Μπέρδεμα
Μήνυμα #120672 από sofaki96 στις 02 Ιουνίου 2013, 2:23μμ
μέλος από: 2/6/2013 μηνύματα: 12 0 |
Γειά σας! Λοιπόν με λένε Σοφία είμαι μαζί με το αγόρι μου 8μισι μήνες..είχαμε χωρήσει για ένα διάστημα 15 ημερών τους πρώτους δύο μήνες και είχα στεναχωρηθεί πολύ.Έτσι είχα βάλει την φίλη μου να τον ψαρέψει..με αυτή μιλάγανε λίγο γιατί γνωρίζονταν απο το παρελθόν..τέλος πάντως και τον ψάρευε και αυτά και η φίλη μου του χε πεί και αυτή τα δικά της για να έχουμε ως αποτέλεσμα να την εμπιστευτεί και να ανοιχτεί περισσότερο..έτσι ξεκινησε να λεει οτι ημουν η πρώτη του σχέση μετά απο μιά πολυ μπερδεμενη σχεση που ειχε..δεν του ειχε ξανατυχει ποτε καμια κοπελα οπως αυτη..αιθανοταν πολλα πραγματα..οι φιλοι του του ελεγαν να μην ξανακανει τιποτα με αυτη γιατι αμα πληγονοταν δεν θα ηξερε και αυτος τι μπορει να κανει και κατι τετοια...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ! τελος παντων αργοτερα ξαναπροσπαθησε να ειμαστε μαζι και να που ειμαστε..μεχρι τωρα δεν μου το χει αναφερει καν..αν και ειχαμε πει ποσες σχεσεις ειχε ο καθενας και ολα αυτα και δεν ειχε αναφερει τιποτα..αλλα τα πε ολα αυτα στην φιλη μου..εγω αυτη την κοπελα που τα ειχε πιο πριν απο μενα ετυχε να την ξερω αλλα και παλι οταν ειχαμε αναφερθει σε αυτην και παλι δεν μου ειπε τιποταα αλλα οτι απλα την ηξερε και οποτε ηθελα να βγαιναμε και μαζι με αυτην!τελος παντων οπως εχει πει και στην φιλη μου και σε μενα..με αγαπαει πολυ και ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι μαζι..και της ειπε οτι η αλεξια,αυτη που τα χε πριν ανηκει πια στο παρελθον και οτι ειμαι οτι καλυτερο του εχει συμβει στην ζωη του..δεν καταλαβαινω..γιατι να τα ειπε ολα αυτα στην φιλη μου και σε εμενα τιποτα;;υπαρχει περιπτωση να της τα πε επιτηδες για να μου τα πει χωρις να φανει αυτος πουθενα;; έτσι ωστε να με κανει να καταλαβω οτι ολα ανηκουν στο παρελθουν και οτι το στο παρον του ειμαι μονο εγω; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |