Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 14:14 @Διάφορα
Παιδια παρολο που κοντευω σχεδον τα 17 η μονη περιοχη που εχω βγαλει πραγματικα πολλες τριχιες ειναι η γνωστη περιοχη και ισως αυτο οφιλοταν γιατι απο την πρωτη γυμνασιου κιολας ειχα αρχισει να τις ξυριζω.Τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα.Τωρα εχουν αρχιζει να εμφανιζονται στις μασχαλες εχω τρεις μεγαλες στην μια και μια στην αλλη.Οπως ολοι οι φιλημου στην υλικια τψν 14-15 το θεμα μου δεν ειναι οτι θελο να τις ξυρισω η με ενοχλουν αλλα στην αριστερη μασχαλη εχει γυρισει μια τριχα με σκοπο εδω ακι τρεις μερες να ποναω λες και ειναι σπυρι αλλα πολυ πρισμενο.Τι μπορω να κανω για να την βγαλλω εχει κανει κατι σαν μπαλακι και με την παραμικρη κινηση (οταν πιεζεται) με πεθαινει. Πήγαινε στο θέμα: Περι τριχων!
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 00:14 @Διάφορα
Πιστευω πως πρεπει να δωσεται λιγο χρονο σε εσας και να ξεκουραστητε! Και να περνεται οσο τον δυνατον λιγοτερα η ακομα καλυτερα καθολου παναντολ.Οι διακοπες ειναι το καλυτερο φαρμακο.Εγμεταλευτιτετες τωρα που μπορειτε.Και κουβεντιαστε κυριως με την συζηγο σας αν δεν το εχετε κανει ειδει δωστε της να καταλαβει σε τι θεση βρισκεστε ετσι ωστε να σας βοηθησει νομιζω θα καταλαβει.Και κυριως μην ανχονεστε ειναι ο χειρωτερος εχθρος.Δοκοιμαστε το πρωι που θα σηκωθητε να φατε ενα πληρως εμπλουτισμενο πρωινο.Αυτο μπορει αν ειναι μια πορτοκαλαδα στημενει και ενα τοστ,η ενα μπολ διμιτριακα ισως να βοηθησει ισως κουραζεστε υπερβολικα και χρειαζεστε καλη διατροφη πλουσια σε υδατανθρακες οι οποιοι χανονται και για αυτο νιωθουμε εξαντλημενοι. (σημειωση δεν ειμε γιατρος). Πήγαινε στο θέμα: λυση για εθισμο και ημικρανιες
Μήνυμα στις 2/8/2010 στις 00:06 @Sex
Τελειο!Καταπληκτικη ιδεα! Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φτιάξω;
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 23:39 @Sex
Αργησα να απαντησω ελπιζω να το δεις.Πες της πονας να σε τριψει λιγο.Νομιζω αφου δεκτηκε αν κημοιθει στο σπιτι σου και ποσο μαλλον μονοι σας ψηνεται να προχωρισετε.Το τρυψεμου την πλατη γιατι πονα ειναι το εισε για τρελιτσες?Εφοσον θελεις και θελω στην γλωσσα του σεξ:!Μπορεις να της ζυτησεις και εσυ να τη τριψεις.Καλο θα ειναι να βαλεις την τηλεροση σε τσοντα δηθεν τιχεα να φαντασιωθει λιγο και αν της ζητησεις συγνωμη δηθεν οτι ντραπηκες! Με επιασες? Εφοσον δεν ειναι κοπελα σου δεν γινεται φιλαι στο λεμο στα αφτια τα κλασικα τα ευκολα γιατι ισως να μην εχεις και την επιθημητη αντιδραση και η μονη παρεα που θα εχεις το βραδι να ειναι η χουφτα σου,κοινως να τζασει.Επρεπε να διευκρινισεις οτι δεν ειναι κοπελα σου...Αυτο με το στενο που ειπε ο αγγελος ειναι ακλη ιδεα αλλα την ωρα που πατε για υπνο ακι καλα μην κυκλοφορεις ετσι.Και προτεινε να κοιμηθητε στο διπλο κρεβατι του σπιτιου για δηθεν πιο ανετα. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την φτιάξω;
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 23:28 @Διάφορα
Τοτε το παλικαρι εχει αρχι... ειναι καλος.Δεν ξερω πρεπει αν τους πισεις να γινει αυτη η συναντιση η εστω αυτος να βρει τροπο κυριος να πλησιασει τον μπαμπα καπου εξω.Απο τι βλεπω του κοβει του φιλου σου αμα γινεια υτη η συναντιση με το πατερα σου καπου εξω εστω και παει καλα λυθηκαν ολλα.Αμα εχει πατερα ομως που εχει καραμπινα και γινεται ταυρος ευκολα απλα καντετο οσο πιο διακριτικα και ηρεμα γινεται και να εισε και εσυ παρουσα. Πήγαινε στο θέμα: Τι κανω?
