Προβλημα με μεγαλυτερο
Μήνυμα #104847 από Jimaraz97 στις 10 Ιουλίου 2012, 11:57μμ
μέλος από: 4/4/2012 μηνύματα: 9 0 |
Γεια σας παιδια Τον τελευταιο καιρο ειναι ενα παιδι που με κοιταει συνεχεια και λογου παλαιοτεριυ μικροτσακμου μου τωρα με δειχνει και σε αλλους λεει μαλακιες για μενα και νομιζω πως αμα με βρει μονο μου και αυτος ειναι με αλλους θα θελησει να μου το παιξει τσαμπουκα. Επεισης αμα μου την μπει μπροστα σε κοσμο και μου πει ενας με εναν για ξυλο τι λετε να κανω? (Δεν τον φοβαμαι αλλα αυτος εχει παιξει ξυλο στο δρομο πολλες φορες.. Βεβαι εγω ειμαι πιστευω πιο δυνατος απο αυτον αν και με περναει σε ηλικια αλλα αυτος καπνιζει και κανει και αλλα. , και δεν ξερω νομιζω πως θα μαι δειρει και ιδιαιτερα μπροστα σε κοπελες οταν με κοιταει μαζι με τους αλλους ανγχωνομαι πολυ μη μου ορμησει και με κανει ρεζιλι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104850 από AnonimosS7 στις 11 Ιουλίου 2012, 12:07πμ
μέλος από: 26/6/2012 μηνύματα: 89 0 |
Οταν βρεις μια ευκαιρια και βρεθητε καπου μονοι ή αν εισαι και με εναν φιλο ...ρωτα τον αν εχει κατι μαζι σ γιατι σε βλεπει καπως παραξενα....με ευγενικο τροπο ..αν πει ναι πες . πεσ μου αν ειναι τι γιατι δεν εχω καταλαβει κατι και λυστε το προβλημα φιλικα...αν θελει να σε πλακωσει ,ασ γινει εκεινη τι στιγμη για να μην γινει καπου με κοσμο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104853 από dirty_mind στις 11 Ιουλίου 2012, 12:35πμ
μέλος από: 9/7/2012 μηνύματα: 61 0 |
Ένα πράγμα χρειάζεσαι μόνο: αυτοπεποίθηση! Κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει χωρίς την συγκατάθεση σου. Αν αντισταθείς με δυναμικό τρόπο ο τύπος θα καταλάβει πως δεν τον παίρνει να τα βάλει μαζί σου. Το ότι είσαι μικρότερος του δεν σημαίνει πως είσαι αδύναμος και αυτός που κάνει "άλλα πράγματα" (όπως λες)απλά θέλει να φαίνεται "κάποιος" και τίποτα άλλο, για αυτό μάλιστα συνεχίζει να ασχολείται με την μικροπαρεξήγηση που είχατε στο παρελθόν. Αν μπορείς να του μιλήσεις και πιστεύεις πως η κουβέντα σας θα οδηγήσει στο να βρεθεί μια λύση, επιδίωξε να μιλήσετε, αλλιώς άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο για σένα και πως ανησυχείς αλλά πίστεψε με ότι και να γίνει θα ξεχαστεί γρήγορα. Είτε τον δείρεις είτε σε δείρει, μετά από λίγο καιρό κανένας δεν θα θυμάται τι είχε συμβεί (ακόμα και εσύ θα το ξεχάσεις ή θα το θυμάσαι απλά σαν συμβάν). Το γεγονός ότι αυτός σε σχολιάζει αρνητικά σε άλλους δεν πρέπει να σε επηρεάζει καθόλου, αυτή είναι η άμυνα του, αυτό μπορεί να κάνει και αυτό κάνει, ελπίζοντας πως θα το μάθεις εσύ και θα στενοχωρηθείς. Οπότε μην σε απασχολεί τίποτα. Αν σου ορμήσει, σου όρμησε... Πάντως ότι και να γίνει εσύ οφείλεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν βοήθησα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104854 από Amlet στις 11 Ιουλίου 2012, 12:38πμ
μέλος από: 25/6/2012 μηνύματα: 61 0 |
Φίλε κοίτα να αποφύγεις το τσακωμό και ας τον "έχεις" γιατί θα ανοίξεις ένα φαύλο κύκλο και μπορεί να τα βάλουν και με δικούς σου αν έχει παρέα.Αυτό που κάνω εγώ γιατί στη περιοχή μου οι τέτοιου τύπου ψευτομαγκες είναι πολλοί είναι να αδιαφορώ.Έτσι παύουν να ασχολούνται μαζί σου.Όσο αφορά το ξύλο κοίτα να τη κάνεις (του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ) αλλά αν δεν έχεις αυτή την επιλογή (είναι υπο τη παρουσία κοπέλας [μη σοβαρός]) τότε θυμήσου πως το αίσθημα της αυτοσυντήρησης είναι πιο δυνατό απ΄ τη μαγκιά τους.Έχω δει περιστατικό στο σχολείο μου που ένας 2 χρόνια μεγαλύτερος από εμάς την έπεσε σε μαγκιά σε ένα παιδί που ήταν 3η γυμνασίου μικροκαμομένο και αδύνατο ούτε πολεμικές τέχνες ούτε τίποτα μόνο πίσμα και του έριξε τέτοιο ξύλο που στο τέλος δεν τον άφηνε.Είχε αφηνιάσει να φανατιστείς που τον εφνιδίασε και έριξε αυτός τη πρώτη γροθιά στο πρόσωπο του άλλου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104909 από Vasilis13 στις 11 Ιουλίου 2012, 2:23μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
αγορινα μου η συμβουλη μου ειναι να τον βρεις μονο και να τον ρωτησεις τι εχει μαζι σου...απο εκει και περα αν στο παιξει τσαμπουκας σκαστου μια μπουνια στο συκωτι και μια στην καρωτιδα και αν ξανασηκωθει θα ειναι σαν αρνακι...ελα νταξ...αυτα μονο σε ακραιες περιπτωσεις που βλεπεις οτι θα σου ορμιξει...σε καμια περιπτωση μην το παιξεις κατωτερος και συγγνωμη και μπλα μπλα μπλα γιατι μετα θα λεει σε ολους οτι σε ταπεινωσαι.να εισαι μαγκας και ας φας και ξυλο...προτιμοτερο απο το να φας ξυλο και να εισαι και γλυφτεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |