Στείλε λεφτά στο ftou.gr
O έρωτας παίρνει τα μυαλά εκείνων που έχουν και βάζει μυαλό σ' εκείνους που δεν έχουν. (Ντιντερό)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτευμένος με δυο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115045 από άσχετος στις 27 Δεκεμβρίου 2012, 11:44πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!
Φέτος άλλαξα σχολείο,στο καινούργιο σχολείο που πήγα στην τάξη μου είναι ένα κορίτσι(γείτονες)που είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια,έχω φάει και 2 άκυρα.Την πρώτη φορά μου είπε πως με βλέπει σαν φίλο,αλλά πως θέλει να είμαστε ακόμα φίλοι και να μην την αποφεύγω...Την δεύτερη φορά(μου είπε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ μας) δεν της ξαναμίλησα(έχει 2 μήνες)...Πίστευα πως δεν θα την ξεπεράσω ποτέ αλλά σχεδόν τα κατάφερα,καθώς γνώρισα μια από την τάξη μου που είναι πανέμορφη(τώρα έχουμε αναπτύξει φιλική σχέση,αγκαλιαζόμαστε κτλ)..Νομίζω πως την έχω ερωτευτεί αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα μου..Νομίζω πως την άλλη την έχω ξεπεράσει αλλά όταν την βλέπω επανέρχονται όλα όσα νιώθω για αυτήν...Όταν είμαι με την άλλη τα ξεχνάω όλα,είναι πανέμορφη...Στο σχολείο όταν αγκαλιαζόμαστε ή μιλάμε η άλλη ζηλεύει και προσπαθεί να μου μιλήσει,επειδή έχει καταλάβει πως δεν θα της ξαναμιλήσω,αλλά πάλι είμαι αρνητικός απέναντι της...Τώρα με αυτήν που γνώρισα πρόσφατα το πρόβλημα μου είναι πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον που είναι στην διπλανή τάξη...Αλλά τις αγκαλιές και αυτά δεν τα κάνει για να ζηλέψει ο άλλος,αφού και όταν είμαστε έξω ή όταν δεν είναι αυτός,πάλι μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο...
Εσείς τι λέτε να προσπαθήσω με την καινούργια ή να γυρίσω πίσω στην άλλη;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #115280 από jasonosaj στις 02 Ιανουαρίου 2013, 10:33πμ

jasonosaj

Εικονίδιο
μέλος από: 27/10/2010

Αποδεκτή απάντηση

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι πολυ πιθανο να σε εχει δει φιλικα και η δευτερη... τουλαχιστον αυτο φανερωνει το να ειναι ερωτευμενη με καποιον αλλον και παρολαυτα να ειστε ολο αγκαλιες κλπ. προσωπικη μου αποψη ειναι να μαθεις αν η πρωτη ζηευει γιατι της αρεσεις, η γιατι την ενοχλει απλα που εισαι με καποια αλλη λογω εγωισμου της ιδιας. αν ζηλευει λογω του πρωτου , εισαι τυχερος γιατι αν αρχισετε και μιλατε παλι και δεν την αποφευγεις τοσο θα μπορουσεσ να κανεισ κατι μαζι της.. Με την προυποθεση ομως , οτι θα πετας υπονουμενα και γενικα θα δειχνεις οτι την βλεπεις ερωτικα και οχι φιλικα... αλλιως θα φας και τριτο ακυρο απ αυτην... αυτο που μπορεις να κανεις, προτου απορριψεις την μια, ειναι να σιγουρεψεις οτι τουλαχιστον η αλλη θα ειναι ψημμενη και θα θελε να κανει κατι μαζι σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login