Στείλε λεφτά στο ftou.gr
A)bort, R)etry, I)gnore, V)alium?
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προσέγγιση κοπέλας στο φροντιστήριο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123197 από bickle στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, 6:20μμ

bickle

Εικονίδιο
μέλος από: 25/9/2013
Χαιρετώ τα μέλη του ftou...

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό θέμα τον τελευταίο καιρό, πείτε το και κόλλημα, και πραγματικά η βοήθειά σας θα μου ήταν πολύτιμη.

Για να μη πολυλογώ, μπαίνω γρήγορα στο θέμα. Πάω σε φροντιστήριο για μαθήματα του σχολείου και σχεδόν κάθε φορά βρίσκω εκεί μια κοπέλα. Κάποιες φορές τη βλέπω να περιμένει στην αίθουσα αναμονής, άλλες να είναι έξω στο διάλειμμα, άλλες να φεύγει από το μάθημα και να σχολάει, και άλλες να μην έχει μπει καν στο κτήριο, μιλώντας με συμμαθητές.

Το θέμα μου είναι προφανές: έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη κοπέλα, μου αρέσει πάρα πολύ. Μάλιστα, κάποιες φορές, την έχω παρατηρήσει να με κοιτάει. Μόνο αυτό. Ίσως να μη σημαίνει και τίποτα, βέβαια.

Επίσης, δεν είμαστε καν στο ίδιο τμήμα και συν τοις άλλοις, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη (πάω δευτέρα λυκείου και αυτή τρίτη). Εξακολουθώ να έχω ελπίδες με αυτά τα δεδομένα;

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω τις συμβουλές σας στο πως να χειριστώ το θέμα, γι' αυτό άλλωστε και ξεκίνησα το θέμα αυτό. Πώς να την πλησιάσω, πώς να την προσεγγίσω, πώς να της μιλήσω, τι αφορμές να βρω κλπ.

Τι λέτε;

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123318 από Thomas94 στις 02 Οκτωβρίου 2013, 1:43μμ

Thomas94

μέλος από: 31/12/2012
χμμμ!! δεν την έχεις συνάντησή πότε μονή της? στο χωρώ αναμονής? η να έχεις πάει ποιο νωρίς μήπως είναι μονή της άμα είναι στον χωρώ αναμονής λογικά θα έχει και καθίσματα πήγαινε κάθισε και εσύ δίπλα της. πες της τη τάξη πας ότι και καλά δεν ξέρεις θα σου πει αυτή τρίτη λυκείου μπορεί να σε ρωτήσει και εσένα το ίδιο και πες της πως σου φαίνεται η τάξη πως είναι τα μαθήματα? που θέλει να περάσει? ε σιγά σιγά θα ρωτάει και αυτή κάποιες ερωτήσεις αλλά πρόσεχε μην είσαι υπερβολικώς στης απάντησης σου να είσαι ο εαυτό σου μην κάνεις υπερβολές γιατί θα περιμένει άλλα, για αυτό να είσαι εσύ! αυτά από έμενα ελπίζω να βοήθησα λιγάκι! και περιμένω νέα σου :) καλή επιτυχία
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login