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 23:14 @Διάφορα
Το ξερω master για αυτο δεν ειπα πολλα για χαζο με εχεις?(ρητορικη ηταν η ερωτηση)Βρισκομαστε σε οικονομικοι κρηση που επιρεαζει ολλες τις κοινωνικες ταξης και τις υψηλες(εκτως πολιτικων και μεγαλοδιμοσιογραφων) (που ανοικεις εσυ)(γλυψημο χαχαχα)και τις ταπινες ,μικρες που ανοικουμε εμεις τα απλα μελη.Και το site θελει χρημα πως να το κανουμε και δεν θελω να ειμε αιτια να κλεισει ποτε.(φτου φτου,κουνιθηκα τρεις φορες,εφαγα την γλωσσα μου,κουφια η ωρα) (Μια αστεια προταση μην την παρεις σοβαρα) Παλιοτερα ειχα παιξει ενα RPG game,καθεπαικτη που σκωτωνες σε pvp επερνσες ποντους και με αυτους αλλαζες το χρωμα απο το name σου. φαντασου λοιπον για να αλαζεις το χρωμα του name που εμφανιζεται ΠΧ Doctoras με πρασινο της ομαδας κιολας,η να βαζεις εφε στο name πχ ενα τριφιλι ,να χαλαγες 50 αποδεκτες απαντησεις. (Σοβαρα μην σας μπει καμια ιδεα απο αυτο που ειπα γιατι ισως να μετατραπει το forum σε game και να εχει τραγικες επιπτωσεις). Και καθολου αλλαγες αν μην κανεται ειναι καλο το forum. Συμπερασμα? Εχω καλπαζουσα φαντασια. Σωστα?(δεν ειναι ρητορικη) Σε αυτο που ανεφερα ειναι καλο το φορουμ ξερω θα απαντησεις να ψωφισω.Και θα μου πεις ειναι καταπληκτικο αριστουργημα καθε αλλο απο καλο τρεικαλο,τετρακαλο κ.ο.κ.Οποτε τα λεω μην εχουμε επισοδια. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Βρείτε το λουλούδι
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 23:00 @Διάφορα
Εγω δυο πραγματα θα σου πω που ειναι σηγουρα: Α)Η αδερφη σου σε ζηλευει για αυτο να μην της ανοιγεσε πολυ γενικα στο μελλον (Αυτο δεν σημενει οτι δεν σε αγαπαει) Β)Η γονεις σου σε αγαπαν παρα πολυ και δεν θελουν τα το ρισκαρουν πραγμα που κανει την κατασταση πολυπλοκη και δυσκολη. Στο θεμα μας τωρα.Εισε 16 χρονον και ειναι τραγικο στα ματια ενως γονειου να βλπει οτ παιδι του να εχει σχεση με εναν 19 χρονο.Ο ερωτας ομως σμφωνω δεν εχει υλικια και δεν ξερω προσωπικα τον κων/ντινο.Επομενος δεν μπορω να κρινω αν πρεπει η οχι να κανεις σχεση μαζι του.Μια λυση καλη υπαρχει και αν σε αγαπαει πολυ ο τυπος η μαλλον εχει τα αρχιδ,,, να το κανει για την κοπελα που αγαπαει νομιζω πως θα εχετε μεγαλη επιτυχια.Θα πεις στους γονεις σου να κανονισεται δειπνο ολοι μαζι καπου και οτι θα ερθει ο φιλο σου απλα να γνωρισει τους γονεις σου να τον γνωρισουν σαν παιδι.Δεν σου λεω οπως κανουν οταν ζηταν την κοπελα απο τους γονεις για γαμο απλη συναντηση να πουμε.Αν σου αρχησει τι λες,δεν μπορω,εισε σοβαρη κτλ σημενει οτι δεν σε βλεπει οπως τον βλεπεις εσυ η δεν θα εφτανε στα ακρα για σενα.Σκεψου το αν δεκτη θα κανει τοςυ γονεις σου να καταλαβουν οτι ειναι οριμος και οτι σε αγαπαει με την ενια να σε προστατευει.Αν δεν δεκτη εγω σου λεω να τον παρατησεις ξερεις τι ωραιο ακουγεται οτι μια κοπελα 16 χρονον παρατησε 19 στα αυτια καποιον που θα ειναι η πιο καταλληλη η που θα σε αγαπουν πραγματικα και θα το εκαναν αυτο για σενα.Δεν σου λεω οτι δεν σε αγαπαει προς θεου λεμε αν αρνηθει αν το κανει αυτο σημενει οτι δεν εχει ιδια αποψη για εσενα.Αν σου φενεται ακραιο τουλαχιστον πεστου το στα ψεματα να δεις πως θα αντιδρασει. Πήγαινε στο θέμα: Τι κανω?
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 22:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σοβαρα φιλε μπορει να παθεις μεγαλη ζημια χωρις πλακα.Ξερεις που στην τσεπη σου.Γιατι 10 λεπτα ολοκληρα να αφηνεις το ενρο να τρεχει ειναι οικολογικη καταστροφη.Σπαταλε!!!ΧΑΧΑΧΑ.Τι να παθεις βρε σιγα ισα ισα ειναι ωραιο το εχω δοκοιμασει.Εγω επισεις βαζω και λιγο χλιαρο προς το ζεστο νερο γιατι ειανι πιο ωραιο.Δεν βγαζς το τηλεφωνακι δεν χρειαζεται γιατι εχει ειδικη ριθμηση.χαχαχα.Παντος αυτο με το νερο και τα 10 λεπτα σκεψου το.Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με αυνανισμο , απορια
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 22:39 @Διάφορα
Ok master!!!Lol ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Βρείτε το λουλούδι
Μήνυμα στις 1/8/2010 στις 13:37 @Διάφορα
A τελικα ισχυει?Webmaster μπορω να εξαργηρωσω 88 αποδεκτες απαντησεις για κανα δωρακι?Α και μην ξεχναμε τα περιβοητα extra bonus!!!Lol. Χωρις να το λεω για γλυψιμο γελασα πολυ με post το συνδιασες με αυτο που ειχα πει στο σιπτικο βοδι.Να ρωτησω κατι εγω ημουν η αφορμη για αυτο με τα bonus που ανεφερες εδω? xaxaxax Πήγαινε στο θέμα: Βρείτε το λουλούδι |