Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην τρέχεις πολύ στην οδήγηση γιατί ο Φύλακας Άγγελός σου δεν είναι και πύραυλος!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Αγιου βαλεντινου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125306 από Epistimon στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 3:09μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια. Μπορειτε να μου δωσετε ιδεες για του που να παω την παρασκευη με την κοπελα μ που ειναι του αγιου βαλεντινου? Και επισης τι δωρο να της παρω? Να διευκρινησω οτι εγω ειμαι 17 και η κοπελα 15.
Δωστε οσες περισσοτερες ιδεες μπορειτε!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125309 από Dieftharmenos στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 3:42μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Αναλογως την κατασταση και το χαρακτηρα της κοπελας.πχ εμενα η κοπελα μ δεν θελει αρκουδακια και τετοια κανα σεξι εσωρουχο η κανα φορεμα θα της παρω.Αν ειστε καιρο μαζι και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα 50-60 ευρω παρτης κανα κρεμαστο...αν ειναι ρωμαντικη παρτης κανα αρκουδακι και γραψτης καμια καρτα,αν εχετε προχωρησει παρτης κανα εσωρουχο η αλλιως ρουχο που ειναι το πιο ασφαλες
προφίλάλλα...˵quote˶
3
Μήνυμα #125320 από ~Nansy στις 11 Φεβρουαρίου 2014, 10:12μμ

~Nansy

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2014

Αποδεκτή απάντηση

Χμμ...ναί παίζει ρόλο ο χαρακτήρας της πολύ σε αυτό ....ακόμα και να έχετε προχωρήσει και πάλι στον χαρακτήρα είναι για το αν θα της πάρεις πχ εσώρουχο όπως είπε κ ο <<Dieftharmenos>> ...το αρκουδάκι ή καμία καρδούλα σε μαξιλαράκι,δαχτυλίδι καθώς και κανένα περιλαίμιο σε σχήμα καρδίας θα ήταν πολύ ωραίο σε μία τέτοια μέρα !! Περισσότερο αυτά θα έλεγα (με κάρτα αν είναι αρκουδάκι ή λουλούδια ) ;) Αλλά μην κουράστεις και πολύ να σκεφτείς !! Ότι και να είναι θα είναι από ένα αγαπημένο της πρόσωπο και θα το εκτιμήσει :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login