Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ησυχία που επικρατεί στο δάσος δεν αποδεικνύει ότι έφυγαν τα φίδια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τρελα ερωτευμενος με κοριτσι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122582 από BigBaller στις 25 Αυγούστου 2013, 2:09μμ

BigBaller

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2013
Γεια σας.Ειμαι 15 χρονων και θα παω 1η λυκειου,παιζω μπασκετ,εχω υψος 1,86 και εχω λεπτο και γυμνασμενο σωμα.Επισης το προσωπο μου ειναι σχετικα ομορφο.
Το θεμα μου ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος με ενα κοριτσι το οποιο ειναι φιλη με το κοριτσι του κολλητου μου.Ο κολλητος μου χτες μου ειπε οτι θελει να χωρισει με το κοριτσι του.Επισης δεν εχω μιλησει ποτε με το κοριτσι που μου αρεσει ουτε απο το facebook γιατι δεν εχει δεχτει το αιτημα φιλιας μου ουτε απο κοντα καθως δεν εχουμε συναντηθει ποτε.Ακομα δεν εχω μιλησει ποτε ουτε με το κοριτσι του κολλητου μου το οποιο ειναι φιλη με το κοριτσι που μου αρεσει.
Στοιχεια που ξερω για το κοριτσι που μου αρεσει:
1)Παιζει μπασκετ
2)Της αρεσουν τα αγορια που φορανε κολωνια
3)Εχουμε την ιδια ηλικια
4)Μενουμε σχετικα μακρια

Σας παρακαλω παρα πολυ πειτε μου την αποψη σας οσο ποιο γρυγορα γινετε γιατι θελω παρα πολυ να γινει το κοριτσι μου και μην δυστασετε να με ρωτησετε για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το θεμα.
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122620 από BigBaller στις 27 Αυγούστου 2013, 10:05μμ

BigBaller

Εικονίδιο
Κανεις καμια λυση;
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #122631 από Thomas94 στις 28 Αυγούστου 2013, 3:18πμ

Thomas94

μέλος από: 31/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Πες Στον φίλο σου να μην χωρίσει ακόμα. Για εσένα φίλος ειναι θα καταλάβει.άμα το δεν χωρίσει βάλε το σχέδιο μπροστά πες του να ε φέρει σε επαφή με το κορίτσι του μετά αφού γνωρίστηκε καλα πες της να φέρει καμία φίλη της για να μην είσαι.μόνος Ε λογικά θα φέρει και αυτή που θες Ε και μετά θα μιλάτε μετά θα έρθουν μόνα τους τα αλλά ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122657 από BigBaller στις 28 Αυγούστου 2013, 9:21μμ

BigBaller

Εικονίδιο
Ευχαριστω πολυ φιλε!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login