Τι κανω?
Μήνυμα #64445 από marginal στις 01 Αυγούστου 2010, 7:52μμ
![]() ![]() μηνύματα: 32 ![]() |
Γεια σας παιδια :) Εχω ενα προβλημα που δεν το βλεπω να σταματαει.. πριν 6 μηνες περιπου γνωρισα ενα αγορι 19 χρονων,τον Κωσταντινο.ε μετα απο καποιο καιρο γιανα μην λεω για ερωτες με την πρωτη ματια κτλ, ειπαμε οτι θα ειμαστε μαζι..ειμαστε πολυ καλα μεχρι τωρα.το προβλημα ομως ειναι οι γονεις μου. Αυτο το παιδι τυχαινει να το ξερει η αδερφη μου, η οποια εκανε οτι μπορουσε γιανα πεισει στους δικους μου οτι ο Κωσταντινος ειναι το χειροτερο παιδι,οτι κανει συνεχεια μπαχαλα σε πορειες,κανει μπαφο(οντως εκανε παλιοτερα,αλλα τωρα δεν κανει)και οτι πρεπει να μεινω μακρια του.εκεινοι τρομαξαν λοιπον,οπως φυσικο ειναι,και μου ζητησαν να διακοψω καθε επαφη.εγω δεν μπορω ομως γιατι πραγματικα ειμαι ερωτευμενη μαζι του κ ειμαστε πολυ καλα μαζι.εχω βαρεθει να τσακωνομαι μαζι τους και μου την σπαει που ειναι αρνητικοι.δεν θελουν καν να τον γνωρισουν.δεν μ αρεσει να λεω ψεματα οτι θα ειμαι αλλου ενω θα βγω μαζι του,ουτε να τους λεω οτι τελειωσε ενω ειμαστε ακομα μαζι.ο πατερας μου μου ειπε οτι θα τον κλεισει μεσα,αλλα αυτο δεν μπορει να το κανει σωστα?εγω κοντευω 16 χρονων.. δεν ξερω τι να κανω πραγματικα.δεν μπορω να ειμαι στα μαχαιρια με τους δικους μου αλλα ουτε κ να μην ειμαι με τον Κωσταντινο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64454 από VeTeRaNoS στις 01 Αυγούστου 2010, 9:34μμ
![]() |
Με την συζήτηση λύνονται όλα.Συζήτησε με τους γονείς σου εξήγησε τους ότι το αγόρι σου είναι καλο παιδί να βρείτε μια λύση.Όπως λες δεν μπορείς να τους λες ψέματα και να είστε στα μαχαιρια.Πρέπει να βρείτε μια λύση. Πάντως μεγάλο λάθος των γονιών σου να τον κρίνουν χωρίς να τον ξέρουν. Αυτά,καλή τύχη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64455 από marginal στις 01 Αυγούστου 2010, 9:36μμ
ειναι ανενδοτοι.δεν θελουν καν να ακουνε γι αυτον.ειναι λυση να το τελειωσω με τον Κωσταντινο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64458 από VeTeRaNoS στις 01 Αυγούστου 2010, 9:51μμ
![]() |
Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς την κατάσταση και δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη λύση.Πάντως πιστεύω πως αν το αποφασίσεις και μπορείς να το τελειώσεις θα ήταν καλο για όλους.Και εσύ δεν θα παιδεύεσαι και οι γονείς σου.Αν τον αγαπάς και περνάς καλά μαζί του και δεν μπορεις να τον ξεχάσεις προσπάθησε να πείσεις τους γονείς σου οτι ειναι καλο παιδί. Η απόφαση δικη σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64462 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 11:00μμ
