Συσ,,,,,κατι τελος παντων :P
Μήνυμα #85214 από Reaction στις 05 Σεπτεμβρίου 2011, 9:26μμ
Λοιπον πηγα σημερα στον παιδιατρο για να φτιαξω τα χαρτια για το Λυκειο.Εκει λοιπον μου ζητησε να τραβηξω το πετσακι για να αποκαλυφθει ο βαλανος αλλα του ειπα πως δεν μπορω γιατι ποναω και τετοια.Μου ειπε οτι δεν εχω φυμωση αλλα κατι αλλα ( συσφυμα νομιζω το λεγανε).Μου ειπε πως να το αντιμετοπισω αλλα δεν καταλαβα ακριβως.Καποιος που ξερει επι του θεματος? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85216 από psixakias στις 05 Σεπτεμβρίου 2011, 9:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 332 ![]() |
Σίγουρα δεν είναι φύμωση. Ειναι μερικοί που το έχουν πολύ εύκολα το θέμα τις φύμωσης. Φυμοση έχεις όταν δεν μπορεις να το τραβίξεις καθόλου κατω! Εγώ παλιά δεν μπορούσα να αποκαλύψω τον βάλανο και πονούσα. έστι καθημερινά το τραβούσα όσο μπορούσα κάτω... και κάτω... και κάτω..... και σιγά σιγά μπόρεσα μετά απο κάπιο διάστημα που εαν θυμάμε καλά ήταν αρκετό. σε όλους έστι είναι. Όπως και να λεγόταν κάνε ότι σου πει και εαν δεν σου πει κάνε αυτό που έκανα και εγώ.!! Αυτά απο εμένα. :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85217 από Reaction στις 05 Σεπτεμβρίου 2011, 10:04μμ
Λοιπον το τραβηξα κατω αν και πονουσα , δεν πρεπει να το πηγα τερμα , τωρα το πετσακι ειναι σαν να εχει διπλωσει προς τα μεσα? Ετσι ειναι η μηπως ειναι ιδεα μου? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85229 από JoWilson στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 8:45πμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
προσωπικη μου αποψη είναι να κανεις περιτομη. Και ποιο καθαρός θα είναι και ποιο ωραιος και πιο μεγάλος θα φαίνεται!! Ασε που κατα την σεξουαλικη πραξη η αίσθηση είναι και καλυτερη και εντονοτερη! Δεν πονάει σχεδον καθόλου! Ασε που η φιλη σου θα το λατρεψει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85238 από rupert στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 1:20μμ
![]() |
φιλε αν ζητησε να δει το πουλι σου για το χαρτι του λυκειου ειναι λιγο περιεργο. παιζει να επαισες και θυμα βιασμου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85239 από Reaction στις 06 Σεπτεμβρίου 2011, 1:24μμ
FFS.Οχι ρε , εκτος απο το χαρτι του λυκειου ηταν να παω και σε αυτον λιγο πιο παλια για εξεταση εκει επειδη ειχα αργησει να μπω στην εφηβεια αλλα δεν πηγα , οποτε τωρα γιναν ολα και ξεμπερδεψα :P | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |