Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 09:35 @Sex
Η γυναίκα αν είναι αξυριστη είναι απεριποίητη, συγνωμη που θα το πω χύμα αλλα είναι ΒΡΩΜΙΑΡΑ! Οχι τι γλωσσα μου, ούτε το δαχτυλο μου θα έβαζα! Πήγαινε στο θέμα: Τριχες στα...
Μήνυμα στις 6/9/2011 στις 08:45 @Sex
προσωπικη μου αποψη είναι να κανεις περιτομη. Και ποιο καθαρός θα είναι και ποιο ωραιος και πιο μεγάλος θα φαίνεται!! Ασε που κατα την σεξουαλικη πραξη η αίσθηση είναι και καλυτερη και εντονοτερη! Δεν πονάει σχεδον καθόλου! Ασε που η φιλη σου θα το λατρεψει.
Πήγαινε στο θέμα: Συσ,,,,,κατι τελος παντων :P
Μήνυμα στις 5/9/2011 στις 11:25 @Sex
θα βάλεις αφρόλουτρο μπόλικο να κάνει σαπουναδα και θα το περασεις προσεκτικα με απαλες κινησεις με ένα καλο ξυραφάκι απο εκεινα που έχουν σφουγκαρακι με ενυδατική!
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 12:10 @Sex
κι αν δεν είναι? Κατευθείαν στο γιατρό! Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη ουρολοιμωξη
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 08:47 @Διάφορα
μην ενοχλείς όσους δεν θέλεις να σε ενοχλήσουν!
Πήγαινε στο θέμα: συνομιλια με πνευματα
Μήνυμα στις 19/8/2011 στις 08:44 @Sex
ωραιος ο τυπος! Συμφωνω με τον απο πανωωωωωω! Το καλο πράγμα αργει να γίνει
Πήγαινε στο θέμα: παρθενος ετων 17
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 15:57 @Διασκέδαση
"Όταν αισθανθείς την μοναξια και την θλίψη να σε κυριέυει, όταν νιώσεις βαρετα και οτι δεν μπορεις να αποδώσεις σε κανεναν τομέα. Όταν νιώσεις οτι τίποτα δεν πάει καλά κι όταν εσωτερικά κι εξωτερικά νιώθεις άσχημα λείσε τα μάτια σου. Σκέψου οτι είσαι σε μια βάρκα ξαπλωμένος, η θάλασσα είναι ήρεμη, και γυαλίζει πάνω της ο ουρανός απο τον ήλιο. Άκου τον ήχο της, και πες ψιθυριστά.... "Άστρα λαμπρά, και φωτεινά του ουρανου οι κόρες Τυλίγουνε την όψη μου μέσα σε λίγες ώρες Της αφροδίτης τα παιδιά του σώματος της, κάλλη Ζάχαρη να την ταϊσω κι άν ξαναρθει πάλι, Γυρνά γυρνά τριγύρω μου γυρνά μεσ' τη ζωή μου αλλαζει όλο το είναι μου απο κάτω ως την κορφή μου." Άσε την εικόνα να σβήσει σιγά σιγά. Οι ψυχολόγοι που ασχολούνται με την ομοιοπαθητική παρατηρούν οτι με την σωστη συγκέντρωση η θεραπεία λειτουργεί άψογα! Εγω το έκαναν και είναι πολύ χαλαρωτικό! Πήγαινε στο θέμα: Mαγικο για την αυτοπεποίθηση!
Μήνυμα στις 18/8/2011 στις 15:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα!!! Χτες αυνανίστηκα 2 φορες. Την δευτερη με περισσοτερη δύναμη απο την πρώτη. Τέλως (τέλος) πάντων. Σήμερα το πέος μου είναι καπως πρησμενο και οταν το πιέζω φένοντε (φαίνονται) οι φλέβες. Φοβάμαι μηπος (μήπως) έπαθα κάτι σαν κάταγμα πέους. Από ότι διάβασα στο ιντερνετ οταν πάθεις κάταγμα πονάς εκηνη(εκείνη) την στιγμή, αγούγετε κάτι σαν να έσπασε και το πέος σου μελανιάζει. Θέλει χειρουργιο. Να σημηώσω ότι όταν τελείωσα ούτε πονόυσα , ούτε είχε μελανιάσει.Είμαι 14 χρονώνΤις διορθώσεις δεν τις κάνω για να σε προσβάλω αλλα για να τα μάθεις! Αφησε απλα το πέος σου να ηρεμίσει λίγο! μεσα σε 2 - 3 24ωρα θα εχει περασει. Πήγαινε στο θέμα: Καταγμα;;; HELP
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 15:05 @Διασκέδαση
Πόσο χρονών είσαι? Συμφωνω με όσους σου είπαν οτι θα πρέπει πρωτα να μάθεις να γράφεις σωστά! Ντρέπομαι που τα Ελληνικά που έμαθα πλέον δεν ισχύουν! Χωρίς να γνωρίζεις να γράφεις σωστα, θα σε περιγελούν όλοι! Οι διάσημοι -τρομάρα τους- ξέρουν πεντε πράγμτα και γυρνάει το μυαλό τους! Όσοι πάλι όχι είναι πρωτοσέλιδο στο ΣΟΚ και πρώτη μουρη σε βλακώδη δελτία ειδήσεων όπως αυτα του star! Xτίσε τις βάσεις σου και μετα βάλτα κάτω με μολύβι και χαρτί. "Όταν δεν μπορεί να βάλεις τι σκέψεις σου σε τάξη δοκίμασε να τις γράψεις" Το οτι έχεις φωνητικά χαρίσματα δεν σημένει οτι μπορεις να γίνεις τραγουδιστής. Θέλει μπρίο! Όταν μου λες οτι ντρέπεσε να τραγουδήσεις για 150-170 views στο youtube δεν θα καταφέρεις να ψελλίσεις απέναντι 150-170 άτομα! Θέλεις πάρα πολύ δουλειά! Πήγαινε στο θέμα: θέλω να γίνω τραγουδιστής |