Εγω δυο πραγματα θα σου πω που ειναι σηγουρα: Α)Η αδερφη σου σε ζηλευει για αυτο να μην της ανοιγεσε πολυ γενικα στο μελλον (Αυτο δεν σημενει οτι δεν σε αγαπαει) Β)Η γονεις σου σε αγαπαν παρα πολυ και δεν θελουν τα το ρισκαρουν πραγμα που κανει την κατασταση πολυπλοκη και δυσκολη. Στο θεμα μας τωρα.Εισε 16 χρονον και ειναι τραγικο στα ματια ενως γονειου να βλπει οτ παιδι του να εχει σχεση με εναν 19 χρονο.Ο ερωτας ομως σμφωνω δεν εχει υλικια και δεν ξερω προσωπικα τον κων/ντινο.Επομενος δεν μπορω να κρινω αν πρεπει η οχι να κανεις σχεση μαζι του.Μια λυση καλη υπαρχει και αν σε αγαπαει πολυ ο τυπος η μαλλον εχει τα αρχιδ,,, να το κανει για την κοπελα που αγαπαει νομιζω πως θα εχετε μεγαλη επιτυχια.Θα πεις στους γονεις σου να κανονισεται δειπνο ολοι μαζι καπου και οτι θα ερθει ο φιλο σου απλα να γνωρισει τους γονεις σου να τον γνωρισουν σαν παιδι.Δεν σου λεω οπως κανουν οταν ζηταν την κοπελα απο τους γονεις για γαμο απλη συναντηση να πουμε.Αν σου αρχησει τι λες,δεν μπορω,εισε σοβαρη κτλ σημενει οτι δεν σε βλεπει οπως τον βλεπεις εσυ η δεν θα εφτανε στα ακρα για σενα.Σκεψου το αν δεκτη θα κανει τοςυ γονεις σου να καταλαβουν οτι ειναι οριμος και οτι σε αγαπαει με την ενια να σε προστατευει.Αν δεν δεκτη εγω σου λεω να τον παρατησεις ξερεις τι ωραιο ακουγεται οτι μια κοπελα 16 χρονον παρατησε 19 στα αυτια καποιον που θα ειναι η πιο καταλληλη η που θα σε αγαπουν πραγματικα και θα το εκαναν αυτο για σενα.Δεν σου λεω οτι δεν σε αγαπαει προς θεου λεμε αν αρνηθει αν το κανει αυτο σημενει οτι δεν εχει ιδια αποψη για εσενα.Αν σου φενεται ακραιο τουλαχιστον πεστου το στα ψεματα να δεις πως θα αντιδρασει. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64464 από marginal στις 01 Αυγούστου 2010, 11:09μμ
Μου το προτεινε κ εκεινος.δεν εχει προβλημα να τους γνωρισει.εκεινοι ομως ουτε να το ακουσουν δεν θελουν.το ειπα μια μερα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση.μου την σπαει που ειναι τοσο αρνητικοι κ κρινουν εναν ανθρωπο χωρις να το ξερουν. Οσο για την διαφορα ηλικας δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικη.αλλα οντως στα ματια των γονιων φαινεται βουνο. δεν ξερω καν αν υπαρχει λυση σ αυτο..ειχαμε διακοψει για καποιες μερες αλλα οταν τον ειδα δεν αντεξαμε. δεν ξερω πραγματικα γιατι το κανει αυτο η αδερφη μου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64466 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 11:28μμ
Τοτε το παλικαρι εχει αρχι... ειναι καλος.Δεν ξερω πρεπει αν τους πισεις να γινει αυτη η συναντιση η εστω αυτος να βρει τροπο κυριος να πλησιασει τον μπαμπα καπου εξω.Απο τι βλεπω του κοβει του φιλου σου αμα γινεια υτη η συναντιση με το πατερα σου καπου εξω εστω και παει καλα λυθηκαν ολλα.Αμα εχει πατερα ομως που εχει καραμπινα και γινεται ταυρος ευκολα απλα καντετο οσο πιο διακριτικα και ηρεμα γινεται και να εισε και εσυ παρουσα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64483 από marginal στις 02 Αυγούστου 2010, 10:03πμ
ο πατερας μου ειναι απ τους πιο ηρεμους ανθρωπους που μπορεις να γνωρισεις.απλα οταν προκειται για τις κορες του,θελει κλασσικα το καλυτερο.τι να πω ρε παιδια..θα το προσπαθησω παλι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |