Γυμνισμος με φιλους
Μήνυμα #122387 από JayDrStaV στις 14 Αυγούστου 2013, 12:38πμ
μέλος από: 15/7/2013 μηνύματα: 9 0 |
Γεια σας . Ειμαι νεοσ στο φορουμ και θα ηθελα να εκφρασω μια απορια σχετικα με την οικειοτητα απεναντι σε φιλουσ. Στην 5ημερη με τν κολλητό μου ετυχε να αλλαξουμε μαζι. Εκεινη την στιγμη ενιωσα λιγο αβολα μιασ και δεν με ειχε κσαναδει με μποξερακι... Δεν παρατηρησα παρομοια αντιδραση σε αυτον. Γενικα ειμαι καπωσ ντροπαλοσ και ξερω πωσ ειναι βλακια αλλα τι να κανω...δεν με ειδε και γυμνο. Θα ηθελα συμβουλεσ σχετηκα με το πωσ να καταπολεμησω αυτο το κομπλεξ και να ειμαι πιο χαλαρος απεναντι του . Πιστευω πωσ θα ηταν πολυ καλυτερα εαν δεν ειχαμε περιορισμουσ ( εγω δλδ, δεν ξερω για αυτον) και να ειμασταν πιο ανετοι μεταξυ μασ ακομα και σε επιπεδο να βλεπουμε ο ενασ τον αλο γυμνοι χωρις ντροπεσ κτλ... Ευχαριστω εκ τν πρωτερων... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
5
Μήνυμα #122391 από Thomas94 στις 14 Αυγούστου 2013, 2:24πμ
μέλος από: 31/12/2012 μηνύματα: 12 0 |
Αποδεκτή απάντησηΠρώτα απ'όλα να σου πω ότι είναι όλα στο μυαλό δεν είναι τίποτα πρέπει μα τ ξεκαθαρίσεις λίγο μόνο σου. Κοίτα μπορεί ακόμα να είσαι στην Εφηβεία και ακόμα να μην έχεις δει γυμνό άνθρωπο από κοντά ενώ και αυτό είναι κόμπλεξ για εσένα λογικό είναι γιατί με ενα αγόρι να θέλεις να κανείς κάποια σύγκριση δεν είναι κακό. Απλός προσπάθησε να είσαι ποιο άνετος σαν να είσαι σπίτι σου. Το να ντρέπεσαι είναι το χειρότερο πράγμα, και δεν θα μπορείς να ανοιχτής ποιο μετά στο μέλλον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122408 από JayDrStaV στις 15 Αυγούστου 2013, 2:59πμ
μέλος από: 15/7/2013 μηνύματα: 9 0 |
Δεν ειναι κ ευκολο να ειμαι ανετοσ οταν ειμαι γυμνοσ/ιμιγυμνοσ μπροστα σε αλουσ... Πωσ θα μπορουσα να αισθανομαι πιο ανετοσ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |