Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που έβαλαν για πρώτη φορά κάμερα στην εκκλησία και αντί να πιάσουν τους διαρρήκτες έπιασαν τον παπά να κλέβει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προβλημα στύσης κατά το σεξ!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120888 από NikolakisOmikro στις 09 Ιουνίου 2013, 8:11πμ

NikolakisOmikro

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2013
Τις προάλες που πήγα να κάνω σεξ με μία φίλη μου κατα το φάσωμα στην αρχή δεν μου είχε σηκωθεί..
Στην συνέχεια μου πήρε πιπα τις εβαλα δαχτυλα..και μεχρι τοτε δεν μου ειχε σηκωθει πληρως! Οταν μου περνε πιπα εφτανε μεχρι την μεση της στυσης και δεν ηταν αρκετα μεγαλο ωστε να φορεσω προφηλαξη και να το κανουμε!
Εχισα επίσης πολύ γρήγορα σε 3 λεπτα οταν μου περνε πιπα! Ανεβηκε πανω μου γυμνη και τριφτηκε αλλα και πάλι τίποτα! Καναμε ολα τα προκατακτικα αλλα παντα καυλωνα μεχρι την μεση! Τελείωσα ΚΑΙ 2η φορά με στύση στην μεση..
Επισης στα προκακατακτικα εχειχαμε κάνει τα πάντα αλλα και πάλι τα ίδια! Επισης είχε κορμαρα η κοπέλα...Γιατί μου έγινε αυτό? Την πιο πολύ ώρα μου ήταν ας πούμε στο 1/3 της στύσης..γιατί δεν καυλωνα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120890 από sofaki96 στις 09 Ιουνίου 2013, 10:15πμ

sofaki96

Εικονίδιο
μέλος από: 2/6/2013
Αυτό το τέστ για το πρόβλημα στύσης που έχεις ίσως σε βοηθήσει http://www.hatzichristou.gr/test-gia-problimata-stysis
Αμα σε βοήθησα αποδέξου την απάντηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120908 από NikolakisOmikro στις 10 Ιουνίου 2013, 3:22πμ

NikolakisOmikro

Εικονίδιο
Μπαα δεν με βοηθαει αυτό:/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120930 από NikolakisOmikro στις 11 Ιουνίου 2013, 8:49πμ

NikolakisOmikro

Εικονίδιο
Καμιά βοήθεια??:(
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login