Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κι αν έχει ο γάιδαρος φωνή, για ψάλτη δεν τον παίρνουν.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Προβλημα στο σχολειο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124876 από Epistimon στις 20 Ιανουαρίου 2014, 3:06μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια! παω δευτερα λυκειου και παω θεωρητικη... το προβλημα μου ειναι οτι εαν και τα πηγαινω καλα στο φροντιστηριο με τα μαθηματα στο σχολειο επειδη ψιλοβαριεμαι δεν τα πηγα καλα στην κατευθυνση με αποτελασμα να γραψω 9 στα αρχαια (ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ) και να γραψω 15 στα λατινικα επειδη ειχα κατι προβληματα με την κοπελα μ και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω. Να σημειωσω οτι σε αυτα τα μαθηματα στο φροντιστηριο παιρνω στα λατινικα καπου στο 17-18 και στα αρχαια 15 ! Σε 2 βδομαδες παιρνουμε βαθμους και το προβλημα μου ειναι οτι οι γονεις μου νομιζουν οτι τα εχω παει πολυ καλα ενω στα αληθεια τα εχω παει χαλια! Εαν δουν τι εχω παρει τοτε τους εχω ικανους να μου αλλαξουν και σχολειο και να με πανε σε επαλ επειδη θα με θεωρουν ανικανο! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124881 από aglina στις 20 Ιανουαρίου 2014, 7:56μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Πρωτα αρχησε να προσεχεις στο μαθημμα του σχολειου!! Λεγε προφορικα κανε τις ασκησεις κ προσπαθησε να ακουγεται η φωνη σου οσο περισοτερο μπορεις (με καλο σκοπο). Για τους γονεις πες τους πως στο επομενο τετραμινο θα τα πας καλυτερα. Και να θελουν τωρα δεν γινεται να πας σε επαλ. Πρωτον γιατι ειναι μεση της χρονιας και δευτερον αν πας απο σεμτεβριο θα ξανακανεις την δευτερα. Πρεπει να τους διξεις τι αξιξεις παραπανω!!

*Προσπαθησε εκτος απο να περασεις την ταξη αλλα να βγαλεις και καλο βαθμο γιατι αν μινεις στην ταξη θα σε πιασει το καινουριο συστημα (και πραγματικα δεν το θες αυτο).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login