θέλω να γίνω τραγουδιστής
Σελ. 1
Μήνυμα #81115 από future singer στις 02 Ιουλίου 2011, 10:35μμ
μέλος από: 2/7/2011 μηνύματα: 3 0 |
θέλω να γίνω τραγουδιστής. αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω. τι μου προτινετε; εχω ταλεντο ετσι μου λενε οι συγγενοισ μου τουλαχιστον. μου αρεσει να ακουω τραγουδια απο το youtube χωρισ τα λογια και να τραγουδαω εγω μαλιστα ψαχνω και βρισκω λογια και τα τραγουδαω. σκεφτικα να ανεβασω ενα βιντεακι μου στο youtube αλλα ντρεπομε καπος. επεισησ θελω να πω οτι ψαχνω ιστοσελιδεσ που δινουν λογια αλλα οχι που τραγουδουνται απο τραγουδιστες, ολλα αυτα που ξερω τα τα τραγουδανε αλλοι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81125 από Doctoras στις 02 Ιουλίου 2011, 11:29μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Ηχογραφησε τον εαυτο σου και ακουτον μετα για να κρινεις αν εχεις καλη φωνη.Επιδη αυτοι οι αλοι δεν ειναι τραγουδηστες και δεν τους ξερει πολυ κοσμος.Τουλαχιστον δεν ειναι γνωστοι τραγουδιστες δεν ενδιαφερονται να βγαλει lyrics κανεις οποτε δεν υπαρχουν ιστοσελιδες με λογια τραγουδιων που δεν ειναι γνωστα στο ευρη κοινο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81131 από future singer στις 03 Ιουλίου 2011, 12:03πμ
το εχω κανει με την ηχογραφιση αλλ δν ακουγομουν καλα επειδι ειχε προβλιμα το μικροφονο μετα αγωρασα ενα "επαγκελματικο" 50€ και ακουγοταν μια χαρα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81134 από Webmaster στις 03 Ιουλίου 2011, 12:38πμ
Άμα δεν μάθεις τα βασικά γράμματα (1ης - 6ης δημοτικού) δεν πρόκειται να πας μπροστά. Καλή είναι η φιλοδοξία, αλλά μόνο όταν υποστηρίζεται από τη βασική θεωρητική γνώση, αλλιώς γινόμαστε ψιλογελοίοι. Στην περίπτωσή σου και χωρίς καν να σε ακούσω προεξοφλώ την αποτυχία, παρεκτός κι αν πας σε ωδείο και αρχίσεις να μαθαίνεις μουσική. Αλλά για να μάθεις μουσική πρέπει να μάθεις μαθηματικά και για να μάθεις μαθηματικά πρέπει να μάθεις τα βασικά της γλώσσας. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81145 από AggelosTuDromu στις 03 Ιουλίου 2011, 3:02πμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
τι σχεση εχουν τα μαθηματικα με την μουσικη??? (φιλικα παντα) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81147 από Webmaster στις 03 Ιουλίου 2011, 3:04πμ
Σε καλύπτει αυτό ή θες να σου το εξηγήσω περισσότερο; Δεν σου λέω να μάθει να λύνει ολοκληρώματα, αλλά δεν πας πολύ μπροστά στη μουσική χωρίς μια αξιοπρεπή μαθηματική βάση. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81148 από AggelosTuDromu στις 03 Ιουλίου 2011, 3:08πμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
μαλιστα καταλαβα....(τα μισα διαβασα) :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81173 από DAINOS στις 03 Ιουλίου 2011, 4:25μμ
μέλος από: 16/8/2010 μηνύματα: 228 0 |
εγώ φτιάχνω μουσική με κονσόλες και pc και ψηλογράφω στοίχους (hip hop, boom bap) Πολύ καλή ιδέα να πάς σε οδίο . Αν δεν θες μπορείς να γίνεις αυτοδίδακτος. Άκου πολλά τραγούδια δες πάνω κάτω ο ρυθμός πως πάει, αναγνώρισε μπάρες και νότες (μπορεις να ψαξεις στο google για πληροφοριες) μαθε να πατας στον ρυθμο και να ακούς καλά τους στοίχους των τραγουδιών γιατι το νόημα σε τραγούδι παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης εμπλούτισε το λεξιλόγιο σου για να μπορείς να γράφεις στοίχους εσύ με αυτά που νιώθεις και θες να εκφράσεις. Καλό θα ήταν να βρείς κάποιον που ξέρει απο τέτοια απο κοντά να σου δείξει λίγα πράγματα αν νομίζεις οτι δεν έχεις υπομονή. Τέλος βρές μουσική κλεμμένη στην τελική και ηχογράφισε τον εαυτό σου και δεν πως ακούγεσε και αν σου λένε ότι εισαι καλός και τέτια και θες να προοθιθεις στην εμπορική σκηνή πρέπει οπωσδήποτε να πας σε οδίο. Ελπίζω να βοήθισα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81192 από future singer στις 03 Ιουλίου 2011, 6:00μμ
βοιθισες αρκετα... με τι προγραμμα φτιαχνεισ μουσικη; επειδη και εγω ψαχνω ενα τετιο προγραμμα εχω αρκετα αλλα ειναι πολυ περιπλοκα και εγω θελω απλα οπος το guitar pro αλλα σε πιανο ή και σε αλλα οργανα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81229 από diamondz στις 04 Ιουλίου 2011, 12:39πμ
μέλος από: 13/6/2011 μηνύματα: 76 0 |
Webmaster αυτα που ειπες δεν υσχιουν σημερα φιλε μου, οπως βλεπεις ολοι αυτο ειναι γνωστοι στο ευρυ κοινο και βγαζουν τα λευτα ειναι αγραμματοι ξετσιποτοι και μιλαω και για ελλαδα και για εξωτερικο . αυτα ειναι τα προτυπα που μας προβαλουν μεσα απο τα ΜΜΕ . Future Singer Φιλε μου να σου δωσω μια συμβουλη , Η μανα μου ηταν μια παρα μα παρα πολυ καλη μουσικος ειναι στα 45 και δυστηχως εδω και αρκετα χρονια την περιβαλλει μια ασθενεια (ΣΚΠ λεγεται) που πλεων την δυσκολευει παρα πολυ στην καθημερινη της ζωη.Η μανα μου ειχε παρα πολλα βραβεια στην κλασσικη κιθαρα πανελανδικα στα νιατα της . Εχω μαθει πολλα απο αυτην στον τομεα της μουσικης και εχω και εγω πολυ καλη φωνη αλλα και μουσικες γνωσεις , πριν 3 χρονια ελεγα θα βγαζω λευτα απο αυτο και τετοια νταξ ονειρα εκανα σαν ενα παιδι . Σημερα εχω καταλαβει οτι η πραγματικοτητα ειναι πολυ σκληρη και υπαρχουν παρα πολλα εκατομυρια σαν και εμας στον κοσμο που δεν εχουν να φανε οποτε φιλε μου κοιτα τα γραμματα εγω θα τα δωσω ολα να μπω στην ιατρικη εστω και στο εξωτερικο τουλαχιστον να ξερω πως θα μπορεσω να ζησω εγω και η οικογενια μου.Η συμβουλη μου ? συνεχισε λοιπον με την μουσικη σου πανε και σε ωδειο να μορφοθεις ΑΛΛΑ μην παραμελισης τα γραμματα φιλε μου κρατα την μουσικη σαν Χομπυ παρε ενα Καλο Χαρτι στα γραμματα και απο κει και περα κανε ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΣ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |