Καταγμα;;; HELP
Μήνυμα #84063 από panathas13 στις 18 Αυγούστου 2011, 3:17μμ
μέλος από: 18/8/2011 μηνύματα: 6 0 |
Καλησπέρα!!! Χτες αυνανίστηκα 2 φορες. Την δευτερη με περισσοτερη δύναμη απο την πρώτη. Τέλως πάντων. Σήμερα το πέος μου είναι καπως πρησμενο και οταν το πιέζω φένοντε οι φλέβες. Φοβάμαι μηπος έπαθα κάτι σαν κάταγμα πέους. Από ότι διάβασα στο ιντερνετ οταν πάθεις κάταγμα πονάς εκηνη την στιγμή, αγούγετε κάτι σαν να έσπασε και το πέος σου μελανιάζει. Θέλει χειρουργιο. Να σημηώσω ότι όταν τελείωσα ούτε πονόυσα , ούτε είχε μελανιάσει.Είμαι 14 χρονών |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #84064 από panathas13 στις 18 Αυγούστου 2011, 3:22μμ
μέλος από: 18/8/2011 μηνύματα: 6 0 |
Τι έχω; Μήπος είναι πρωσορινό; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #84066 από JoWilson στις 18 Αυγούστου 2011, 3:35μμ
μέλος από: 17/8/2011 μηνύματα: 83 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπέρα!!! Χτες αυνανίστηκα 2 φορες. Την δευτερη με περισσοτερη δύναμη απο την πρώτη. Τέλως (τέλος) πάντων. Σήμερα το πέος μου είναι καπως πρησμενο και οταν το πιέζω φένοντε (φαίνονται) οι φλέβες. Φοβάμαι μηπος (μήπως) έπαθα κάτι σαν κάταγμα πέους. Από ότι διάβασα στο ιντερνετ οταν πάθεις κάταγμα πονάς εκηνη(εκείνη) την στιγμή, αγούγετε κάτι σαν να έσπασε και το πέος σου μελανιάζει. Θέλει χειρουργιο. Να σημηώσω ότι όταν τελείωσα ούτε πονόυσα , ούτε είχε μελανιάσει.Είμαι 14 χρονώνΤις διορθώσεις δεν τις κάνω για να σε προσβάλω αλλα για να τα μάθεις! Αφησε απλα το πέος σου να ηρεμίσει λίγο! μεσα σε 2 - 3 24ωρα θα εχει περασει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |