Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Κλασσικά εικονογραφημένα, Μπαγκς Μπάννυ, Ποπάυ, Ροζ Πάνθηρας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ο κολλητός μου είνα Gay

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116224 από Gray στις 14 Ιανουαρίου 2013, 9:43μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
πρωτα απ'ολα , θα'πρεπε να ντρεπεσαι που Εστω και μια στιγμη σου ηρθε στο μυαλο σου να "Αλλαξεις" κατι πανω απο τον φιλο σου ! Και δεν μιλαω συγκεκριμενα για την σεξουαλικη του ταυτοτητα! γενικα μιλαω , Τους φιλους μας τους αποδεχομαστε για ΑΥΤΟ που ΕΙΝΑΙ και οχι για τις ταμπελες της κοινωνιας , δεν τον εχεις φιλο επειδη ειναι στρειτ η γκαι , τον εχεις φιλο γιατι ειναι ο ΦΙΛΟΣ σου ....

Ειναι απολυτα φυσιολογικο καποιος να ειναι γκαι και θα επρεπε να σε τιμαει πως σου το ειπε , γιατι αυτο σημαινει οτι σε εμπιστευεται και οτι νιωθει πως θα τον αποδεχτεις για αυτο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ... το οτι το ειπες σε καποιον αλλο φυσικα για μενα ειναι απαραδεκτο , ειναι κατι "προσωπικο" και αν ηθελα να πω κατι τοσο προσωπικο σε εναν φιλο μου δεν θα ηθελα να το πει ουτε στον παπα του ... γιατι αυτος ειναι ο στοχος να το πεις σε καποιον που δεν θα το πει ...

οσον αφορα το κατα ποσο θελει να το δειξει , και εγω ειμαι κατα .. δεν μου αρεσει οταν καποιος προκαλει με τη σταση του και τις πραξεις του . Να του μιλησεις για αυτο το θεμα , και να του πεις πως νιωθει και πως δεν ειναι σωστο να προκαλει με την σταση του , γιατι αυτο θα ενισχυσει την κατακραυγη της κοινωνιας...

Πριν κλεισω το ποστ μου , θελω να πω παλι .. πως Κατσε και σκεψου , αν ειναι ο "γκαι φιλος σου " η "ο φιλος σου "

Κατσε σκεψου , γιατι θες να τον αλλαξεις ? !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116225 από cia42 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 10:14μμ

cia42

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2013
σύννο απόλυτα με τον αποπάνω.ξέρω ητν κολλητή μου 7 χρόνια και την αγαπώ έτσι όπως είναι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116228 από NickHouse στις 14 Ιανουαρίου 2013, 10:48μμ

NickHouse

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2013
Παιδιά τον πέτυχα σήμερα στο γυμναστήριο. Καθίσαμε μιλήσαμε, η μητέρα του τον λογίκεψε και δε θα βάψει μαλλιά, ούτε φακούς. Απλώς σκουλαρίκι. Δεν υπάρχει σαφώς θέμα. Το είπα στον άλλον(στον οποίο τελικά το είπε σήμερα) γιατί ήθελα να το πω σε κάποιον εξίσου έμπιστο. Δεν ήθελα να το κρατάω μόνος μου.

Του είπα πως στην αρχή ίσως είμαι κάπως αλλά θα το ξεπεράσω. Και τα βρήκαμε. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login