Γνωριμια με κοπελα
Μήνυμα #104292 από Jimaraz97 στις 04 Ιουλίου 2012, 6:09μμ
μέλος από: 4/4/2012 μηνύματα: 9 0 |
Γεια σας παιδια Τον τελευταιο καιρο μου αρεσει μια κοπελα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν της αρεσω και γω αν και απο τη μου φαινεται της αρεσω. Αυτη ομως την κοπελα δεν την ξερω εχουμε δυο κοινουσ φιλους αλλα λογω απειριας μου στις σχεσεις δεν ξερω πως να την πλησιασω και πως να της μιλησω.. Λετε να ξεκινησω ομιλια μεσω φεισμπουκ?? Και πως να καταλαβω αν ενδιαφερεται για εμενα; (Συγκεκριμενα με κοιταγε αρκετες φορες αλλα εγω κοιταγα αλλου σαν να της το παιζω δυσκολος. Επεισης καποιες φορες ερχοτανε διπλα μου κ πηγαινε κ σε ενα αλλο αγορι κ τον αγκαλιαζε τν λογο δεν τον ξερω διοτι σχεση δεν ειχαν.) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104360 από γεωσκώληξ στις 05 Ιουλίου 2012, 12:54μμ
μέλος από: 24/6/2012 μηνύματα: 235 0 |
Κοίτα,τα κορίτσια (και τα αγόρια βασικά) όταν αγκαλιάζουν κάποιον/κάποια δεν σημαίνει ότι τον/την "γουστάρουν" ή ότι τα έχουν,είναι μια ένδειξη.......οικειότητας. Τώρα πάμε στο πρώτο θέμα: -Το ότι σε κοιτάει είναι καλό,αλλά όχι πάντα απόλυτο,την έχω πατήσει έτσι κάνα-δυο φορές. -Μπορείς μέσω του fb να κάνεις μια αρχή και μετά από λίγο καιρό να της ζητάς να βγαίνετε (και με παρέα στην αρχή) αλλά πρόσεχε!!μην το παραψήσεις το θέμα γιατί από την μία μέρα στην άλλη μπαίνεις στην λίστα των.....φίλων και δύσκολα βγαίνεις από εκεί. Με την κοπελιά μιλιέστε καθόλου ή μόνο κοιτάζεστε;Αν δεν έχετε μιλήσει από κοντά ποτέ πρώτα θα της μιλήσεις από κοντά και μετά στο fb..αφού έχετε κοινούς φίλους βάλε κάποιον να την ψαρέψει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |