Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ερωτευμενη με τον λαθος ανθρωπο..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #114982 από rinaki στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 2:24πμ

rinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 19/12/2012
Καλησπερα παιδιαα...Λοιπον ασ πω και εγω το προβλημα μου..μονο μην μ βρισετε γιατι ειναι σοβαρο πιστευω..λοιπον τα εχω με ενα αγορι 1 χρονι και μια ειμαστε μια δεν ειμαστε καλα προσφατα χωρισαμε για ενα διαστημα κ τ 3αναβρηκαμε..ομως εδω κ 2-3 βδομαδες ο κολλητος του επα9ε κατι κ απο τοτε ανησυχησα πολυ γ αυτον..και γενικα μιλουσα με τν κολλητο του με ελεγε μαναρι κ τετοια κ μου μιλουσα..παιδια νομιζω πως ερωτευτηκα τον κολλητο του αγοριου μου..πραγαμτικα δεν 3ερω τι να κανω..μεχρι και ονειρα βλεπω οτι με φιλαει..δεν 3ερωω πια!!ασ με βοη8ησει καποιος!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114984 από mariakaterina στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 2:30πμ

mariakaterina

Εικονίδιο
μέλος από: 26/12/2012
καλο θα ηταν να μην μπεις αναμεσα σε 2 φιλους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114985 από rinaki στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 2:33πμ

rinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 19/12/2012
μα δεν 8ελω να πληγωσω κανεναν..αλλα νιω8ω τοσο ομορφα οταν ειναι διπλα μου..πραγματικαα..πως 8α γινει να κοπασουν τα συναισθηματα μουυ...?:(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114986 από mariakaterina στις 26 Δεκεμβρίου 2012, 2:36πμ

mariakaterina

Εικονίδιο
μέλος από: 26/12/2012
η αληθεια ειναι οτι δεν διαλεγεις ποιον θα ερωτευτεις αλλα προσπαθησε να τον ξεχασεις!εγω πιστευω οτι για να σου αρεσει τοσο πολυ ο φιλος του μαλλον κατι δεν παει καλα με το αγορι,οτι τον τελευταιο καιρο δεν εισαστε και τοσο καλα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115184 από jasonosaj στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 8:23μμ

jasonosaj

Εικονίδιο
μέλος από: 27/10/2010
προσπαθησε να αποφευγεις να βρισκεσαι μαζι με τον κολλητο του αγοριου σου.. αποστασιοποιησου απο την παρεα του , και μεινε με το αγορι σου.. επισης αν σε ρωτησει το αγορι σου γιατι το κανεις αυτο, εξηγησε του το τι συμβαινει.. και γιατι το κανεις.. αν καταλαβει , αξιζει να συνεχισετε να ειστε μαζι αν οχι , δεν ηταν αρκετα σοβαρος για σενα.. επισης υπαρει και το ενδεχομενο το αγορι σου να ζηλεψει απ ολο αυτο ,αλλα με τον καλο τον τροπο και αυτο θα ειναι υπερ σου ;) cheeerrsss
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login