Αν μου πει όχι, χαλάει η φιλία μας.
Μήνυμα #115722 από anasha στις 07 Ιανουαρίου 2013, 3:53πμ
μέλος από: 7/1/2013 μηνύματα: 4 0 |
Τι παίζει: Έχει 2 εβδομάδες που κάνουμε πολύ καλή παρέα, αν και την γνωρίζω από παλιά... υπάρχει γέλιο μεταξύ μας, αρκετή σωματική επαφή (μασάζ στο σώμα, φιλικά πειράγματα αλλά ΤΙΠΟΤΑ σεξουαλικό ή πονηρό από τον έναν ή τον άλλον), αρκετές ώρες μαζί είτε σε σπίτι, είτε στο αμάξι κάνοντας διαδρομές τα ξημερώματα από την μια πόλη στην άλλη είτε σε απομονωμένα μέρη για ποτό ή για θέα και κουβέντα. Μπορεί να γίνει κάτι ενώ είναι σουρωμένη αλλά δεν θέλω αυτό... εγώ πλάι μου την θέλω. Γιατί δεν της μιλάω: Δεν κάνω κίνηση γιατί έχει αγόρι στην Αθήνα εδώ και μισό χρόνο και όποτε μιλάνε στο τηλέφωνο ακούγετε σαν να τον αγαπάει πραγματικά και να έχει σκεφτεί αρκετά στο μέλλον για την σχέση τους. Πώς την "κόβω":Μπορεί να βρίσκετε στην ίδια φάση με εμένα αλλά δεν μπορώ να τις μιλήσω γιατί χίλιες φορές παρέα, παρά τίποτα. Πιθανή λύση: Εγώ σκέφτηκα να της πω ότι ήθελα να της μιλήσω... αλλά δεν μου έβγαινε, λογικά θα με ρωτήσει "γιατί;" εκείνη την ώρα θα την φιλήσω και αν τραβηχτεί θα της πω "γιαυτό". Σημαντικό παράδειγμα: Στα φιλαράκια ο Ρος, σε ένα επεισόδιο βρίσκει μια όμορφη φίλη που περνάνε μαζί πολλές ώρες κάνοντας διάφορα πράγματα, όταν όμως κάθισαν μαζί στον καναπέ πίνοντας κρασί και βλέποντας ταινία ο Ρος πήγε να κάνει κίνηση και αυτή τραβήχτηκε! Αμέσως του εξήγησε ότι επειδή έκαναν καλή παρέα δεν σίμενε ότι τρέχει κάτι. Και επειδή μάλλον είμαι στην ίδια θέση... HELP! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #115727 από jasonosaj στις 07 Ιανουαρίου 2013, 8:57πμ
μέλος από: 27/10/2010 μηνύματα: 20 0 |
Αποδεκτή απάντησηκοιτα , απ τη στιγμη που ειστε τοσες ωρες μαζι ,σου μιλαει για τον γκομενο της και δεν τρεχει τιποτα σεξουαλικο μαζι σας, κατα 90% των περιπτοσεων σε εχει δει φιλικα.θα σου ελεγα να μην δοκιμασεις καν να την φιλησεις γιατι αυτο μπορει να χαλασει και την σχεση της και την φιλια σας, και εκεινη μετα στο μυαλο της , θα κατηγορησει εσενα και για τα 2.προσωπικα σου προτεινω να συνεχισετε να ειστε φιλοι δηλαδη οπως ειστε τωρα (αν το αντεχεις εσυ αυτο φυσικα). αν οχι , απομακρυνσου σιγα σιγα απο διπλα της, για να αναγκαστεις να την ξεχασεις και ψαξε να βρεις καποια αλλη .αλλα οπως το λες εσυ θες να παραμεινει διπλα σου αρα , απλα ξεχασε το ερωτικο κομματι μαζι της, πες της να σου γνωρισει καποια ομορφη φιλη της( και εκει πχ οταν της το πεις αυτο μπορεις να δεις αντιδρασεις , δηλαδη αν ζηλεψει θεωρητικα ενοιωθε κατι για σενα περα απ το φιλικο ;) αν οχι, απλα επιβεβαιωνει τ'οτι σε εχει δει φιλικα...αυτα απο μενααα , ελπιζω να βοηθησα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115750 από anasha στις 07 Ιανουαρίου 2013, 6:43μμ
Σε ευχαριστώ πολύ, όλα αυτά που λες στέκουν και μου δίνεις και επιλογές. Θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες φυσικά αλλά νομίζω πως δεν έχω άλλες επιλογές πέρα από της δικές σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116019 από gossipgirl στις 11 Ιανουαρίου 2013, 4:46μμ
μέλος από: 15/6/2011 μηνύματα: 200 0 |
Φιλε anasha ειμαι στην ιδια φαση που βρισκεται η κοπελα που μας αναφερεις.Κανω πολυ παρεα με ενα παιδι εδω που σπουδαζω,πειραζομαστε,περναμε πολυ χρονο μαζι,μου λεει τα θεματα του με την κοπελα του την οποια την εχει βαρεθει αλλα αν καποια στιγμη με πλησιαζε ερωτικα θα μου ηταν πολυ δυσκολο μετα να τον ξανα αντικρισω.Προσωπικα θεωρω οτι δεν πρεπει να κανεις καμια κινηση ,τουλαχιστον οχι ακομη.Εαν σου δειξει κατι αραπανω τοτε και μονο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #119764 από anasha στις 23 Απριλίου 2013, 4:04μμ
Παιδιά δεν τα πάνε καλά!!! Η απόσταση αρχίζει να τους τρώει! Σκέφτεται να χωρίσει αλλά αυτό θα την πειράξει πραγματικά... αλλά και να συνεχίσει σε αυτήν την σχέση δεν είναι η λύση λέει η ίδια. Προσπαθεί να βρει μια λύση ώστε να μην χωρίσουν και να είναι καλά. Όταν είναι μόνος του και δεν έχει τι να κάνει δίνει πλήρεις σημασία σ'αυτήν, τώρα όμως που είναι με παρέες, κοπέλες και γενικότερα κόσμο και διασκέδαση την γράφει κανονικά αλλά αυτή δεν το βλέπει, ή δεν θέλει να το δει δεν ξέρω. Πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να της μιλήσω ή η χειρότερη; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |