Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σού 'λειψε τίποτα μωρή;
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Πιθανη ουρολοιμωξη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84138 από gossipgirl στις 19 Αυγούστου 2011, 10:45πμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Καλημερα!Εδω και δυο μερες οταν παω για πιπι νιωθω μια ενοχληση.Παρ'ολα αυτα δεν εχω ουτε πυρετο ουτε πυον στα ουρα ή αιμα...Μπορει να εχω παθει ουρολοιμωξη?Απο τι ομως?Η τελευταια μου σεξουαλικη επαφη ηταν το Σαββατο.Υπαρχει ενας τροπος να αντιμετωπιστει πιθανη ουρολοιμωξη χωρις γιατρους και τετοια,αφου δεν εχω σοβαρα συμπτωματα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84139 από JoWilson στις 19 Αυγούστου 2011, 12:10μμ

JoWilson

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2011
κι αν δεν είναι?

Κατευθείαν στο γιατρό!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #84199 από sophie19 στις 19 Αυγούστου 2011, 3:39μμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011

Αποδεκτή απάντηση

ποιος ειπε πως η ουρολοιμωξη ειναι απο τη σεξουαλικη επαφη?
γενικα απο μικροβια το παθαινεις.Τωρα που ειναι καλοκαιρι με τη θαλασσα και την πισινα παρα πολλα κοριτσια (και αγορια αλλα οχι τοσο) παθαινουν ουρολοιμωξη.

Αν ειναι οντως, εχεις πολυ εντονους πονους και ειδικα οταν πας για πιπι σου.Νιωθεις πολυ εντονα αυτο που νομιζεις πως θα σου φυγουν πας στην τουαλετα και δε τρεχει σταγονα και εχεις τσουξιμο πολυυυ!Αφου λες οτι δεν εχεις σοβαρα συμπτωματα μπορει να ειναι απλα απο τα μικροβια και να περασει.

Αν πιστευεις πως ειναι και δεν ειναι κατι ασημαντο να πας στον γιατρο να σου πει και θα σου δωσει αντιβιωση να σου περασει σε λιγες μερες.

Να πινεις απο μονη σου χυμο μουρων κανει παρα πολυ καλο και οταν εχεις και σαν προληψη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84204 από gossipgirl στις 19 Αυγούστου 2011, 5:42μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Σοφακι μου να'σαι καλα ηρεμησα καπως τωρα..οχι εντονους πονους δεν εχω...Διαβασα σε ενα ιατρικο σαιτ αυτο με το χυμο μουρων και γενικα για τα υγρα ωστε να κανω πιπι συχνα και να καθαριζει η ουρηθρα..Θα το παρακολουθησω κιολας και αν δω οτι δεν περνα θα παω σε γιατρο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login