Μήνυμα στις 28/2/2014 στις 11:13 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια μπορειτε να μου δωσετε συμβουλες πως να ξεπερασω εναν χωρισμο ? Σε μια σχεση η οποια ηταν δυνατη, Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος-συμβουλες
Μήνυμα στις 13/2/2014 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια...πηγαινω δευτερα λυκειου αλλα τα εχω με ενα κοριτσι που παει δευτερα γυμνασιου. Μηπως ειναι μεγαλη διαφοα ηλικιας? Γενικα δεν μου φαινεται σαν τα αλλα κοριτσια...μου φαινεται πιο ωριμη και εμφανησιακα και εσωτερικα. Και πιο παλια τα ειχε με εναν αλλον που πηγαινε τριτη λυκειου. Περιμενω απαντησεις! Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 12/2/2014 στις 22:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε αυτο που χρειαζεσαι ειναι αυτοπεποιθεση και να πιστευεις στον εαυτο σου. Ολοι εχουμε περασει το αγχος με τις κοπελες αλλα καποια στιγμη το ξεπερασαμε. Συγκεκριμενα θα σου δωσω ενα παραδειγμα με εμενα. Οταν τα ειχα φτιαξει με μια κοπελα στα 16μου ειχα τρομερο αγχος ακομα και την στιγμη που τα ειχαμε.Ενιωθα ανασφαλεια μηπως μετανιωσει που ειναι μαζι μ. Αλλα τελικα χωρισαμε γιατι δεν μπορουσαμε να ειμαστε ετσι.Τωρα που ειμαι 17 εμαθα οτι εκανα χοντρη μαλακια και τα εφτιαξα με μια αλλη κοπελα που η κατασταση παει τελεια. Πρεπει να νιωθεις σιγουρος για τον εαυτο σου και οτι εισαι αποδεκτος απο κοριτσια. Να ντυνεσαι ωραια και ειδικα στο σχολειο η οταν βγαινεις με παρεα που εχει και κοριτσια ωστε να καταφερεις το πρωτο σημαντικο βημα! Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι να μην εισαι ανασφαλης. Μην φοβασαι την χυλοπιτα γιατι οποιος λεει οτι δεν εχει φαει ποτε χυλοπιτα στην ζωη του τοτε η ειναι πολυ μικρος ακομα η απλα δεν τα εχει φτιαξει ποτε με κοπελα! Προσπαθησε να πιανεις κουβεντα με κοριτσια στο σχολειο αλλα μην το πηγαινεις πολυ σε φαση FRIEND ZONE.Εαν σε βοηθησα πατα "αποδεκτη"! Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ..
Μήνυμα στις 11/2/2014 στις 15:09 @Διασκέδαση
Γεια σας παιδια. Μπορειτε να μου δωσετε ιδεες για του που να παω την παρασκευη με την κοπελα μ που ειναι του αγιου βαλεντινου? Και επισης τι δωρο να της παρω? Να διευκρινησω οτι εγω ειμαι 17 και η κοπελα 15. Δωστε οσες περισσοτερες ιδεες μπορειτε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πήγαινε στο θέμα: Αγιου βαλεντινου
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 21:20 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι ακομα δεν εχουμε ερωτικες σχεσεις
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 8/2/2014 στις 18:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια. Τα εχω με μια κοπελα 2 μηνες! ειμαστε πολυ καλα αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες με γραφει εντελως και οποτε της μιλαω μου λεει οτι εχει δουλεια! Την εχω ρωτησει αν μαγαπαει και μου εχει πει παρα πολυ και το εχει αποδειξει..οχι μονο στα λογια! αλλα οταν αυτες τις φορες συμπεριφερεται ετσι (λεγοντας οτι εχει δουλειες) αλλαζω αποψη και νομιζω οτι δεν μαγαπαει και απλα με χρησιμοποιει! Τι με συμβουλευετε να κανω γιατι πραγματικα νομιζα οτι θα λυθει μονο του το θεμα αλλα δεν γινεται τιποτα! Περιμενω απαντησεις! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 23:16 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε σε καταλαβαινω και σου λεω οτι δεν υπαρχει και πολυ χωρος για να ειναι αυτος αναμεσα σας...εγω θα σου ελεγα να τον βρεις και να παρεις ενα υφος ωστε να σε φοβηθει και να του πεις ολα αυτα που λεει στην κοπελα σου να τα πει μπροστα σου (φυσικα αυτο καντο εαν τον εχεις στο ξυλο). Εαν τα λογια δεν πιασουν απειλησε τον και εαν συνεχισει τοτε βαρα τον!Εαν σε καλυψα παντα αποδεκτη! Πήγαινε στο θέμα: βλακας
Μήνυμα στις 26/1/2014 στις 15:20 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια παω β λυκειου και οπως καταλαβαινεται θα δωσω με το παλιο συστημα ενω τα παιδια της α λυκειου με το καινουργιο...και εχω να κανω μια ερωτηση! αληθευει οτι θα μας μπουνε τα πιο δυσκολα θεματα ωστε να ευνοηθουν οι επομενοι και να φαινεται το νεο συστημα πιο καλο? Εσεις τι περιμενετε? Περιμενω γνωμες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Πήγαινε στο θέμα: ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
Μήνυμα στις 20/1/2014 στις 15:06 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια! παω δευτερα λυκειου και παω θεωρητικη... το προβλημα μου ειναι οτι εαν και τα πηγαινω καλα στο φροντιστηριο με τα μαθηματα στο σχολειο επειδη ψιλοβαριεμαι δεν τα πηγα καλα στην κατευθυνση με αποτελασμα να γραψω 9 στα αρχαια (ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ) και να γραψω 15 στα λατινικα επειδη ειχα κατι προβληματα με την κοπελα μ και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω. Να σημειωσω οτι σε αυτα τα μαθηματα στο φροντιστηριο παιρνω στα λατινικα καπου στο 17-18 και στα αρχαια 15 ! Σε 2 βδομαδες παιρνουμε βαθμους και το προβλημα μου ειναι οτι οι γονεις μου νομιζουν οτι τα εχω παει πολυ καλα ενω στα αληθεια τα εχω παει χαλια! Εαν δουν τι εχω παρει τοτε τους εχω ικανους να μου αλλαξουν και σχολειο και να με πανε σε επαλ επειδη θα με θεωρουν ανικανο! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο σχολειο
Μήνυμα στις 7/1/2014 στις 12:33 @Μηχανήματα
αυτο με την περιστροφη το κανω αλλα δεν γινεται τιποτα απολυτως! τι αν το βαζω τι εαν δεν το βαζω παλι πλαγια ειναι!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ |