Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Mε δίκασαν ερήμην και με καταδίκασαν εις θάνατον ερήμην. Tους είπα ότι μπορούν να με εκτελέσουν ερήμην.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

σχετικα με αυνανισμο , απορια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64450 από antonis4000 στις 01 Αυγούστου 2010, 9:07μμ

antonis4000

μέλος από: 1/8/2010
Καλό μήνα σε όλους . Έχω και εγω μια απορία .
Πολλές φορές μέσα στην μπανιέρα μαρέσει να βάζω το πέος μου κάτω απο το νερό ή να ξεβιδώνω το τηλέφωνο και να στρέφω νερό με κάπια πίεση στη βάλανο επάνω . Η αίσθηση είναι τόσο μη σας πώ καλύτερη και απο το να μου κάνει στοματικό η κοπέλα μου. Τελειώνω σε 10 περίπου λεπτά.
Η απορία μου τώρα είναι , πεζει να πάθω τιποτα στη βάλανο η στο πέος γενικά? να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα η πίεση νερού ή να χάσει την ευαισθησία της η βάλανος ??? Να επισημάνω πως δε πονάω όταν το κάνω αυτό η όταν τελειώνω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64452 από VeTeRaNoS στις 01 Αυγούστου 2010, 9:25μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Και εμενα με ερεθίζει όταν ρίχνω το νερό με πίεση.Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που δεν πονάς καθόλου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64453 από antonis4000 στις 01 Αυγούστου 2010, 9:32μμ

antonis4000

μέλος από: 1/8/2010
Και εγώ αυτό πιστεύω απ τη στιγμή που δε πονάς δε παίζει πρόβλημα ..
Κανένας άλλος να εκφέρει γνώμη ??
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #64460 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 10:44μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Σοβαρα φιλε μπορει να παθεις μεγαλη ζημια χωρις πλακα.Ξερεις που στην τσεπη σου.Γιατι 10 λεπτα ολοκληρα να αφηνεις το ενρο να τρεχει ειναι οικολογικη καταστροφη.Σπαταλε!!!ΧΑΧΑΧΑ.Τι να παθεις βρε σιγα ισα ισα ειναι ωραιο το εχω δοκοιμασει.Εγω επισεις βαζω και λιγο χλιαρο προς το ζεστο νερο γιατι ειανι πιο ωραιο.Δεν βγαζς το τηλεφωνακι δεν χρειαζεται γιατι εχει ειδικη ριθμηση.χαχαχα.Παντος αυτο με το νερο και τα 10 λεπτα σκεψου το.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login