γόνιμες μέρες
Μήνυμα #120667 από sofaki96 στις 02 Ιουνίου 2013, 1:51μμ
μέλος από: 2/6/2013 μηνύματα: 12 0 |
θα ήθελα με το αγόρι μου να δοκιμάσουμε να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό, αλλα δεν εχω και πολύ γνώση πάνω στο θέμα..πότε αρχίζουν οι γόνιμες μέρες και πότε τελειώνουν για να μην πάθουμε κανα ατύχημα;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #120679 από tasos41997 στις 02 Ιουνίου 2013, 4:43μμ
μέλος από: 13/12/2010 μηνύματα: 914 0 |
Αποδεκτή απάντησηΠάντα προφυλακτικό είναι, δεν είναι γόνιμες μέρες πάντα υπάρχουν ατυχήματα και δεν πολύ ξέρω αν αληθεύει αυτό.Επίσης υπάρχουν και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120681 από sofaki96 στις 02 Ιουνίου 2013, 6:29μμ
μέλος από: 2/6/2013 μηνύματα: 12 0 |
Πες οτι μια φορα τυχαίνει ρε παιδί μου και γίνεται οτι γίνεται χωρις προφυλακτικό τις σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα τα ξεχνάμε στην περίπτωση μου.το ξέρω το παιδί. Παίζει να μείνω εγγυος; γι αυτο δεν υπαρχουν οι γονιμες μερες;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120728 από thomasla στις 04 Ιουνίου 2013, 5:40μμ
μέλος από: 4/6/2013 μηνύματα: 4 0 |
Σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να μείνεις έγγυος είναι όταν σου έρθει περίοδος. Απλά μετά από τότε είναι επικίνδυνο γιατί 1ον το σπέρμα μπορεί να μείνει μέσα στον κόλπο σου για μέχρι και 3 έως 5 μέρες και 2ον γιατί η ωοθυλακική φάση του κύκλου σου μπορεί να είναι σχετικά μη προβλέψιμη, Σκέψουν δλδ να έχει έρθει γρήγορα η ωορρηξία και να υπάρχει ακόμη σπέρμα. Απλά όσο πιο μακριά από την ωορρηξία τόσο λιγότερη η διάρκεια ζωής του σπέρματος. Οπότε καλύτερα τις μέρες τις περιόδου σου αν δε χαλάει στο αγόρι σου. Και καλύτερα να έχεις παρατηρήσει σταθερό κύκλο τις τελευταίες 3-4 φορές. Καλό είναι να ζητήσεις από το αγόρι σου να "τελειώσει" έξω από τον κόλπο σου. Το ξέρεις το παιδί τι εννοείς; Γνωρίζεις τι σχέσεις είχε πριν; Γιατί μπορεί να βλέπεις ότι είναι καθαρός εκεί κάτω αλλά να κουβαλάει ιό που μπορεί να μη φαίνεται. Και μετά να εκδηλωθεί σε σένα (επειδή λόγω ηλικίας είσαι πιο ευάλωτη στο να κολλήσεις) και να ψάχνεστε(-αι). Γι' αυτό καλά είναι πάντα προφυλακτικό. Άμα δεν ξέρεις το ιστορικό του καλύτερα να μην το σκεφτείς καν γιατί μετά αν γίνει κάτι θα σε καταστρέψει συναισθηματικά για πάντα. Δεν εννοώ HIV αλλά έρπη, hpv κλπ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |