλεια δεν γινεται... οποτε απ το τηλεφωνο που μπορω να επιτεθω πιο ευκολα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login